ΟΚ---
Mήπως αυτη που ήταν στο avatar φιλου και την ... ψάχναμε , ποια ειναι , το απόγευμα
ειναι αυτή ?
>>>
Mήπως αυτη που ήταν στο avatar φιλου και την ... ψάχναμε , ποια ειναι , το απόγευμα
ειναι αυτή ?
>>>
Για την Μαρία -----οι ινφος λένε-- Κλασσική Ελληνίδα σαραντάρα πόρνη παλιας κοπής , μέτρια-- προσωπικά δεν την έχω πάρει
----
Για την Συλβια - Ριτα έχω γράψει πολλες ινφο και ποστς. Γνωστη από παλιά Εξηκιου, Διδύμου , Ιουλ 71 κλπ
Ναι--- είναι ψηλη, ναι ειναι χοντρή ( κατά την γνώμη μου πολυ χοντρή), αγύμναστη και με βυζαρες αλλλα πεσμένες
μολαταύτα έχει .. αλυσιδακι στο ποδι ..:o
μετρια συμμετοχή-- πολυ παλιά καραβάνα . Εχει θετικό , το ότι αρεσει στον φίλτατο Zero
----
εναλλακτικεςσε στουντιο . υπάρχουν-- σε ρδελα λιγότερο, νομιζω
Victoria... Μόσχα...70 δολάρια η ώρα...
Μη μου πεις ότι είναι αυτή με τα μωρομάντηλα! Ή αυτή είναι η Αγάπη; Τις μπερδεύω γιατί είναι και οι δύο θεόχοντρες.
Εμένα πάντως οι προσωπικές μου, διαχρονικά, επιλογές, που ποτέ δεν με απογοητεύουν, είναι η Βίκυ με το 6άρι της και τα παχάκια της και η Νίκκι με το 4άρι της και το πολύ καλό γενικά σώμα. Και οι δύο ξέρουν να περιποιούνται. Επίσης μου άρεσε η Μόνικα λόγω της τεράστιας αντίθεσης 4αριού στήθους και πάνλεπτου σώματος (μου θύμιζε καρτούν - γυναικάρα από γελοιογραφίες σε περιοδικά με σταυρόλεξα αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) αλλά το τελευταίο δίμηνο έχει εξαφανιστεί και από Κηφισού 30 και από Πειραιώς 193, αν ξέρει κανείς που βρίσκεται ας το πει χωρίς φόβο και πάθος.
Αυτή η Έρικα από Βούρβαχη και Κων/λεως λέει κάτι ή έχει πλαστικό 3,5άρι όπως υποψιάζομαι; Κατά τα άλλα τι λέει;
[/quote
Φιλε,
σε παρακαλω που ειναι η Βικυ με το 6αρι, η η Νικυ?
Σε ευχαριστω.
Ελπίζω να διαβασατε οτι επανήλθε η Βικυ-Ρομινα στο Πατησιων 160 πρωινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α και ενα οff topic Εκανα βολτα στο MEC στην Παιανία και στο 1ο περιπτερο οπως μπαινεις δεξια υπήρχε μία με 8αρι! κι οταν λεω 8αριξερετε οτι δεν κανω λαθος .Πηρα αμπαριζα τους καναπεδες εκανα οτι εβλεπα τα καθισματα ασε....τυφλωθηκα
Φίλε πρεπει να εχεις χασει τη μπαλα ...σορρυ .Σου απαντησα και στο πμ που μου εστειλες οτι ειναι εκθεση επίπλου εκει πριν από καιρό και ξαναρωτάς ...τι να πω..? Καλή τύχηΑγαπητε Φιλε,
Σε παρακαλω πολυ, που μπορω να βρω το 8αρι?
ΜΕΚ Πως/Που ακριβως?
Σε ευχαριστω πολυ - πολυ
Zero στο εχω πει φίλε ..κοίτα τι γινεται στο Μόναχο και εμείς οι μαλακες δεν μπορουμε να εχουμε μία σαν αυτή
www.rotelaterne.de/sandy2]http://www.rotelaterne.de/sandy2[/url]
Φίλε πρεπει να εχεις χασει τη μπαλα ...σορρυ .Σου απαντησα και στο πμ που μου εστειλες οτι ειναι εκθεση επίπλου εκει πριν από καιρό και ξαναρωτάς ...τι να πω..? Καλή τύχη
Μη μου πεις ότι είναι αυτή με τα μωρομάντηλα! Ή αυτή είναι η Αγάπη; Τις μπερδεύω γιατί είναι και οι δύο θεόχοντρες.
----
με τα μαντηλάκια είναι η Αγαπη , νυν- η προσφατα- τροφωνίου
Εχει κανει ρεκτιφιε..θεοχοντρη οντως ήταν --παλια στο περγάμου 1, και μετά Διδύμου 16 νομιζω
Τι σχέση έχει αυτό με Ελλάδα;![]()
Τίποτα... Απλά μερικοί σ' αυτό το thread αρέσκονται στο να ασχολούνται με ξένες βυζοπούλες επειδή υπάρχει - λένε - έλλειψη στις Ελληνίδες...
...Δε λέμε απλώς...ΥΠΑΡΧΕΙ...