Νέα

Βιετνάμ sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου Φαντομά προχώρα ακάθεκτος τις φωτογραφίες σου τις κοιτάει πολύς κόσμος.
Τέτοια βουβάλια (τα μπαφφαλο όπως τα λες εσύ) είχαμε παλιά στο χωρίο μου.  Τώρα τελευταία τα είδα στη λίμνη Κερκίνη (Κοντα στις Σέρρες).
Μακάρι να τα δούμε και απο κοντά.
 

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
70
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Φαντομά συνέχισε να μας διηγείσαι πράγματα από Βιετνάμ. Είναι πολύ ενδιαφέροντα!
 

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
227
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
ωραιο το βιετναμ εξαλλου εχουμε δει 10 καδες ταινιες με τον πολεμο εκει.
αλλα οσον αφορα το θεμα μας δεν ακουω κατι οσον αφορα το θεμας μας,
και πιστευω ειναι πολλα χρονια πισω απο την ταυλανδη οσον αφορα τις διακοπες και τις υπηρεσιες που προσφερει αν εξεραισουμε βεβαια τα τοπια τα οποια ειναι για οσκαρ φωτογραφιας.
το θεμα ειναι με την διασκεδαση και τις γυναικες τι γινεται εκει?
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
και πιστευω ειναι πολλα χρονια πισω απο την ταυλανδη οσον αφορα τις διακοπες και τις υπηρεσιες που προσφερει αν εξεραισουμε βεβαια τα τοπια τα οποια ειναι για οσκαρ φωτογραφιας.
Το Βιετναμ δεν ειναι και τοσα πολλα χρονια πισω. Μην το μπερδευεις με την Καμποτζη η το Λαος. Περα απο αυτο δεν κανουνε ολοι διακοπες σε πισινες και resorts. Εγω συνιστω να πατε να δειτε αυτα τα μερη πριν κορεστουνε τουριστικα οπως εχει γινει πλεον με τοσα πολλα μερη στην Ταυλανδη. Ειδικα η Καμποτζη εχει ακομα πανεμορφα μερη τελειως μα τελειως ανεκμεταλευτα. Βεβαια οι ντοπιοι και φυσικα οι ξενοι ξυπνανε σιγα-σιγα και το κεφαλαιο αργα αλλα σταθερα εχει αρχισει και βρισκει το δρομο του. Θεμα χρονου ειναι ο τουρισμος να φτασει στα επιπεδα των γειτονικων χωρων. Βεβαια για να μην παρεξηγηθω, να πω οτι ανθρωπος που δεν εχει πατησει το ποδι του στην Ασια θα ηταν λαθος να ξεκινησει με Καμποτζη η Λαος. Κακα τα ψεμματα πρεπει το ματι να εχει συνηθισει λιγο σε μερικες "πρωτογονες" καταστασεις.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
Ένα από τα καταπληκτικότερα ταξείδια το έχει κάνει φίλος μόλις "άνοιξε" το Λάος. Με βάρκα, κόντρα στον Μεκόνγκ, έφτασε σε χωριά που ήταν αποκομμένα από τον πολιτισμό και μάλιστα σε ορισμένα μέρη οι κάτοικοι βλέπανε για πρώτη φορά δείγμα Ευρωπαίου (όχι σχιστομάτη, για να το πω άκομψα).
Εκπληκτικό ταξείδι που από βλακεία το έχασα.
Έχω ακούσει και για κάποια χωριά στο Βιετνάμ όπου μένουν διάφορες φυλές και πιθανόν να αξίζει κανείς ακόμη να τα επισκεφθεί πριν γίνουν τουριστικό αξιοθέατο του στυλ Chiang Mai.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Έχω ακούσει και για κάποια χωριά στο Βιετνάμ όπου μένουν διάφορες φυλές και πιθανόν να αξίζει κανείς ακόμη να τα επισκεφθεί πριν γίνουν τουριστικό αξιοθέατο του στυλ Chiang Mai.
Φιλε Βολταιρε ολη η ορεινη περιοχη στο βορειοδυτικο Βιετναμ ειναι πραγματικα τιγκα στις φυλες. Οι κατοικοι αυτων των φυλων ειναι απο τους φιλικοτερους που εχω συναντησει ποτε μου. Οι φωτος με το κοριτσακι πανω στο μπαφφαλο ειναι απο μια απο αυτες τις φυλες.
Καλη η Chiang Mai δε λεω αλλα ουτε συγκριση να γινεται με τις φυλες του Βιετναμ. Οι φυλες γυρω απο την Chiang Mai ειναι στημενες καθαρα για τουριστικους λογους.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Παιδια κανω ενα μικρο διαλειμμα απο Βιετναμ και ανεβαζω 2 φωτο απο Πνομ Πενχ. Μιας και δεν υπαρχει θρεντ Καμποτζη και επειδη μαλλον δεν υπαρχουν ακομα αρκετοι ταξιδιωτες σε αυτα τα μερη που να δικαιολογει νεο θρεντ, τις ποσταρω εδω. Αυτο ειναι ενα απο τα κεντρικοτερα σημεια της πολης. Τα περισσοτερα ξενοδοχεια, εστιατορια για ξενους ειναι μαζεμενα εδω, ακριβως απεναντι απο το ποταμι. Να πω οτι η Πνομ Πενχ ειναι αρκετα μικρη και συμμαζεμενη πολη, το κεντρο της και η περιοχη γυρω απο το ποταμι μπορει να περπατηθει ανετα. Αν βαριομαστε να περπατησουμε υπαρχουν ταξι-μηχανακια (τα λενε μοτοντοπς και αναγνωριζονται ανετα απο το κασκετο στο κεφαλι!) η τουκ-τουκς (μεγαλυτερα και πιο ανετα απο αυτα της Μπανγκοκ). Ταξι με ταξιμετρο δεν υπαρχουν. Συγκριτικα με την Μπανγκοκ ειναι χωριο και θα μπορουσε ανετα να ειναι προαστιο της. Η νυχτερινη ζωη ειναι συγκεντρωμενη γυρω απο το δρομο 51.
Δεν ειναι πια τοσο επικινδυνη οσο ηταν πριν μερικα χρονια. Τα πραγματα εχουν βελτιωθει αισθητα. Παρολα αυτα για να μην παρω κανενα στο λαιμο μου, Καμποτζη ειναι αυτη, μεχρι πριν απο μερικα χρονια ειχαν πολεμο οποτε καταλαβαινετε οτι η φτωχεια των ανθρωπων αυτων ειναι οχι μονο φανερη αλλα και ικανη να τους ωθησει να κανουν τα παντα. Λιγη προσοχη το βραδυ και ειδικα αν εχουμε πιει και μερικες μπυρες Angkor η Beer Lao (παρεπιπτοντος μια απο τις καλυτερες μπυρες της ΝΑ Ασιας) παραπανω.
 

