Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 721
- Πόντοι
- 86
Στείλε κ σ μένα εάν μπορείςΑν θέλει κανείς από Σκάρλετ έχω
Στείλε κ σ μένα εάν μπορείςΑν θέλει κανείς από Σκάρλετ έχω
Αν θες και εδωΣτείλε κ σ μένα εάν μπορείς
Κ σε εμενα αν θες φιλε!Αν θέλει κανείς από Σκάρλετ έχω
δεν αλλαζει ο ελληναρας αδερφε. το dna του ειναι μεσα στην ζητιανια και του δωρεαν.Άντε πάλι, αρχίσαμε...
εν το μεταξυ εχει ηδη ανεβασει βιντεο της ο τυπος, πρεπει να διαβαζουν το νημα με κλειστα τα ματια δεν εξηγειται αλλιωςδεν αλλαζει ο ελληναρας αδερφε. το dna του ειναι μεσα στην ζητιανια και του δωρεαν.
Αυτό το βίντεο θα άξιζε μπρο μουΡε παιδιά, θυμήθηκα ενα καβλινι, την Αννίτα (annita_kts98 στο insta)
που μεταξύ άλλων καβλωτικων στιγμών, πήρε πιπα του αρχηγού live κάτω από το τραπέζι (και καλά αυτός είχε ξεχάσει ότι είχε ανοιχτή την κάμερα) αλλά δυστυχώς φαινόταν μόνο κεφάλι της να ανεβοκατεβαίνει μέχρι που της τα εδωσε ολα στο στοματάκι της.
Και εκείνη αφού τα κατάπιε ή τα έφτυσε, σηκώθηκε, χαλαρή σκουπισε τις άκρες των χειλιών της με την παλάμη της και μετά άρχισε να τον κράζει και καλά πως τόλμησε κι έτσι
Ποια σβήστηκε ;γτ σβηνονται οι φωτο;
Τσέκαρε Τατοΐου 71 και εσκορτ ναούΞέρει κανείς που βρίσκω τη μαργαρίτα τη φίλη της σκαρλετ;;
Ένα κοκκινομάλλικο καυλάκι λες, που είναι μαζί σε κάποια βίντεο στο instagram; Κι εγώ το ψάχνω αυτό, δεν ξέρω αν λέμε την ίδια. Κάνει συναντήσεις;Ξέρει κανείς που βρίσκω τη μαργαρίτα τη φίλη της σκαρλετ;;
Σβηστηκαν ολα τα βιντεακια τις σκαρλετ που ειχαν ανεβει :/
εν τω μεταξυ το βιντεο που ανεβασες ειναι πριν 3 χρονια! και τωρα η κοπελα ειναι μια χαρα! μη πετατε λασπη και κομπλεξ ! μην κανετε σαν μικροψωληδες σε καθε ευκαιρια!
Καλα εξηγήθηκε