milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Ειμαστε λιγοι εμεις που γουσταρουμε δρακουλαΝαι, μαλακω ειναι δεν αξιζει πλεον, μονο μια ξερη μαλακια τραβαει. Παμε γι αλλα
Ειμαστε λιγοι εμεις που γουσταρουμε δρακουλαΝαι, μαλακω ειναι δεν αξιζει πλεον, μονο μια ξερη μαλακια τραβαει. Παμε γι αλλα
Ειμαστε λιγοι εμεις που γουσταρουμε δρακουλα![]()
Η κορη του ΠόποταΠοια είναι αυτή η Μανωλάκη ;
ξενόφων κάτω Πατησια,δρακουμελΣας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Σε ευχαριστω! Το Δρακουμέλ τι ειναι?ξενόφων κάτω Πατησια,δρακουμελ
Τραβελι είναι αυτό;Manolaki
![]()
Σε ευχαριστω! Το Δρακουμέλ τι ειναι?
beauty-evexia.com
Παιρνεις στον λαιμο σου τον ανθρωποΣε ευχαριστω! Το Δρακουμέλ τι ειναι?
Απο την πάνω μεριά της Πατησίων είναι το καφενείο του Μήτσου που τα βράδυα (μόνο) γίνεται κολομπαρο, συχνάζουν αλλοδαπές, τις κερνάς (να πάρει και το μαγαζί), τις χουφτώνεις όσο ισχύει το κέρασμα και άμα λάχει φορτώνεις και καμμιά για το σπίτι (ξενοδοχείο) μετά... Ημιπαραμονής είναι το Xenophon....ξενόφων κάτω Πατησια,δρακουμελ
Θα παρακαλούσες να είναι φίλε μου.... Αχ, να ζήσεις ρε συ Wick, δεν αντέχω άλλο...Τραβελι είναι αυτό;

Μηπως εννοεις Αχαρνων και οχι πατησιων?Απο την πάνω μεριά της Πατησίων είναι το καφενείο του Μήτσου που τα βράδυα (μόνο) γίνεται κολομπαρο, συχνάζουν αλλοδαπές, τις κερνάς (να πάρει και το μαγαζί), τις χουφτώνεις όσο ισχύει το κέρασμα και άμα λάχει φορτώνεις και καμμιά για το σπίτι (ξενοδοχείο) μετά... Ημιπαραμονής είναι το Xenophon....
ΆσχετοΘ
Θα παρακαλούσες να είναι φίλε μου.... Αχ, να ζήσεις ρε συ Wick, δεν αντέχω άλλο...![]()
Ναι συγνώμη, Αχαρνών....Μηπως εννοεις Αχαρνων και οχι πατησιων?
Οχι, εχει εγκαταλειψει απ το 2024Ρε παίδες η Xenia Deligianni ασχολείται ακόμα με το άθλημα? Που χάθηκε το μωρό? Είχε πολύ ωραίες βυζάρες.