Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ότι και να πώ, λίγο θα 'ναι ρε πούστη μου!

Ότι και να πώ, λίγο θα 'ναι ρε πούστη μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο ειναι να σκεπτομαστε και λιγο πονηρά ...
Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα , ολο σκεφτομαστε πονηρα και ποτε ρεαλιστικα...
Εμεις ειμαστε οι εξυπνοι , "που ξερουμε" και οι αλλοι οι χαζοι...
Ρε παιδιά, απο πολλούς που συζήτησα σήμερα για το ντέρμπι (Ολυμπιακούς + Παναθηναικούς) άκουσα το σενάριο το παιχνίδι να ήταν στημένο μεταξύ των δύο ομάδων για να βγεί ο Παναθηναικός 2ος (άρα Ευρώπη) και να μείνει η ΑΕΚ 3η.
Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο ? Κουφό μου φαίνεται...
- Κέρδισε πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Χαρά στο πράγμα! Λές και πήρε το Καμπιονάτο ρε μεγάλε!Καθεστε ολοι να κριτικαρετε ενα παικτη που στην ηλικια που ειναι και με αυτα που εχει κατακτησει δε προκειται κανεις απο μας να τον φτασει.
Υπάρχουν και προπονητές του καναπέ που παραξέρουν από μπάλα, είτε γιατί έχουν παίξει οι ίδιοι, είτε γιατί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για χρόνια και από κοντά, σπουδαία πρωταθλήματα, σπουδαίες ομάδες και σπουδαίους παίκτεςΑ ρε ελληνα προπονητη του καναπε οσα δε φτανεις τα κανεις κρεμασταρια.
Μα πόσο ζώο είσαι, που αποκαλείς ζώο κάποιον που κράζει ένα -κατά γενική παραδοχή και αποδεδειγμένα- ζώο.Ζωο φιλε μου δεν ειναι αυτος.Τα γκαφρα του τα τσεπωνει κανονικα απο κατι ΖΩΑ σα και εσενα που ασχολουνται μαζι του!Συμπεριλαβανομενου και των ΜΜΕ.
Να ξυπνήσουμε από το παραμύθι; Α, ώστε είσαι και Ξύπνιος εσύ, ε; ΚΑΙ ζώον, ΚΑΙ ξύπνιος. Βρε μπας και είσαι Μπούφος τελικά;Ξυπνηστε απο το παραμυθι ρε!!!
Πεφτει χοντρο δουλεμα!
Προς andras 37 και gamaomanoules:
Παράκληση.
Αφού και οι δυό έχετε αποδείξει σε άλλα ποστ ότι γενικά έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να πείτε, και να τα διαβάζουμε και οι υπόλοιποι, γιατί κατεβάζετε το επίπεδο της κουβέντας ;
Λίγο κάποιος από τους 2 να ξεφύγει, και θα αρχίσουν τα βρισίδια, και θα πάει άλλο ένα θρεντ για κλείδωμα....
Εξέφρασα άποψη για ένα θέμα (Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός) που απασχολεί εκατοντάδες χρήστες. Και χαρακτήρισα τον Ανατολάκη ζώον. Χαράς στο πράγμα. Έχασε η Βενετιά βελόνι. Κατά τ΄άλλα, αν είναι να βγαίνει ο κάθε κομπλεξικός Low-Life να μας βρίζει και να μας μπαίνει, γιατί γράφουμε κριτικά, τότε όχι μόνο το Thread να κλειδώσετε, αλλά και το Forum γενικά. Δεν έχω κάτι άλλο να πώ...Προς andras 37 και gamaomanoules:
Παράκληση.
Αφού και οι δυό έχετε αποδείξει σε άλλα ποστ ότι γενικά έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να πείτε, και να τα διαβάζουμε και οι υπόλοιποι, γιατί κατεβάζετε το επίπεδο της κουβέντας ;
Λίγο κάποιος από τους 2 να ξεφύγει, και θα αρχίσουν τα βρισίδια, και θα πάει άλλο ένα θρεντ για κλείδωμα....