Νέα

Βρε το Ζώο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Ότι και να πώ, λίγο θα 'ναι ρε πούστη μου! :headbang: :helpplea: :idiot: :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :crazy: :cussing: :knuppel: :thefinge: :uzi: :hammer:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Θέλει  :knockinb:

αλλά τώρα ειναι αργά  :cussing:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μα δε φταίει ο άνθρωπος. Τη δουλειά του κάνει ως επαγγελματίας ( οτι μπορεί φυσικά λόγω ηλικίας ).

ʼλλοι φταίνε που τον κρατάνε στην ομάδα ακόμα.......

Εκεί πρέπει να πέσουν τα συγχαριλίκια.......

:2funny:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Ότι και να πώ, λίγο θα 'ναι ρε πούστη μου! :headbang: :helpplea: :idiot: :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :crazy: :cussing: :knuppel: :thefinge: :uzi: :hammer:

παιδια ...
η ζωη ειναι μια τεθλασμενη γραμμη ... δεν ειναι ευθεία...

και εντεχνως ορισμενοι φροντιζουν να συντηρούν αυτη την αποψη...
στην εποχη του χρηματος και της μεγιστης απατης, την οποια βιωνουμε ,  καλο ειναι να σκεπτομαστε και λιγο πονηρά ...

παραδειγμα ..
τις λαλακιες στα κοματα ποιοί τις λένε ή τις κανουν  ;;;;
απαντηση :  τα γεροντια απο τους βουλευτές.....
ομοια και στο ποδοσφαιρο.  τα γεροντια απο τους ποδοσφαιριστες....

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σοβαρευτείτε.

Αν κάποιος από εδώ μέσα δεν έχει κάνει ποτέ (όταν λέμε ποτέ εννοούμε ΠΟΤΕ) λάθος στη δουλειά του (εκεί που βγάζει το ψωμάκι του) τότε μπορεί να πει και μια κουβέντα. Οι άλλοι και οι ανεπάγγελτοι καλύτερα να μη μιλούν.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι απο τους παικτες που εχουν καταφερει να τους μισουν οι αντιπαλοι οπαδοι αλλα και οι οπαδοι της ομαδας τους.......... 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
9
Πόντοι
6
  καλο ειναι να σκεπτομαστε και λιγο πονηρά ...

Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα , ολο σκεφτομαστε πονηρα και ποτε ρεαλιστικα...

Εμεις ειμαστε οι εξυπνοι , "που ξερουμε" και οι αλλοι οι χαζοι...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, απο πολλούς που συζήτησα σήμερα για το ντέρμπι (Ολυμπιακούς + Παναθηναικούς) άκουσα το σενάριο το παιχνίδι να ήταν στημένο μεταξύ των δύο ομάδων για να βγεί ο Παναθηναικός 2ος (άρα Ευρώπη) και να μείνει η ΑΕΚ 3η.

Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο ? Κουφό μου φαίνεται...

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα , ολο σκεφτομαστε πονηρα και ποτε ρεαλιστικα...

Εμεις ειμαστε οι εξυπνοι , "που ξερουμε" και οι αλλοι οι χαζοι...

φιλε μου αλλο πραγμα το πονηρά ....

και αλλο το κουτοπόνηρα......  (που μαλλον εννοεις)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.048
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, απο πολλούς που συζήτησα σήμερα για το ντέρμπι (Ολυμπιακούς + Παναθηναικούς) άκουσα το σενάριο το παιχνίδι να ήταν στημένο μεταξύ των δύο ομάδων για να βγεί ο Παναθηναικός 2ος (άρα Ευρώπη) και να μείνει η ΑΕΚ 3η.

Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο ? Κουφό μου φαίνεται...

λιγο δυσκολο φιλε ως απιθανο!! Αμα  ηταν ετσι θα εδινε και το πεναλτι ο κασναφερης και οσο να ναι δεν εχασε και λιγες ευκαιριες ο γαυρος και εκ πειρας το 0-1 ποτε δεν αντιπροσοπευει στημενο παιχνιδι. Στημενα συνηθως ειναι τα 2-3, 3-4, 3-3 ... τετοια σκορ για να εχουν και καλες αποδοσεις στο στοιχημα....

αυτα περι στημενου τα λενε κατι χανουμακια που πονανε ακομα μετα απο το οθωμανικο οργιο που εγινε στο οακα πριν απο λιγο καιρο....

αυτα !!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Όταν χάνει μια ομάδα συνήθως δεν φταίει μόνο ένας παίχτης...Μαλακία του Ανατολάκη ομολογουμένως αλλά δεν είναι άδικο να σταυρώνουν μόνο αυτό τη στιγμή που οι συμπαίκτες του επί 89 λεπτά δεν μπορούσαν να σταυτώσουν γκολ και τα ζώα στην κερκίδα έδωσαν μια πάρα πολύ καλή αφορμή στο διαιτητή να μην κρατήσει όλες τις καθυστερήσεις ενώ και σε όσες κρατήθηκαν δεν παίχθηκε μπάλα;
Αλλά ως γνωστόν ένας επιθετικός μπορεί να κάνει δέκα μαλακίες και με μια καλή φάση- γκολ να εξιλεωθεί..Ένας αμυντικός μπορεί να κάνει δέκα σωστές ενέργειες και με μια αστοχία (διότι δεν πούλησε την μπάλα ο Ανατολάκης, του την  πήρε ο Σαλπι) να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος μιας κακής ομάδας..

Το ερώτημα μου είναι πώς ο γαύρος περιμένει με τους 30+ να αντιμετωπίσει ποτέ με αξιώσεις τους αφιονισμένους 20αρηδες και βγάλε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια...
Και δεν έχουν άδικο αυτοί που λένε ότι φέτος ο γαύρος πήρε το πρωτάθλημα χάρη στις μικρές- επαρχιακές ομάδες, οι οποίες ξέροντας ότι όσο καλή μπάλα και να παίξουν θα χάσουν ελέω διαιτησίας και έτσι δεν κυνηγάνε το παιχνίδι ενώ σκίζονται με βάζελο και άεκ και τους κόβουν βαθμό...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ο ανθρωπος ειναι τσοπανης!!!στην φαση με τον σαλπιγγιδη την πρωτη αποκρουση την εκανε με το καλαμι!!!!αν ειναι δυνατονμετα πηγε στο τοπι και πηγε να κανει επελαση!!!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
16
Καθεστε ολοι να κριτικαρετε ενα παικτη που στην ηλικια που ειναι και με αυτα που εχει κατακτησει δε προκειται κανεις απο μας να τον φτασει.
Α ρε ελληνα προπονητη του καναπε οσα δε φτανεις τα κανεις κρεμασταρια..
Ζωο φιλε μου δεν ειναι αυτος.Τα γκαφρα του τα τσεπωνει κανονικα απο κατι ΖΩΑ σα και εσενα που ασχολουνται μαζι του!Συμπεριλαβανομενου και των ΜΜΕ.
Ξυπνηστε απο το παραμυθι ρε!!!
Πεφτει χοντρο δουλεμα!

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Καθεστε ολοι να κριτικαρετε ενα παικτη που στην ηλικια που ειναι και με αυτα που εχει κατακτησει δε προκειται κανεις απο μας να τον φτασει.
- Κέρδισε πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Χαρά στο πράγμα! Λές και πήρε το Καμπιονάτο ρε μεγάλε!
- Δεν ξέρω πόσο looser ή έστω ανύπαρκτος μπορεί να είσαι, αλλά πάντως, πολλούς από 'μάς άφησέ μας στην άκρη. Έχουμε καταξιωθεί στην κοινωνία πολύ περισσότερο από τον οποιοδήποτε Ανατολάκη.
Α ρε ελληνα προπονητη του καναπε οσα δε φτανεις τα κανεις κρεμασταρια.
Υπάρχουν και προπονητές του καναπέ που παραξέρουν από μπάλα, είτε γιατί έχουν παίξει οι ίδιοι, είτε γιατί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για χρόνια και από κοντά, σπουδαία πρωταθλήματα, σπουδαίες ομάδες και σπουδαίους παίκτες
Ζωο φιλε μου δεν ειναι αυτος.Τα γκαφρα του τα τσεπωνει κανονικα απο κατι ΖΩΑ σα και εσενα που ασχολουνται μαζι του!Συμπεριλαβανομενου και των ΜΜΕ.
Μα πόσο ζώο είσαι, που αποκαλείς ζώο κάποιον που κράζει ένα -κατά γενική παραδοχή και αποδεδειγμένα- ζώο.
Ξυπνηστε απο το παραμυθι ρε!!!
Πεφτει χοντρο δουλεμα!
Να ξυπνήσουμε από το παραμύθι; Α, ώστε είσαι και Ξύπνιος εσύ, ε; ΚΑΙ ζώον, ΚΑΙ ξύπνιος. Βρε μπας και είσαι Μπούφος τελικά;

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
16
αντρα χαλαρωσε μη κατουρηθεις απο τη πολλη μαγκια.
Κατσε να κριτικαρεις εσυ οσα δε μπορεις να φτασεις σε φορουμ με μπουρδελα και ασε τον ανατολακη που στο επαγγελμα του τουλαχιστον ειναι απο εν συνταξη αμυντικος με τρελες απολαβες και αναγνωριση που εσυ δε προκειται ποτε να καταλαβεις πως ειναι να εισαι στη θεση του.
Ζωα ειναι οσοι ασχολουνται και γινοντε ερμαια των παραγοντων των καθε παε.
Μαλλον ο looser εισαι εσυ dude που δε ξερεις τι να κανεις παρα να ανοιγεις τοπικ και να κραζεις παικτες ποδοσφαιρου,grow a pair..
Δεν ειμαι ξυπνιος αλλα δεν ειμαι και πιονι.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
16
Προς andras 37 και gamaomanoules:
Παράκληση.
Αφού και οι δυό έχετε αποδείξει σε άλλα ποστ ότι γενικά έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να πείτε, και να τα διαβάζουμε και οι υπόλοιποι, γιατί κατεβάζετε το επίπεδο της κουβέντας ;
Λίγο κάποιος από τους 2 να ξεφύγει, και θα αρχίσουν τα βρισίδια, και θα πάει άλλο ένα θρεντ για κλείδωμα....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
767
Πόντοι
96
Παράκληση.
Αφού και οι δυό έχετε αποδείξει σε άλλα ποστ ότι γενικά έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να πείτε, και να τα διαβάζουμε και οι υπόλοιποι, γιατί κατεβάζετε το επίπεδο της κουβέντας ;
Λίγο κάποιος από τους 2 να ξεφύγει, και θα αρχίσουν τα βρισίδια, και θα πάει άλλο ένα θρεντ για κλείδωμα....

+1    ;)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Παράκληση.
Εξέφρασα άποψη για ένα θέμα (Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός) που απασχολεί εκατοντάδες χρήστες. Και χαρακτήρισα τον Ανατολάκη ζώον. Χαράς στο πράγμα. Έχασε η Βενετιά βελόνι. Κατά τ΄άλλα, αν είναι να βγαίνει ο κάθε κομπλεξικός Low-Life να μας βρίζει και να μας μπαίνει, γιατί γράφουμε κριτικά, τότε όχι μόνο το Thread να κλειδώσετε, αλλά και το Forum γενικά. Δεν έχω κάτι άλλο να πώ... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom