Red homeΝαι στο ***** com
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Red homeΝαι στο ***** com
Λιονελα φωτό;η Μπιάνκα στο Χατζηαργύρη 15![]()
Ναι ανοιξε , την "πήρα" την Κυριακή. Μου είπε όμως ότι από σήμερα έως και Δευτέρα θα είναι κλειστά, θα είναι Αθήνα. Οπότε από Τρίτη....μπορελ ανοιχτα ξανα μετα απο μερες, τσεκαρε κανεις αν ειναι η Βιολαντα ?
δλδ μεγαλη βδομαδα κλεισταΝαι ανοιξε , την "πήρα" την Κυριακή. Μου είπε όμως ότι από σήμερα έως και Δευτέρα θα είναι κλειστά, θα είναι Αθήνα. Οπότε από Τρίτη....
Αυτή κανονικά έπρεπε να με πληρώσει για να τη γαμησω που έχουμε καταντήσειΗ Στεφανία η γνωστή στο Χατζηαργύρη 15![]()
Πως την λεγανε την κοπελα,θυμασαι?Ηταν κοντη γυρω στο 1,57?Χθες πήγα μια στην Χατζηαργύρη,ήρθε νέα κοπέλα πρώτη φορά στον Βόλο…………παιδιά αφήστε…….πολύ ωραίο καμπυλωτό κορμί,μεγάλο στήθος,πολύ ωραίο πρόσωπο,και πριν ρωτήσει κάποιος,όχι δεν είδα τα πόδια της.
Μπήκε μέσα γεμάτη όρεξη και χαρά και η αλήθεια είναι ότι ειμουν έτοιμος να δώσω αλλά 30 για δεύτερη γύρα.
Στα του αγώνα,το κορίτσι είναι πρόθυμο να σε ικανοποίηση όσο καλύτερα γίνεται για να φύγεις ευχαριστημένος.
Μου είπε ότι θα είναι καμία βδομάδα εκεί και χθες ήταν η πρώτη της μέρα.
Από πρόγραμμα δεν το άκουσα καλά όταν μου το έλεγε η τσατσα αλλά άκουσα ότι δεν κάνει πρωκτικό.
Για μένα πάτε μια βόλτα να δείτε,είναι κλάσης ανώτερη σε σχέση με τα αλλά ντελα.
Εσύ λες την Μπιάνκα αυτός λέει την λιονελαΠως την λεγανε την κοπελα,θυμασαι?Ηταν κοντη γυρω στο 1,57?
ΑθηναΠειτε που προτεινετε να παω σημερα αν αξιζει
ε καλα δεν συγκρινεται αλλα πεφτει μακρια
Βάλτε και καμιά άλλη φωτό της Μικαέλα..να δούμε και τη κωλαρα της..πιο πρόστυχη φωτό..μπαμπατσικο μωρό!!η Μικαέλα στο Χατζηαργυρη 15![]()
![]()
![]()