Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.942
Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες,και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα πρόσφατα γνωμη,μου είπε μακριάΑν ακουγώσουν δυνατά από ευχαρίστηση θα ζήλεψαν κούκλα μου
Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες,και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα πρόσφατα γνωμη,μου είπε μακριάΑν ακουγώσουν δυνατά από ευχαρίστηση θα ζήλεψαν κούκλα μου
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αλλά μας έριξες άκυρο όλους μόνο για το κωλοξενοδοχειο. Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα να σου αλλάξουμε γνώμη;Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες
Δεν ήταν μονο το ξενοδοχείο,άμα θέλεις να σου πω και άλλα,και φυσικά παιζει ρολο και το ξενοδοχειο,αμα σε ενοχλούν με τα τηλεφωνα,σου μιλάνε λες και σου κάνουν χάρη που σε εξυπηρετούν,και κοιτάνε να βγάλουν κ απ τη μύγα ξιγκι;Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αλλά μας έριξες άκυρο όλους μόνο για το κωλοξενοδοχειο. Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα να σου αλλάξουμε γνώμη;
Εγώ στεναχωριέμαι που έχασα το κωλαράκι σου. Σε πείραξαν και άλλοι;Δεν ήταν μονο το ξενοδοχείο,άμα θέλεις να σου πω και άλλα,και φυσικά παιζει ρολο και το ξενοδοχειο,αμα σε ενοχλούν με τα τηλεφωνα,και κοιτάνε να βγάλουν κ απ τη μύγα ξιγκι;
Τωρα θα σου πω σε πμΕγώ στεναχωριέμαι που έχασα το κωλαράκι σου. Σε πείραξαν και άλλοι;
....δεν λες καλα που δεν σου στειλαν τον σερ Λανσελοτ απο την τζουνιορ σουϊτ , να εχετε αλλαΚαι σαν να μην έφτανε αυτό,πήραν και τηλ στο δωμάτιο οτι κάνουμε πολυ φασαρία,εκτος και αν δεν είναι ημιδιαμονής,και ο κοσμος πάει εκει γ να κοιμηθεί,2 φορές πηραν κιολας,γτ τη μία δεν το σηκώσαμε,τα νεύρα μου είχανε σπάσει
Απαράδεκτη αντιμετώπιση πελατων,μπιλ ας πουμε ούτε σε ενοχλουν,πριβέ όμως άμα φυγει πρωτος ο πελατης,χτυπάνε πορτα δωματιου οι καθαριστριες,ντροπή τους....δεν λες καλα που δεν σου στειλαν τον σερ Λανσελοτ απο την τζουνιορ σουϊτ , να εχετε αλλα
*τιναφτορε![]()
....δν ξερω μαναμ'Απαράδεκτη αντιμετώπιση πελατων,μπιλ ας πουμε ούτε σε ενοχλουν,πριβέ όμως άμα φυγει πρωτος ο πελατης,χτυπάνε πορτα δωματιου οι καθαριστριες,ντροπή τους
Για αυτό είμαστε εδώ,για να ενημερωνόμαστε....δν ξερω μαναμ'![]()
ΡεξΚαποιο οικονομικο ξενοδοχειο θεσσαλονικη
Έχει όμως θεματικά δωμάτια που είναι kinky και για τα κανονικά ζευγάρια.Αλλά για τη συμπεριφορά τους έχεις δίκιοΑγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες,και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα πρόσφατα γνωμη,μου είπε μακριά
Ούτε απέξω πάντως δεν ξαναπερνάω,καμία ευγένεια,καμία διακριτικοτητα,και αφου δεν έχει ξενοδοχειο να κάνω τη δουλεια μου και τέλος,την εχω πάρει με κακό μάτι τη συμπρωτευουσα γ αυτή τη δουλεια,να κανεις βολτα με καλη παρέα,αλλο αυτοΈχει όμως θεματικά δωμάτια που είναι kinky και για τα κανονικά ζευγάρια.Αλλά για τη συμπεριφορά τους έχεις δίκιο
Οι Αθηναίοι λένε πάντως τα καλύτερα για τη Θεσσαλονίκη και χαίρομαι για αυτό.Τα έχουμε ξαναπεί ότι μαλάκες όπως και διαμάντια υπάρχουν παντού.Μην ξανακάνουμε αυτήν την κουβέντα γιατί θα σπαμάρουμε το νήμα και θα χαθούν πολύτιμες πληροφορίεςΟύτε απέξω πάντως δεν ξαναπερνάω,καμία ευγένεια,καμία διακριτικοτητα,και αφου δεν έχει ξενοδοχειο να κάνω τη δουλεια μου και τέλος,την εχω πάρει με κακό μάτι τη συμπρωτευουσα γ αυτή τη δουλεια,να κανεις βολτα με καλη παρέα,αλλο αυτο
Ναι γιατί φαντάζομαι το θες για πήδημααυτο απεναντι απο το σταθμο τραινων λες
Με ιδιαίτερη διακόσμηση,kinky κούνια,κλπ. Πρέπει να μπεις στο site για να έχεις μια εικόνατη ενοεις θεματικα δωματια
Έχει σελίδα το χοτελι ρε τύπεΠοιο sites
Τοίχο λεοπαρδαλέ ας πούμε,μάλλον κατι τέτοιο θα εννοει,με ξεχωριστή διακόσμηση το καθένατη ενοεις θεματικα δωματια
αυτη ειναι που εχει το ξενοδοχειο με αλλους 2,το παιρνουν παρτουζαεχεις παει
Ναι βεβαίως,πριν 9 μήνεςεχεις παει
Προφανώς για την φασηγια τη φαση σου η με χρηματα