Καλησπέρα Παίδες!!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έπειτα από καιρό, επέστρεψα στην παρέα μας (και στην Ελλάδα), μετά από 7μηνο μπάρκο.
Πόρνες πολλές σε πολλά μέρη της γης...(μια βραζιλιάνα βυζαρού στην Λα κορούνια και μια κολομβιάνα τσουπωτή στο Σεν Μάαρτεν, από τις εμπειρίες που κρατάω στα των βύζων... ρωσίδες και λοιπές ανατολικές στην Αγ. Πετρούπολη δεν μου έμειναν τόσο πολύ στο μυαλό...) αλλά δεν είχα να τα μοιραστώ με την παρέα του Μπουρδέλα... τέλος πάντων.
Στα της Ελλάδος τώρα...
Μιας και είχα δουλειές στο λιμεναρχείο, κατέβηκα Αθήνα. Πήρα κάποιες στάνταρ για εμένα.
Τζούλια από κνίδου...(πολλές φορές ετιμήθει...)
Μπέτυ από τροφωνίου (ξέρω ξέρω...δεν είναι αυτό που λέμε βυζοπούλα..)
Βικάρα-Ρομίνα (ναι παιδιά μπαίνει στο δωμάτιο-τουλάχιστον σε εμένα μπήκε!! και ναι...ξέρω ξέρω πως έπρεπε να το γράψω σε άλλο thread)---σούπερ πήδημα!!!!
Κλεοπάτρα από Ιουλιανού...(γλωσσόφιλα έδινε η τύπισσα μπας και με κρατήσει πελάτη... σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση είναι πως τα βυζιά της είχαν γεύση μέντας-Listerine... κουλό...)
Και ψάχνωντας για την Συλβάνα στην Ιουλιανού κατέληξα να "παρτουζιάζομε" με 2 πόρνες ρουμάνες (η μία ήτο βυζοπούλα) μιας και η Συλβάνα απουσίαζε...
Συναθλητές τη βοήθειά σας σας παρακαλώ για τα κάτωθι θέματα, μιας και θα ξανάκατέβω στην Αθήνα:
για την Ελένη την Πειραιώτισσα
για την Τατιάννα
για αυτό το Ρουμανάκι την Αντζέλικα...
είχε κανείς εμπείρίες με τα εν λόγω κορίτσια??
κριτικές???
ήθελα να πάρω και την Άντρεα (πρώην Σελένα που δούλευε φωκαίας) και τώρα δουλεύει σε στούντιο αλλά δεν βόλευαν οι ώρες...
όπως και να έχει...θέλω να πω τα εξής: "το μουνί σέρνει καράβι...και τα βυζιά όλους εμάς σε αυτό το thread!!!"
Βυζιά ΟΛΕ!!!!!