You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Πηγαινε και απο Εξηκίου. Κάποιες φορες δουλεύει και εκειΗ Μαρία από Βέργας 7 πάνω ξέρουμε αν είναι ακόμα ή όχι; Έχω πάει δύο φορές και δεν τη βρίσκω εκεί..
Βάρδιες;Πηγαινε και απο Εξηκίου. Κάποιες φορες δουλεύει και εκει
Ωραίος, ευχαριστώ!!Πηγαινε και απο Εξηκίου. Κάποιες φορες δουλεύει και εκει
Εχθές πήγα με σκοπό να περάσω και από Εξηκίου, αλλά είχε πιάσει εκείνη την ώρα φωτιά, πιθανόν στο Σκλαβενίτη και μέσα στο στενό γινόταν χαμός,
Πέρασμα εχθές από Βέργας πάλι και Εξηκίου αυτή τη φορά μετά την παρότρυνση του συναγωνιστή @Yiannis42, με ενημέρωσε η τσατσά του τρίτου οίκου της Εξηκίου όπως μπαίνεις από Λιοσίων ότι η Μαρία από Βέργας 7 πάνω, ίσως επιστρέψει τον επόμενο καιρό.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 904
- Πόντοι
- 81
Μαλακίες, αυτά τα λένε για να σε έχουν στην τσίτα και να πηγαίνεις εκεί να την ψαχνειςΠέρασμα εχθές από Βέργας πάλι και Εξηκίου αυτή τη φορά μετά την παρότρυνση του συναγωνιστή @Yiannis42, με ενημέρωσε η τσατσά του τρίτου οίκου της Εξηκίου όπως μπαίνεις από Λιοσίων ότι η Μαρία από Βέργας 7 πάνω, ίσως επιστρέψει τον επόμενο καιρό.
Παίζει και αυτό φίλε συναγωνιστή αλλά η τσα2 μου φάνηκε πολύ τίμια, η συγκεκριμένη. Μεγάλη κυρία από Ανατολικό μπλοκ.Μαλακίες, αυτά τα λένε για να σε έχουν στην τσίτα και να πηγαίνεις εκεί να την ψαχνεις
Θα μάθουμε στην πορεία αν θα εμφανιστεί η συγκεκριμένη κοπέλα, ούτως ή άλλως είπε μπορεί!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.732
- Πόντοι
- 6.615
Βέργας 7 στο πάνω πρωινή βάρδιαΚαλημερα, κοριτσια με τέτοιο σωματοτυπο που θα βρω; Αν υπαρχει συγκεκριμενο σπιτακι που φερνει τετοιες πχ. Ευχαριστω.![]()
donp4679
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 23
- Like
- 882
- Πόντοι
- 1.011
8-9 το πρωι θα ειναι καποια πχ;Βέργας 7 στο πάνω πρωινή βάρδια
Petros dixos telos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 537
- Πόντοι
- 301
Τη Κωνσταντίνα λες;Βέργας 7 στο πάνω πρωινή βάρδια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.732
- Πόντοι
- 6.615
Νομίζω έτσι τη λένε αλλά δεν παίρνω και όρκο, δε συγκράτησα καλά το όνομα γιατί παραήταν BBW για τα γούστα μουΤη Κωνσταντίνα λες;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.732
- Πόντοι
- 6.615
Ε όχι και 8:00 - 9:00 ρε συ, 10:00 ανοίγουν τα μπουρδέλα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι οπότε ας με διορθώσουν οι συναγωνιστές... Εγώ ούτως ή άλλως δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε μπουρδέλο τέτοια ώρα, ούτε καν στις 10:00 που ανοίγουν8-9 το πρωι θα ειναι καποια πχ;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 506
11 ανοιγουν τα περισσοτερα κ αν...Ε όχι και 8:00 - 9:00 ρε συ, 10:00 ανοίγουν τα μπουρδέλα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι οπότε ας με διορθώσουν οι συναγωνιστές... Εγώ ούτως ή άλλως δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε μπουρδέλο τέτοια ώρα, ούτε καν στις 10:00 που ανοίγουν
Papa Nihil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 201
Βεργας 2 & 7Καλημερα, κοριτσια με τέτοιο σωματοτυπο που θα βρω; Αν υπαρχει συγκεκριμενο σπιτακι που φερνει τετοιες πχ. Ευχαριστω.![]()
Μακ Συνταγμα
Διδυμου 27
Θα το χουμε υποψη μας,ευχαριστουμε.Μία τέτοια ρε νταβάδες φέρτε!!!!![]()
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα βυζολατρες. Τελευταία παω βέργας 6 υπόγειο να βρω την Βικτωρια και είναι κλειστο καμια φορα το απόγευμα. Στο αλλο γνωστο site την εχει οτι δουλεύει, αλλα εχω παει και εχουν λουκετο. Τωρα βλεπω στο site εκεινο οτι την εχουν σουκου. Ξερετε αν δουλεύει και αλλού?
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 2.727
Η Αιντα ειναι πλεον η Κορινα στην Φιλιππιδου οροφοΕρώτηση....πριν αρκετά χρονακια δούλευε μια βυζαρου στο Περγαμου 1 μια κοπέλα Αΐντα , οπου την ειχα πετυχει στο Φωκαιας 24 (με αλλο ονομα, τωρα μου διαφεύγει) . Έχετε ακούσει αν ειναι καπου???
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 2.727
Λοιπον οποιος εχει διαβασει κατα καιρους στην ΗΕΜ απο καποιους για Βανεσσα Ιασονος 37 οτι εχει μεγαλα βυζια για το σκαρι της λενε μουφες..
Τα 2 λεμονακια που εχει επειδη ειναι σαμιαμιδι δεν την κανουν βυζαρου
Τα 2 λεμονακια που εχει επειδη ειναι σαμιαμιδι δεν την κανουν βυζαρου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία