Νέα

Βικτώρια Χρήστου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα herzor123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
216
Πόντοι
36
Στιλε μην στο of και θα σου πει άμα εινε τί και πώς.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Αλήθεια σας το λέω , πριν 7-8 χρόνια που της είχα στείλει, μια δυο μέρες μετά με δική της πρωτοβουλία μου έστειλε να βρεθούμε στα 80 που ήταν τοτε..... Άκου 500.... Ρε σεις αλήθεια παίχτε τον καλύτερα.... Μην τους τα δίνετε έτσι......

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

Red09

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Δηλαδή χρεώνει 250 την ώρα; Πώς είναι η εξυπηρέτηση;

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Στα 80 την είχα πάρει 2 φορές... Τώρα στα 200 η στα 250 που ζητάει ούτε στα πιο τρελά της όνειρα....
Όταν σε αλλά νήματα φωνάζουμε μερικοί και λέμε... ρε αδέρφια αφήστε τα of και θα δείτε για ποτέ θα βγουν στην βίζιτα αλλά αυτή ήταν και βρήκε άνετο μαρούλι.... Όταν λέμε αδέρφια σε ανεξάρτητη αμα δείτε τιμές πάνω από 100 ευρώ μακριά και αλάργα μας λένε .... κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις;;; Όποιος αντέχει πληρώνει κτλ.... Τελικά της κάνατε ΧΡΥΣΟΜΟΥΝΕΣ.... Ο άλλος πάλι σε ένα άλλο νήμα ζητούσε πληροφορίες για μια που ζητούσε 2000€ την ώρα (ήθελα να ήξερα τι παραπάνω έχει από μια καλή εσκορτ των 150€ από γραφείο???? 8 μουνια;;; Βγάζει πετρέλαιο το μουνι της;;;εν το μεταξύ η τύπισσα τέρμα πλαστικη) και το 30% προκαταβολή !!!! Δεν τον προβλημάτισε το 2000€ την ώρα αλλά το 30%....ρε που παμεεεεεε!!!!!!

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Όταν λέμε αδέρφια σε ανεξάρτητη αμα δείτε τιμές πάνω από 100 ευρώ μακριά και αλάργα μας λένε .... κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις;;; Όποιος αντέχει πληρώνει κτλ.... Τελικά της κάνατε ΧΡΥΣΟΜΟΥΝΕΣ....
Δυστυχώς πολύ λίγες ανεξάρτητες ειναι μεχρι 100 ευρω και ολες 35++ .......όσον αφορά τι παρών site που εχουν δοκιμάσει απο συναγωνιστές κ δεν είναι fake.....
Πολλες στο παρελθόν ξεκίνησαν απο 80-100/h και εχουν πάρει τον ανήφορο σαν τιμη μετοχών.......

Lost soul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
2.714
Πόντοι
441
Μαγευτείτε λόγο ρε μαλακές...θέλετε να δώσετε και 500 ευρό
1000030343.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά τα μούτρα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Στα 80 την είχα πάρει 2 φορές... Τώρα στα 200 η στα 250 που ζητάει ούτε στα πιο τρελά της όνειρα....
Όταν σε αλλά νήματα φωνάζουμε μερικοί και λέμε... ρε αδέρφια αφήστε τα of και θα δείτε για ποτέ θα βγουν στην βίζιτα αλλά αυτή ήταν και βρήκε άνετο μαρούλι.... Όταν λέμε αδέρφια σε ανεξάρτητη αμα δείτε τιμές πάνω από 100 ευρώ μακριά και αλάργα μας λένε .... κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις;;; Όποιος αντέχει πληρώνει κτλ.... Τελικά της κάνατε ΧΡΥΣΟΜΟΥΝΕΣ.... Ο άλλος πάλι σε ένα άλλο νήμα ζητούσε πληροφορίες για μια που ζητούσε 2000€ την ώρα (ήθελα να ήξερα τι παραπάνω έχει από μια καλή εσκορτ των 150€ από γραφείο???? 8 μουνια;;; Βγάζει πετρέλαιο το μουνι της;;;εν το μεταξύ η τύπισσα τέρμα πλαστικη) και το 30% προκαταβολή !!!! Δεν τον προβλημάτισε το 2000€ την ώρα αλλά το 30%....ρε που παμεεεεεε!!!!!!
μία παρένθεση…η πιο πάνω που ζητούσε 2000 είναι η Aletta Ocean πασίγνωστη πορνοστάρ top 50 παγκοσμίως… βέβαια σε προχωρημένη ηλικία και με τερατώδης!πλαστικές επεμβάσεις αλλά δεν παύει να έχει όνομα! τουλάχιστον αυτή κάπως δικαιολογείται

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.042
Πόντοι
9.345
αρχισε 80, πηγε 100, 120.... μετα εκανε ρεσταρτ, εβαλε σιλικονες, αλλαξε nik, και το παλευει οπως μπορει... Παντως το κορμι που ηταν στα 80 το εχει παρει μαζι του ο χρονος :confused:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Δυστυχώς πολύ λίγες ανεξάρτητες ειναι μεχρι 100 ευρω και ολες 35++ .......όσον αφορά τι παρών site που εχουν δοκιμάσει απο συναγωνιστές κ δεν είναι fake.....
Πολλες στο παρελθόν ξεκίνησαν απο 80-100/h και εχουν πάρει τον ανήφορο σαν τιμη μετοχών.......
Σχεδόν όλες της έχω δοκιμάσει (από το σάιτ πάντα....) τον ανήφορο τον πήραν λόγο αγαπουληδων.... Είναι μεγάλη κουβέντα.... Τελικά (εγώ τουλάχιστον κατέληξα) 30.. 40 χρόνων είναι οι top στο κρεβάτι και εκεί πιάνουν τόπο τα λεφτά σου ... Σε αυτή την ηλικία.... και μέχρι 120€.... θέλουν και αυτές να περάσουν καλά αλλά της πιάνει και λίγο η ανασφάλεια ότι μεγαλώνουν και σε λίγο θα είναι αθέμιτος ο ανταγωνισμός.... Όχι όλες αλλά οι περισσότερες.... Βέβαια είναι και σε αυτές θέμα χρόνου πότε θα βρεθεί ο κατάλληλος αγαμιτος αγαπούλης να τους φουσκώσει τα μυαλά και κατά συνέπεια την τιμή.... Αλλά σίγουρα με λίγη υπομονή θα βρεθεί το επόμενο διαμαντακι στην ανάλογη (με τα δικά μου μέτρα και σταθμά) τιμή....

OP
OP
H

herzor123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
1.577
Πόντοι
200
Μπορεί να είναι ακριβή την ώρα αλλά δεν είναι για όλους η κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να έχει οποία τιμή θέλει μετά ο καθένας μην την παρει αφού δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα δεν είναι για όλους η συγκεκριμένη όσες φορές την έχω συναντήσει είναι από τις σταθερές μου πλέον

MR WAYNE 69

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
256
Πόντοι
21
Μπορεί να είναι ακριβή την ώρα αλλά δεν είναι για όλους η κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να έχει οποία τιμή θέλει μετά ο καθένας μην την παρει αφού δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα δεν είναι για όλους η συγκεκριμένη όσες φορές την έχω συναντήσει είναι από τις σταθερές μου πλέον
Όταν μια κοπέλα του χώρου στα 20 φρεσκαδουρα προσφέρει το μουνι 80 γιούρια και στα 40 όταν εχει μπαταλεψει αγρίως το πουλάει 300 - 500 κάτι πάει λάθος με τους πελάτες που τα ακουμπάνε - δεν θα πληρώσω εγώ τη σύνταξη της !!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom