Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

topgun23

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά!! Ξέρουμε καμία κοπέλα σε οίκο ανοχής με βυζαρες;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.945
Πόντοι
2.036
Γεια σας παιδιά!! Ξέρουμε καμία κοπέλα σε οίκο ανοχής με βυζαρες;
Πολύ γενική η ερώτηση..
Αθήνα;
Υπάρχουν κάποιες στα γνωστά μέρη, τις έχω αναφέρει και στις ενημερώσεις...
Αλλιώς με βόλτα σε όλα τα σπίτια που είναι κοντά μεταξύ τους (πχ Φυλής, ή Μεταξουργείο) θα βρεις

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
515
Πόντοι
81
Ξέρεις πιο ειναι το πρόβλημα μου...απο παντα δηλαδη. Γουστάρω βυζαρες!!! Αλλα....δεν μπορω τις χοντρες ή τις αφρατουλες. Κολλαω...και δεν καβλωνω. Ξενερωνω με το παχος γενικα. Δηλαδή....βλεπω το παχος και ενω θελω να γλυψω τις βυζαρες τις και να τις χουφτωσω , φευγω γιατο δεν μου σηκωνετε με τις αφρατες.
Παω 4-5 φορες τις βλεπω...παω σπιτι και λεω γιατι ρε μαλακα δεν μπήκες και μετα παω αποφασισμένος να μπω στο δωματιο. Να φανταστείς ειχα παει να δωσω πιπα σε μια χοντρη γκιλφ στο Κνιδου 18 οπου δεν εχω ξαναδει απο κοντα τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζια. Ετσι την εχω πατησει με την Βικτωρια στο βεργας 6 Υπόγειο, κολλαω που είναι αφρατη...και τωρα που αποφάσισα να παω, μου ειπε η υπηρεσία οτι θα γυρισει σε ενα μηνα περίπου (ειμαι γκαντέμης, το ξερω).
Τα βυζιά της θρύλος και όχι μόνο. Αλλά δυστυχώς έφυγε και ψάχνουμε βυζια στα τεσσάρια

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
19.183
Πόντοι
3.246
Δυο μηνες τωρα δεν εχω καταφερει να την συναντησω. Μονο βιντεακια στελνει απ οσο ξερω..
γιατί; κλείνεις πολύ εύκολα ραντεβού
μαζί της , έχει αναδουλειές τώρα τελευταία που πάχυνε

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.720
Πόντοι
1.056

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20
Επιστροφή της Βυζο Βικτωριας!!!!! Ξεκινάει απο Τρίτη. Την ειδα αναρτημένη σε αλλο γνωστο site. Επιτέλους!!!!!!!!! Θα γευτω τις βυζαρες της.....

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20
Βυζολατρες τρέξτε. Ενας συναγωνιστης έγραψε στην ημ.ενημερωση οτι στο βεργας 2 (πρωινη βαρδεια) υπαρχει μια Μαρια μιλφ κοντη με 5αρια μασταρια!!!!!!
Επεστρεψε και η βικτωρια στο βεργας 6 υπογειο. Βυζοδρομος εγινε η βεργας!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.355
Πόντοι
746
Βυζολατρες τρέξτε. Ενας συναγωνιστης έγραψε στην ημ.ενημερωση οτι στο βεργας 2 (πρωινη βαρδεια) υπαρχει μια Μαρια μιλφ κοντη με 5αρια μασταρια!!!!!!
Θα πάω το πρωί και θα γράψω!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.929
Πόντοι
506
Περασμα απο βεργας 2. Μαρια, ελληνιδα ξανθια milf προστυχοφατσα. Βυζια 3,5αρια (οχι 5αρια) κ κωλαρα. Η γειτονισσα που παντα ηθελες να γαμισεις. Φιλικη, μου εκανε λιγη βυζομαλακια κ ωραιο βαθυ τσιμπουκι με προφυλακτικο. Ανεβηκε πανω ενω εγλυφα βυζαρες. Μετα ιεραποστολικο κ πιτσιλισμα στα βυζια. Ικανοποιητικη συνεδρια για 20 ευρω. Θα ξαναπαω να χυσω κωλομαγουλα καποια στιγμη. Καποτε πρεπει να σας διδαξω τα βυζονουμερα

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20
Έπειτα απο βυζοξηρασια....ηρθαν βυζια να γευτούμε!!! Βυζια να νιώσουν οι παλάμες μας...επιτέλους!!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.120
Πόντοι
1.191
Μια χαρά φαίνεται η Μαρία, όπως την περιγράφετε είναι σαν την Τάνια στο Διδυμου 27? Τέτοιο μέγεθος (η Τάνια εχει τεσσάρια βέβαια βαρβάτα και καλές υπηρεσίες).

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.929
Πόντοι
506
Πρωινο περασμα απο Μαρια, Βεργας 7. Ωραιο τσιμπουκι, καβαλα με γλυψιμο στις βυζαρες κ στα 4 οπου την εχυσα στα κωλομαγουλα με θεα τη ζουμερη κωλαρα της! Στανταρντακι θα γινει η Μαρια!

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
16
Πόντοι
0
Εκεί στα παρακμιακά στην Κολοκυνθούς έχει τερατόβυζα.
Τουλάχιστον μόνο για γλείψιμο, άρμεγμα. Να φτιαχτουμε να πάμε αλλού μετά. Θέλουμε βυζαρες...

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
386
Πόντοι
21
Πρωινο περασμα απο Μαρια, Βεργας 7. Ωραιο τσιμπουκι, καβαλα με γλυψιμο στις βυζαρες κ στα 4 οπου την εχυσα στα κωλομαγουλα με θεα τη ζουμερη κωλαρα της! Στανταρντακι θα γινει η Μαρια!
7 όχι 2;
7 Πάνω η κάτω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom