γεια σου Βυζολαγνε με το αγαπημενο σου θεμα!αυτη που σου λεγα οτι γουσταρω και δεν εχει βυζια μου ειπε οτι ετοιμαζεται να κανει συλικονατα!πρεπει να ζητησω ποσοστα απο τους πλαστικους χειρουργους τους δινω δουλεια!!!!!!
Παιδες εχωντας διαβασει τα σχολια για τη Λαουρα και εχωντας παει ,πιστευω ομως οτι τα βυζια της Αντζυς που δουλευε παλια στην Μεγαλου ΑΛεξανδρου στο μεταξουργειο ηταν πιο στητα και πιο μεγαλα ,οι παλιοτεροι τι λετε?
θα συμφωνησω πως της Αντζης ηταν πιο πολυ του γουστου μου και εμενα...και σαν συμμετοχη, αφηνε πιο πολλα παιχνιδια τουλαιχτον με τις ρογες χωρις να παραπονιεται πως ποναει κ τα σχετικα που κανει συχνα-πυκνα η Λαουρα,,,
Αληθεια που χαθηκε αυτη? Δεν ηταν και τοσο μεγαλη...
Καλησπερα κι απο μενα συναγωνιστες η Αντζυ εχει βγει στη συνταξη κατα τα λεγομενα τσατσου που δουλευε μαζι της για χρονια και απο οτι φαινεται εκει απασχολειται για μεροκαματο.
γεια σου Βυζολαγνε με το αγαπημενο σου θεμα!αυτη που σου λεγα οτι γουσταρω και δεν εχει βυζια μου ειπε οτι ετοιμαζεται να κανει συλικονατα!πρεπει να ζητησω ποσοστα απο τους πλαστικους χειρουργους τους δινω δουλεια!!!!!!
Να συμπληρώσω ότι σε τσάρκα που εκανα στο Φ104 στο στενό εχει μια μελαχροινή με 3,5 στήθος (σε αντίθεση πάλι με κάποιον που είπε τεράστια ) και στο Φ84 κάτω ένα ωραίο ξανθό με 3αρι πάλι Ονόμαα δεν συγκράτησα