Εγω θα το βαλω αλλα σας παρακαλω αν δεν φατε η αν οτιδηποτε μην με κυνηγατε. Σας ειπα μονο πως περασα εγω και οτι αγορασα κα καποια βιντεο της πρωτα (3 για την ακριβεια). Ξεκαθαριζω απλα να ειμαστε κυριοι και οτι δεν προμοταρω καμμια.
το insta της ειναι αυτο
Instagram
και το onlyfans της αυτο
https://onlyfans.com/stellapan
Τα βιντεο που αγορασα ηταν απο 20 ευρω το καθενα (πακετα φτιαχνει που εχει μεσα φωτος και βιντεο - βαλτε και το φορο στο onlyfans παει 25 δολλαρια η καθε μαλακια...) και στην συναντηση εδωσα 200 ευρω και εμεινε γυρω στο 2ωρο.
Μου ειχε πει οτι μενει μακρυα εκτος Αττικης οποτε η συναντηση κανονιστηκε για 5 μερες μετα. Πριν αγορασω βιντεο και ρωτησα για συναντηση μου ελεγε να δουμε κλπ πουτσες κλασικα... Τις ημερες που ανταλλασαμε μηνυματα και εστελνε βιντεο μου ζητησε φωτος γυμνες. Οταν πληρωσα και τριτη φορα - και δεν υπηρχε περιπτωση να παω και για τεταρτη - της ειπα να βρεθουμε και δεχτηκε. Ντυσιμο τσοντα, γαμησι ακομη πιο τσοντα. Γενικα δεν ασχολουμε με onlyfans και το θεωρω μια μαλακια και μιση αλλα η συγκεκριμενη που την βρηκα στο insta κατι μου εβγαλε.
Αυτα απο μενα. Οποιος φαει εφαγε. Αν δειτε οτι παει να φαει πολυ χρημα κοφτε το και δρομο.