Καλησπερα ξερουμε καμια κοπελα που αυτη την στιγμη να εχει γαλα στα βυζια της ?Δε στάζει όπως πριν. Απλά όταν τα πιπιλας καταλαβαίνεις μία ιδέα από γάλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.945
- Πόντοι
- 2.036
Πολύ γενική η ερώτηση..Γεια σας παιδιά!! Ξέρουμε καμία κοπέλα σε οίκο ανοχής με βυζαρες;
Αθήνα;
Υπάρχουν κάποιες στα γνωστά μέρη, τις έχω αναφέρει και στις ενημερώσεις...
Αλλιώς με βόλτα σε όλα τα σπίτια που είναι κοντά μεταξύ τους (πχ Φυλής, ή Μεταξουργείο) θα βρεις
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
Τα βυζιά της θρύλος και όχι μόνο. Αλλά δυστυχώς έφυγε και ψάχνουμε βυζια στα τεσσάριαΞέρεις πιο ειναι το πρόβλημα μου...απο παντα δηλαδη. Γουστάρω βυζαρες!!! Αλλα....δεν μπορω τις χοντρες ή τις αφρατουλες. Κολλαω...και δεν καβλωνω. Ξενερωνω με το παχος γενικα. Δηλαδή....βλεπω το παχος και ενω θελω να γλυψω τις βυζαρες τις και να τις χουφτωσω , φευγω γιατο δεν μου σηκωνετε με τις αφρατες.
Παω 4-5 φορες τις βλεπω...παω σπιτι και λεω γιατι ρε μαλακα δεν μπήκες και μετα παω αποφασισμένος να μπω στο δωματιο. Να φανταστείς ειχα παει να δωσω πιπα σε μια χοντρη γκιλφ στο Κνιδου 18 οπου δεν εχω ξαναδει απο κοντα τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζια. Ετσι την εχω πατησει με την Βικτωρια στο βεργας 6 Υπόγειο, κολλαω που είναι αφρατη...και τωρα που αποφάσισα να παω, μου ειπε η υπηρεσία οτι θα γυρισει σε ενα μηνα περίπου (ειμαι γκαντέμης, το ξερω).
Alex_713
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2016
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Δυο μηνες τωρα δεν εχω καταφερει να την συναντησω. Μονο βιντεακια στελνει απ οσο ξερω..η Μαρίνα η γύφτισα! 100€ παίρνει
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 19.183
- Πόντοι
- 3.246
γιατί; κλείνεις πολύ εύκολα ραντεβούΔυο μηνες τωρα δεν εχω καταφερει να την συναντησω. Μονο βιντεακια στελνει απ οσο ξερω..
μαζί της , έχει αναδουλειές τώρα τελευταία που πάχυνε
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.720
- Πόντοι
- 1.056
τι παχυνε αδερφε...σαν τριαξονικο καταντησε....σορρυ κιολαςγιατί; κλείνεις πολύ εύκολα ραντεβού
μαζί της , έχει αναδουλειές τώρα τελευταία που πάχυνε
vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Πού?τι βάρδια?Επιστροφή της Βυζο Βικτωριας!!!!! Ξεκινάει απο Τρίτη. Την ειδα αναρτημένη σε αλλο γνωστο site. Επιτέλους!!!!!!!!! Θα γευτω τις βυζαρες της.....
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
15:00-24:00 Βικτωρια Βεργας 6 υπόγειοΠού?τι βάρδια?
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.355
- Πόντοι
- 746
Θα πάω το πρωί και θα γράψω!Βυζολατρες τρέξτε. Ενας συναγωνιστης έγραψε στην ημ.ενημερωση οτι στο βεργας 2 (πρωινη βαρδεια) υπαρχει μια Μαρια μιλφ κοντη με 5αρια μασταρια!!!!!!
Επεστρεψε και η βικτωρια στο βεργας 6 υπογειο. Βυζοδρομος εγινε η βεργας!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 506
Περασμα απο βεργας 2. Μαρια, ελληνιδα ξανθια milf προστυχοφατσα. Βυζια 3,5αρια (οχι 5αρια) κ κωλαρα. Η γειτονισσα που παντα ηθελες να γαμισεις. Φιλικη, μου εκανε λιγη βυζομαλακια κ ωραιο βαθυ τσιμπουκι με προφυλακτικο. Ανεβηκε πανω ενω εγλυφα βυζαρες. Μετα ιεραποστολικο κ πιτσιλισμα στα βυζια. Ικανοποιητικη συνεδρια για 20 ευρω. Θα ξαναπαω να χυσω κωλομαγουλα καποια στιγμη. Καποτε πρεπει να σας διδαξω τα βυζονουμεραΒυζολατρες τρέξτε. Ενας συναγωνιστης έγραψε στην ημ.ενημερωση οτι στο βεργας 2 (πρωινη βαρδεια) υπαρχει μια Μαρια μιλφ κοντη με 5αρια μασταρια!!!!!!
Επεστρεψε και η βικτωρια στο βεργας 6 υπογειο. Βυζοδρομος εγινε η βεργας!!!
Μια χαρά φαίνεται η Μαρία, όπως την περιγράφετε είναι σαν την Τάνια στο Διδυμου 27? Τέτοιο μέγεθος (η Τάνια εχει τεσσάρια βέβαια βαρβάτα και καλές υπηρεσίες).
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Η Τανια τι βαρδειες παιζει συνήθως....?Μια χαρά φαίνεται η Μαρία, όπως την περιγράφετε είναι σαν την Τάνια στο Διδυμου 27? Τέτοιο μέγεθος (η Τάνια εχει τεσσάρια βέβαια βαρβάτα και καλές υπηρεσίες).
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 506
Πρωινο περασμα απο Μαρια, Βεργας 7. Ωραιο τσιμπουκι, καβαλα με γλυψιμο στις βυζαρες κ στα 4 οπου την εχυσα στα κωλομαγουλα με θεα τη ζουμερη κωλαρα της! Στανταρντακι θα γινει η Μαρια!
7 όχι 2;Πρωινο περασμα απο Μαρια, Βεργας 7. Ωραιο τσιμπουκι, καβαλα με γλυψιμο στις βυζαρες κ στα 4 οπου την εχυσα στα κωλομαγουλα με θεα τη ζουμερη κωλαρα της! Στανταρντακι θα γινει η Μαρια!
7 Πάνω η κάτω;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις