μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.611
- Πόντοι
- 3.346
Α,οκ τυπε.Για μια στιγμή νόμισα ότι το είχαν πάρει τα παιδιά του καμένουο ανηψιος μου βρηκε ανοιχτο το λαπτοπ και εγραψε μπαρμπαγιαννη...οχι εγω :S :S :S

Α,οκ τυπε.Για μια στιγμή νόμισα ότι το είχαν πάρει τα παιδιά του καμένουο ανηψιος μου βρηκε ανοιχτο το λαπτοπ και εγραψε μπαρμπαγιαννη...οχι εγω :S :S :S

ψαξε Νασος ή Αθανασιαδης ή μεταξοσκωληξ ή πορνοκομαντο ή :S :S :SΔε βρίσκω τα θέματα του Νάσου. Που ψάχνω;
ο ανηψιος μου βρηκε ανοιχτο το λαπτοπ και εγραψε μπαρμπαγιαννη...οχι εγω :S :S :S

Ναι. Διαβασα 5-6 κριτικές και αποφάσισα ότι δεν είμαι για Μεταξουργείο, είναι για πιο έμπειρα άτομα, δε νομίζω να θέλω να πάω εκεί για την πρώτη μου φορά.Ξεκινησες το διαβασμα τυπε....? :S :S :S
παρθενος εισαι τυπε....?Ναι. Διαβασα 5-6 κριτικές και αποφάσισα ότι δεν είμαι για Μεταξουργείο, είναι για πιο έμπειρα άτομα, δε νομίζω να θέλω να πάω εκεί για την πρώτη μου φορά.

παρθενος εισαι τυπε....?![]()
![]()
![]()
ρε τυπε,γιατί να πας σε στούντιο?Μετάξι Ρούλς λεμε.Αλλιως δώσε κάτι παραπάνω και κολ γκερλ.Αναλογικα τα 50 του στούντιο είναι 200 στο κολ γκέρλ.Συν 20 το χοτελ και 1 η φαντα και είσαι μπόμπα.Όχι ρε τυπε, πρώτη φορά σε στούντιο εννοώ.
τυπε ,λες να θυμάται ο πιπαλεκος όταν πίπωσε τράβελο για πρώτη φορά?Στηρίζω ότι δε θυμάται γιατί θα έχουν περάσει πολλά χρόνιαπαρθενος εισαι τυπε....?![]()
![]()
![]()

ρε τυπε,γιατί να πας σε στούντιο?Μετάξι Ρούλς λεμε.Αλλιως δώσε κάτι παραπάνω και κολ γκερλ.Αναλογικα τα 50 του στούντιο είναι 200 στο κολ γκέρλ.Συν 20 το χοτελ και 1 η φαντα και είσαι μπόμπα.
δεν καταλαβαινει οτι με ολοκληρο 50ρικο που διαθετει, ριχνει 5 πουτσους στο μεταξι, ζει την καλτιλα στο μεγαλειο της κ μπορει να γνωρισει τον ζωντανο θρυλο Νασο.... :S :S :Sρε τυπε,γιατί να πας σε στούντιο?Μετάξι Ρούλς λεμε.Αλλιως δώσε κάτι παραπάνω και κολ γκερλ.Αναλογικα τα 50 του στούντιο είναι 200 στο κολ γκέρλ.Συν 20 το χοτελ και 1 η φαντα και είσαι μπόμπα.
Αν θες ρίξε και μια ματιά στο νήμα με τα στουντέλα (αν δεν το έχεις δει) ο νηματοθέτης αναφέρεται μάλλον στα μπουρδέλα του 20ρικου τα οποία έχουν υπηρεσίες στούντιο αλλά δεν παίρνω και όρκο μιάς και δεν μένω αθήνα. Δηλαδή γλυτώνεις τα 30 ευρώ απο τα 50 που θα έδινες στο στούντιο.Όχι ρε τυπε, πρώτη φορά σε στούντιο εννοώ.
τυπε πρεπει να ηταν η εποχη που τα τραβελια ηταν αξυριστα με σωματοδομη μπετατζη.... :S :S :Sτυπε ,λες να θυμάται ο πιπαλεκος όταν πίπωσε τράβελο για πρώτη φορά?Στηρίζω ότι δε θυμάται γιατί θα έχουν περάσει πολλά χρόνια![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε αναλογικά στο λέω.στουντιο είναι 50 τα 15 λεπτά.Αν δε θες να δώσεις πολλά,πάρε ένα κωλ των 80,που θα βγει πάλι 101 σύνολο αλλά θα είναι μια ώρα.Κατσε διάβασε.Και καλα γαμησια.Μα δε θέλω να δώσω 200€, θέλω ο,τι καλύτερο μπορώ να πάρω με 50€. Θα ξαναδώ το Μετάξι αφού κάνει ρουλ αλλά μου φάνηκε σάπιο, τι σόι πήδημα θα κάνεις αν η άλλη ζητάει 10€;;

Μα δε θέλω να δώσω 200€, θέλω ο,τι καλύτερο μπορώ να πάρω με 50€. Θα ξαναδώ το Μετάξι αφού κάνει ρουλ αλλά μου φάνηκε σάπιο, τι σόι πήδημα θα κάνεις αν η άλλη ζητάει 10€;;
Γιατί τώρα τι είναι?τυπε πρεπει να ηταν η εποχη που τα τραβελια ηταν αξυριστα με σωματοδομη μπετατζη.... :S :S :S
τζαμπα ασχολουμαστε τοση ωρα λες τυπε...?
Η γερμανικη αλυσιδα εχει πχιοτικα μουνετα για ολα τα γουστα.
Με ενα 50αρικο εχεις πολλες επιλογες, τσεκαρε φωτο στα διαφορα σαιτ των στουντιο.
Οχι να μην κανεις ακαποτη πιπα γιατι ακομα κι αν δεν κολλησεις καποιο αφροδισιο (που μπορει να κολλησεις) διαφορα μικροβια απο τα δοντια και το λαρυγγα μπαινουν στην ουρηθρα και αποθηκευονται για παντα στον προστατη. Στα 60 σου μπορει να τρεχεις. Μονο με λαστιχο ο,τι κανεις.