luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 481
Πώς είναι δυνατόν να είναι ξενέρωτο το μουνάκι αυτό ρε μάγκες; Γιατί οι κριτικές της ως βίζιτα είναι πολύ μέτριες.
Πώς είναι δυνατόν να είναι ξενέρωτο το μουνάκι αυτό ρε μάγκες; Γιατί οι κριτικές της ως βίζιτα είναι πολύ μέτριες.
Ίσως να μη μπορεί να αντεπεξέλθει σαν εσκορτ . Σε μπουρδελακι θα της πήγαινε γάντι .Πώς είναι δυνατόν να είναι ξενέρωτο το μουνάκι αυτό ρε μάγκες; Γιατί οι κριτικές της ως βίζιτα είναι πολύ μέτριες.
καθόλου ξενέρωτη σε πληροφορώ.Πώς είναι δυνατόν να είναι ξενέρωτο το μουνάκι αυτό ρε μάγκες; Γιατί οι κριτικές της ως βίζιτα είναι πολύ μέτριες.
Που την βρίσκουμε ; Τατοΐου ποιας περιοχής ; 108 τι ειναι αυτο;καθόλου ξενέρωτη σε πληροφορώ.
έχω ρίξει ωραία γαμήσια μαζί της και στο Τατοϊου και στο 108 που παίζει μπάλα.
Άρα ίσως να έχει δίκιο ο μύστης πιο πάνω. Να της πηγαίνει καλύτερα το στούντιο. Ή ίσως κάποιοι να γράφουν απλά μαλακίες, ή τελοσπάντων περίμεναν κάτι άλλο.καθόλου ξενέρωτη σε πληροφορώ.
έχω ρίξει ωραία γαμήσια μαζί της και στο Τατοϊου και στο 108 που παίζει μπάλα.
ποια είναι αυτή πάλι
Όντως είναι μια χαρά , στο θέμα κιλών τουλάχιστον ….εν τω μεταξυ το βιντεο που ανεβασες ειναι πριν 3 χρονια! και τωρα η κοπελα ειναι μια χαρα! μη πετατε λασπη και κομπλεξ ! μην κανετε σαν μικροψωληδες σε καθε ευκαιρια!
όλα παίζουν... γι'αυτό, πας, βλέπεις μόνος σου τι παίζει και μετά διασταυρώνεις μύστες και καταστάσειςΆρα ίσως να έχει δίκιο ο μύστης πιο πάνω. Να της πηγαίνει καλύτερα το στούντιο. Ή ίσως κάποιοι να γράφουν απλά μαλακίες, ή τελοσπάντων περίμεναν κάτι άλλο.
Αυτή την πηδούσε ο λιγδας?
Φίλε μου , συγνώμη επειδή ζω 504 χλμ βόρεια η κυρία αυτή δεν ήταν που έβγαινε και έκανε ερωτήσεις στην Ερμού; Αυτή δεν έλεγε ότι ο πρώην της της έκανε πρόταση γάμου...;Μια χαρά γαμήσι κάνει. Την είχα πάρει πριν κάνα δυο χρόνια περίπου με 120 ευρώ μια ωρίτσα και πέρασα πολύ καλά.
Βέβαια αυτό που έχω καταλάβει από τις κριτικές της είναι ότι δεν έχει συνέπεια. Αν την πετύχεις στα καλά της θα περάσεις πολύ καλά...αλλιώς θα κλάψεις τα λεφτά (που αντικειμενικά για την εμφάνιση της και το ότι είναι ελληνίδα δεν είναι πολλά)
Φίλε μου , συγνώμη επειδή ζω 504 χλμ βόρεια η κυρία αυτή δεν ήταν που έβγαινε και έκανε ερωτήσεις στην Ερμού; Αυτή δεν έλεγε ότι ο πρώην της της έκανε πρόταση γάμου...;
Τέτοιες στην Τσιμισκή περνάνε 20 το λεπτό φίλε μου. Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα παντρευόταν μια τέτοια;Αυτή είναι. Το συγκεκριμένο που λες δεν το έχω δει αλλά δεν μου κάνει και έκπληξη να βρήκε κάναν μαλάκα να θέλει να την παντρευτεί.
Έχει από τα πιο καλά στησίματα στα τέσσερα πάντως και τρομερό κωλαρακι.
Telegram δεν παιζει αλλα εχω βρει μια τυπισσα μεσα στο Onlyfans με free εγγραφη, τσοντα η τυπισσα τελειως με Piercing στις ρωγες. Οταν εκανα 2-3 αγορες με κατι βιντεο που μου εστειλε και φωτος της πεταξα για συναντηση (αυτος ηταν ο σκοπος μου απο την αρχη γιατι τα βιντεο τι να τα κανω..) και δεχτηκε. Μενει εκτος Αττικης αλλα ηρθε κανονικα πριαμο και γαμιεται διχως αυριο.αλανια εχουμε κανα καλο telegram για τον συνανθρωπο
Μοίρασε γνώση λοιπόν !Telegram δεν παιζει αλλα εχω βρει μια τυπισσα μεσα στο Onlyfans με free εγγραφη, τσοντα η τυπισσα τελειως με Piercing στις ρωγες. Οταν εκανα 2-3 αγορες με κατι βιντεο που μου εστειλε και φωτος της πεταξα για συναντηση (αυτος ηταν ο σκοπος μου απο την αρχη γιατι τα βιντεο τι να τα κανω..) και δεχτηκε. Μενει εκτος Αττικης αλλα ηρθε κανονικα πριαμο και γαμιεται διχως αυριο.
Ετοίμασε το μαρούλι και θα σου δώσει "πληροφορίες "Μοίρασε γνώση λοιπόν !
Εγω θα το βαλω αλλα σας παρακαλω αν δεν φατε η αν οτιδηποτε μην με κυνηγατε. Σας ειπα μονο πως περασα εγω και οτι αγορασα κα καποια βιντεο της πρωτα (3 για την ακριβεια). Ξεκαθαριζω απλα να ειμαστε κυριοι και οτι δεν προμοταρω καμμια.Μοίρασε γνώση λοιπόν !
ουτε μαρουλι ουτε τιποτα αδερφε. Εγραψα τα παντα σε μηνυμα ξεκαθαρο.Ετοίμασε το μαρούλι και θα σου δώσει "πληροφορίες "
Μην τσιμπάτε...λεφτά θέλουν