Συνημμένα

  • Pnom Penh.JPG
    Pnom Penh.JPG
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Pnom Penh1.JPG
    Pnom Penh1.JPG
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 40

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
φαντομα πολυ καλο ρεπορταζ και επισης οι φωτο σου!μπραβο που μας "ταξιδευεις" φιλε.συνεχισε...
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Κοσατς να σαι καλα. Η αληθεια ειναι οτι εχω κανει κοιλια στην ενημερωση. Εχω αραιωσει τις περιγραφες μου γιατι καταλαβαινω οτι εχω ξεφυγει κατα πολυ απο τη θεματολογια του σαιτ. Ευχαριστω θερμα τους προηγουμενους που καναν τον κοπο να ριξουν μια ματια και ακομη περισσοτερο αυτους που μπηκαν στον κοπο να κανουν ενα σχολιο. Διαπιστωνω επισης οτι το φορουμ δεν ειναι ακομη ετοιμο για Βιετναμ η Καμποτζη. Οπως βλεπεις εκτος λιγων εξαιρεσεων, οι υπολοιποι εχουν πεσει με τα μουτρα στην Ταυλανδη. Τελος παντων θα συνεχισω την προσπαθεια σε πιο αργους ρυθμους βεβαια και αναλογως την κινηση του παροντος θρεντ.   
 

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε Φαντομά, είσαι πολύ γλαφυρός στις περιγραφές και οι φωτο είναι απλά εκπληκτικές. Με βοηθάς πάρα πολύ στο να αποφασίσω το επόμενο ταξίδι εκτός από την Ταυλάνδη και ποιά άλλη χώρα θα περιλαμβάνει.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Να βαλω και εγω εδω μια φωτο απο ANKOR WAT στο Siem Reap
Κοριτσακι που εκανε τα μαθηματα του στο ναο.


 

Συνημμένα

  • DSC00083.JPG
    DSC00083.JPG
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 48

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Πως τα καταφερες βρε Λορδε και εβγαλλες τετοια φωτο μακρια απο τις ορδες των τουριστων? Πρεπει να ησουν σε εναν απο τους δεκαδες γειτονικους ναους που πανε λιγοτεροι τουριστες. Τι να πρωτοδεις στο Siem Reap, 3 μερες δε μου εφτασαν, χανεις τον μπουσουλα.  Λοιπον απο το αρχιτεκτονικο αριστουργημα που ακουει στο ονομα Angkor Wat και τις γειτονικες ζουγκλες θα ανεβασω υλικο και εγω συντομα.

Συνεχιζω με πλανα απο την "αγρια δυση" της Καμποτζης.
Καμαρωστε το απιστευτο, βγαλμενο απο εναν αλλο, ξεχασμενο αιωνα, το τοπικο "high-speed" ferry επι το εργον, διασχιζοντας ενα απο τα αμετρητα ποταμια της Καμποτζης. Ολα τα λεφτα ο ευρηματικος τροπος συνενωσης των καικιων με απλες ταβλες ξυλου και ο ανορθοδοξος τροπος κινησης του πλωτου κατασκευασματος με 2 μηχανες απο πισω. Οπως βλεπετε στο βαθος, η γεφυρα ειναι σχεδον ετοιμη και μολις γινουν τα εγκαινια, αυτο το θρυλικο πλωτο θα περασει οριστικα πλεον μετα απο ποιος ξερει ποσα χρονια λειτουργιας στο βαρυ χρονοντουλαπο της ιστοριας. Μουσειακο κειμηλιο κατα τη γνωμη μου, του αξιζει μια θεση στο εθνικο μουσειο τους οπως επισης αξιζει και διπλωμα ευρεσιτεχνιας στον πολυμηχανο εφευρετη του. Μου ειπαν ιστοριες με το πλωτο να αρχιζει να μπαζει νερα στα μεσα του ποταμου, φορτωμενο με καθε λογης οχημα και το "πληρωμα" να βαζει στο φουλ τις "μηχανες" για να προσεγγισει στερια μια ωρα αρχυτερα και πριν γινει το μοιραιο. Αυτη η δουλεια γινεται σε 4 διαφορετικα ποταμια στα νοτια της χωρας πηγαινοντας προς Πνομ Πενχ (και ποιος ξερει σε ποσα αλλα ακομη μερη της ενδοχωρας) στα οποια μολις τωρα κατασκευαζονται γεφυρες με τη βοηθεια των γιαπωνεζων. Συμπληρωματικα να πω οτι ανεβηκα και εγω πανω, πρωτον γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη και δευτερον γιατι ξερω κολυμπι!
 

Συνημμένα

  • ferry.JPG
    ferry.JPG
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ferry2.JPG
    ferry2.JPG
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 34

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον φιλε Φαντομα και ομως ημουν στο Ανκορ Βαττ αλλα επειδη παω μονος μου και καθομαι ωρες την πετυχα, και υποψιν ηταν στην κυρια εισοδο.
Και επειδη αγαπαω πολυ τα πιτσιρικια να μια απο ενα χωριο στο Λαος.

 

Συνημμένα

  • DSC00032.JPG
    DSC00032.JPG
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 43

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Η φωτο ειναι τραβηγμενη πανω στο "φερρυ" και με φατσα το "λιμανι" τη στιγμη της αναχωρησης. Πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα κυκλοφοριακη συμφορηση τετοιου μεγεθους μεσα σε μια λιμνη λασπης. Επισης πρωτη φορα ειδα αυτοκινητο να ξεκιναει με την εξατμιση και τους 4 τροχους κυριολεκτικα βυθισμενους μεσα στη λασπη...well done! Πολλα αυτοκινητα ειχαν αναγκαστικα αλυσιδες και πατιναρανε μεσα στις λασπες. Ενας χαμος στην κυριολεξια, τα παραθυρα μας φυσικα ερμητικα κλειστα. Ο δρομος καθαριζοταν στα δυσκολα του σημεια απο κατι τυπους με τρυπημενα ρουχα, βουτηγμενους απο πανω μεχρι κατω μεσα στη λασπη, οι οποιοι με μια τσαπα/φτυαρι/τσουγκρανα (ουτε που θυμαμαι και λιγη σημασια εχει), χερια και ποδια, "στρωνανε" μεσα στη βροχη τη λασπη για να μπορει να περασει το επομενο αυτοκινητο. Ολα αυτα με ανταλλαγμα κατι πενταροδεκαρες που τους διναν οι οδηγοι. Ακομη και τα χαρτονομισματα που κρατουσαν στα χερια τους ηταν μεσα στη λασπη.
Παρατηρηστε το υπερβαρο φορτηγο στο βαθος το οποιο εχει "κατσει" απο τη μια πλευρα και εχει γυρει επικινδυνα. Με εναν αλλον Αμερικανο το χαζευαμε για πολυ ωρα και περιμεναμε την ωρα και τη στιγμη που θα τουμπαριζε ολοκληρο (τελικα δεν εγινε). Επισης απορουσαμε και με την απαθεια των ντοπιων οδηγων οι οποιοι απτοητοι και με το χαμογελο στα χειλη καναν αγωνα μεσα στη λασπιλα...εκεινη τη στιγμη δεν μπορουσα να μην φανταστω τι θα γινοταν αν οι οδηγοι ηταν Ελληνες!

Η μετακινηση με πλωτο ειναι τροπος ζωης στην Καμποτζη. Οι μεγαλυτερες πολεις συνδεονται μεταξυ τους και με καραβακι περα απο τα κλασσικα μεταφορικα μεσα δηλαδη αεροπλανο (σπανια με εξαιρεση το δρομολογιο Pnom Penh-Siem Reap), λεωφορειο, τρενο (πιο γρηγορα πας περπατωντας) και ταξι. Τα ταξι δεν ειναι οπως τα κλασσικα ταξι με ταξιμετρο που φανταζεστε αλλα κατι Toyota Camrys τα οποια συνηθως δεν αναχωρουν μεχρι να συμπληρωθει ο μαγικος αριθμος 8! (4 ατομα πισω και 4 μπρος!!).
Πολλοι ξενοι προκειμενου να ταξιδεψουν σε πιο ανθρωπινες συνθηκες αγοραζουν 2 θεσεις στο ταξι! Οι αντιθεσεις που βλεπει κανεις εν τω μεταξυ στο δρομο ειναι κραυγαλεες, θα δειτε πολυτελεστατα Lexus να κινουνται πανω σε καροδρομους που μετα βιας περνανε 2 αυτοκινητα και να προσπερνανε παπακια που κουβαλανε ζωντανο γουρουνι δεμενο ανασκελα στην πισω θεση του συνοδηγου (τι τραβανε τα αμοιρα και αυτα).
 

Συνημμένα

  • mud.JPG
    mud.JPG
    158,6 KB · Εμφανίσεις: 43

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Ιστοριουλες οπου η απατημενη συζυγος ξεριζωνει με μαχαιρι, ψαλιδι η ακομα και με...τα δοντια το εργαλειο του butterfly συζυγου εχουμε ακουσει καμποσες φορες στην Ασια. Στο τελευταιο report ομως που μας ηρθε κατευθειαν απο Καμποτζη ο ενοχος δεν ειναι η συζυγος αλλα...

:headbang: :headbang:

Προσοχη λοιπον που παμε για  :piss:

Δε θα ευχομουνα κατι τετοιο ουτε στο χειροτερο εχθρο μου ειδικα στην Καμποτζη οπου η ιατρικη περιθαλψη και τα νοσοκομεια ειναι για κλαμματα.
 

Akis30

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
6
Πόντοι
2.067
Αυτό θα πει τύχη  :o
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Η Μεκκα του δικυκλου με τα 22 εκατομμυρια μηχανακια επιτελους με κρανη η rice cookers κατα τους ντοπιους  (να δουμε ποσο θα κρατησει)  :rockon:


Ειναι τρελλοι αυτοι οι Βιετναμεζοι (αλα Οβελιξ!)  :uglystupid:
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Η Μεκκα του δικυκλου με τα 22 εκατομμυρια μηχανακια επιτελους με κρανη η rice cookers κατα τους ντοπιους  (να δουμε ποσο θα κρατησει)  :rockon:


Ειναι τρελλοι αυτοι οι Βιετναμεζοι (αλα Οβελιξ!)  :uglystupid:
Γιατι
Το κορναρισμα παντου και συνεχως δεν σε πειραξε;
Εγω ειχα μονιμο πονοκεφαλο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom