Νέα

Βιετνάμ sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
ΤΑΞΙΔΙ ΒΙΕΤΝΑΜ

Ανταπόκριση από Βιετνάμ. Υπέροχο ταξίδι, γύρισα με αμέτρητες εικόνες, το καλύτερο ταξίδι από όλα όσα έχω πάει. Όσον αφορά το σεξ, το οποίο ενδιαφέρει τα μέλη του Σάιτ. Η Πορνεία είναι παράνομη. Αυτό έχει το εξής δυσάρεστο αποτέλεσμα. 1ον. Είναι πανάκριβη, σε σχέση ας πούμε με την Ταϊλάνδη. 2ον. Ο μόνος τρόπος να βρεις σεξουαλικές υπηρεσίες, είναι να γυρνάς σαν την άδικη κατάρα στα μασάζ, δείχνοντας με τη στάση σου ότι κάτι ψάχνεις. Αργά ή γρήγορα, θα σε πλευρίσει κάποιο άτομο με μηχανάκι και θα σε ρωτήσει αν θέλεις σεξ. Δεν υπάρχει κίνδυνος, λόγω Κομμουνιστικού Καθεστώτος η Εγκληματικότητα είναι ανύπαρκτη. Πλην όμως, δεν ξέρεις που θα σε πάει, πόσο μακριά είναι, κι αν είναι κάτι σίγουρο, είναι ότι θα σου πει μια τιμή στυλ 1.000.000 VND (37 ΕΥΡΩ), ή 1.200.000 VND (44 ΕΥΡΩ), κι όταν φτάσεις εκεί, θα σου ζητάνε τουλάχιστον άλλα 500.000 VND (18 Ευρω), ή και περισσότερα, ελπίζοντας ότι δεν θα φύγεις. Αυτό μου συνέβη, συγκεκριμένα ο κράχτης μου είπε 1.340.000 VND (49 ΕΥΡΩ), κι όταν έφτασα μου ζήτησαν 1.740.000, ότι τάχα δεν ήξερε τις τιμές. Τους είπα ότι με ψέμματα δεν θα έχουν πελάτες, ότι αν έμενα ευχαριστημένος θα το έλεγα σε όλους τους φίλους μου να έρθουν στη χώρα τους, και γύρισα να φύγω επί τόπου. Βγαίνω από το μασαζερί, κοιτάω για ταξί, κι αμέσως έρχεται κάποιος και μου λέει οκ, οκ, έλα με την αρχική τιμή. Ανεβαίνω πάνω, και μου έρχεται ένα 20χρονο με επίπεδο Θεάς. Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο κορίτσι στη ζωή μου, ΠΟΥΘΕΝΑ. Σταρ του Χόλιγουντ, Μοντέλα φωτογράφησης, τις έσβηνε όλες. Οι αναλογίες του ήταν εξαιρετικές, σε σχέση με το ύψος του. Με έπλυνε και με στέγνωσε όπως μόνο οι Γυναίκες της Άπω Ανατολής κάνουν, και μου έκανε ένα μασάζ με καυτές πέτρες, που είπα το Δεσπότη Παναγιώτη. Όταν τελείωσε, και ήταν ώρα να αρχίσει την πίπα, μου βγάζει το μεταφραστή Google, και μου ζήτησε άλλα 400.000 VND. Κράτησα σταθερή τη στάση μου και της έγραψα να καλέσει την Μαντάμ, αυτή ήταν η συμφωνία μας. Αυτονόητο ότι σπάστηκα. Όταν είδε και απόειδε, άρχισε την πίπα. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Αργό σύρσιμο γλώσσας, διπλό φιλί (ματς – μουτς), βύθιση, και πάλι από την αρχή. Δεν μου είχαν ξανακάνει τέτοια πίπα, παρόλο που είχα σπαστεί, άντε να κράτησα λίγα λεπτά πριν χύσω μέσα στο υπέροχο στοματάκι της. Με ρώτησε με νάζι αν μου άρεσε (γνώριζε την αξία της), με ξανάπλυνε, με στέγνωσε κι έφυγε. Το άξιζε το 50ρικο. Τη 2η φορά με πήγαν σε ένα άλλο, πήρα μια κοπέλα με τεράστια βυζιά και κώλο για Ασιάτισσα, καλή ήταν αλλά ακριβή. Αυτά

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
ΤΑΞΙΔΙ ΒΙΕΤΝΑΜ

Ανταπόκριση από Βιετνάμ. Υπέροχο ταξίδι, γύρισα με αμέτρητες εικόνες, το καλύτερο ταξίδι από όλα όσα έχω πάει. Όσον αφορά το σεξ, το οποίο ενδιαφέρει τα μέλη του Σάιτ. Η Πορνεία είναι παράνομη. Αυτό έχει το εξής δυσάρεστο αποτέλεσμα. 1ον. Είναι πανάκριβη, σε σχέση ας πούμε με την Ταϊλάνδη. 2ον. Ο μόνος τρόπος να βρεις σεξουαλικές υπηρεσίες, είναι να γυρνάς σαν την άδικη κατάρα στα μασάζ, δείχνοντας με τη στάση σου ότι κάτι ψάχνεις. Αργά ή γρήγορα, θα σε πλευρίσει κάποιο άτομο με μηχανάκι και θα σε ρωτήσει αν θέλεις σεξ. Δεν υπάρχει κίνδυνος, λόγω Κομμουνιστικού Καθεστώτος η Εγκληματικότητα είναι ανύπαρκτη. Πλην όμως, δεν ξέρεις που θα σε πάει, πόσο μακριά είναι, κι αν είναι κάτι σίγουρο, είναι ότι θα σου πει μια τιμή στυλ 1.000.000 VND (37 ΕΥΡΩ), ή 1.200.000 VND (44 ΕΥΡΩ), κι όταν φτάσεις εκεί, θα σου ζητάνε τουλάχιστον άλλα 500.000 VND (18 Ευρω), ή και περισσότερα, ελπίζοντας ότι δεν θα φύγεις. Αυτό μου συνέβη, συγκεκριμένα ο κράχτης μου είπε 1.340.000 VND (49 ΕΥΡΩ), κι όταν έφτασα μου ζήτησαν 1.740.000, ότι τάχα δεν ήξερε τις τιμές. Τους είπα ότι με ψέμματα δεν θα έχουν πελάτες, ότι αν έμενα ευχαριστημένος θα το έλεγα σε όλους τους φίλους μου να έρθουν στη χώρα τους, και γύρισα να φύγω επί τόπου. Βγαίνω από το μασαζερί, κοιτάω για ταξί, κι αμέσως έρχεται κάποιος και μου λέει οκ, οκ, έλα με την αρχική τιμή. Ανεβαίνω πάνω, και μου έρχεται ένα 20χρονο με επίπεδο Θεάς. Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο κορίτσι στη ζωή μου, ΠΟΥΘΕΝΑ. Σταρ του Χόλιγουντ, Μοντέλα φωτογράφησης, τις έσβηνε όλες. Οι αναλογίες του ήταν εξαιρετικές, σε σχέση με το ύψος του. Με έπλυνε και με στέγνωσε όπως μόνο οι Γυναίκες της Άπω Ανατολής κάνουν, και μου έκανε ένα μασάζ με καυτές πέτρες, που είπα το Δεσπότη Παναγιώτη. Όταν τελείωσε, και ήταν ώρα να αρχίσει την πίπα, μου βγάζει το μεταφραστή Google, και μου ζήτησε άλλα 400.000 VND. Κράτησα σταθερή τη στάση μου και της έγραψα να καλέσει την Μαντάμ, αυτή ήταν η συμφωνία μας. Αυτονόητο ότι σπάστηκα. Όταν είδε και απόειδε, άρχισε την πίπα. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Αργό σύρσιμο γλώσσας, διπλό φιλί (ματς – μουτς), βύθιση, και πάλι από την αρχή. Δεν μου είχαν ξανακάνει τέτοια πίπα, παρόλο που είχα σπαστεί, άντε να κράτησα λίγα λεπτά πριν χύσω μέσα στο υπέροχο στοματάκι της. Με ρώτησε με νάζι αν μου άρεσε (γνώριζε την αξία της), με ξανάπλυνε, με στέγνωσε κι έφυγε. Το άξιζε το 50ρικο. Τη 2η φορά με πήγαν σε ένα άλλο, πήρα μια κοπέλα με τεράστια βυζιά και κώλο για Ασιάτισσα, καλή ήταν αλλά ακριβή. Αυτά
Σεξ δεν?

Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα πω χο τσι μινκ στις 19. Έχετε τίποτα στα υπόψιν ;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
ΤΑΞΙΔΙ ΒΙΕΤΝΑΜ

Μπριζόλα δεν παίζει με μεγαλύτερο αντίτιμο αν το ζητήσεις;

Κρίμα, έπρεπε να το φας το τεμάχιο αν ήταν τόσο όμορφο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Μπριζόλα δεν παίζει με μεγαλύτερο αντίτιμο αν το ζητήσεις;

Κρίμα, έπρεπε να το φας το τεμάχιο αν ήταν τόσο όμορφο
ΦΥΣΙΚΑ και παίζει. Αλλά δεν είχα διάθεση για κάτι παραπάνω, ύστερα από την τόση προσπάθεια εκμετάλλευσης που υπέστην

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.483
Πόντοι
1.446
Το νέο site για Visa μέχρι 90 ημέρες

25 USD single entry
50 USD multi entry

Συναγωνιστές λέω να κλείσω AirBNB για να φέρνω κοριτσια και να μην μου σπάνε τα αρχιδια οι ξενοδόχοι ... αλλά απο που τις τσιμπάμε...?

Απο Μασατζιδικα ...
Υπάρχει dating site με freelancers
Με bar fine όπως Ταιλανδη ...
Η το παίζεις κλαρινογαμπρος στην Bui Vien ...?

Δώστε πληροφόρηση και εμπειρίες ...

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
1
Το νέο site για Visa μέχρι 90 ημέρες

25 USD single entry
50 USD multi entry

Συναγωνιστές λέω να κλείσω AirBNB για να φέρνω κοριτσια και να μην μου σπάνε τα αρχιδια οι ξενοδόχοι ... αλλά απο που τις τσιμπάμε...?

Απο Μασατζιδικα ...
Υπάρχει dating site με freelancers
Με bar fine όπως Ταιλανδη ...
Η το παίζεις κλαρινογαμπρος στην Bui Vien ...?

Δώστε πληροφόρηση και εμπειρίες ...
Μην περιμένεις να βρεις την εμπειρία της Ταυλάνδης στο Βιετνάμ σε ποικιλία αλλά και τιμές. Εκτος την Bui Vien , να πας και στην japan town στην Saigon. Εχει αρκετά μασατζιδικα όπου μπορεις να πάρεις τηλέφωνο μετά το μαζάζ -αν σε γουστάρει και πληρώνεις καλά - για να την συναντήσεις εκτος μασατζίδικου. Κατέβασε στο κινητό , την εφαρμογή " Zalo " αντιστοιχο του Line στην Ταυλάνδη.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
1
Στο Danang , ενας ταξιζής με μηχανάκι που σε προσεγγίζει βράδυ , αν σε δει να περπατας στο πεζοδρόμιο σε πάει σε ένα πρώην ξενοδοχείο όπου ένας ολόκληρος όροφος έχει μετατραπεί σε μπουρδέλο. Μπορείς να πετύχεις αρκετά κάλά κομμάτια.Κάντε παζάρι.
Πάρτε φωτο διευθυνση

Συνημμένα

• 20240407_005258.jpg
    20240407_005258.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 38

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Εγώ αποφάσισα το πρώτο μου μακρινό ταξίδι να είναι στο Βιετνάμ. Θα είμαι 7/05 με 01/06.
Έχω πρόγραμμα με πολλές επισκέψεις σε διάφορα σημεία του Βιετνάμ. Θα ξεκινήσω χαλαρά dating προετοιμασία με Tinder Plus , μιας μου έδωσε δωρεάν την συνδρομή η Revolut που με έβαλε με την σειρά της 2 μήνες δωρεάν στο Premium πρόγραμμα της, απλά μπαίνοντας και χαζεύοντας τα προνόμια των συνδρομών της, prenium & platinum.
Αν και 24 ημερών διαμονη δεν περιμένω πολλά απο γκόμενες εκτός κι αν πετύχω καμία και κολλήσω μαζί της και κάτσω σε ένα μέρος αρκετές μέρες ακυρώνοντας το πρόγραμμα μου που μέχρι τώρα είναι απλά περασμένο σε εφαρμογή ( Stippl & Wonderlong), χωρίς να έχω κλείσει διαμονή πλην Χο Τσι Μιν.
Στο φεισμπουκ ταξιδιωτικές εμπειρίες, όσοι το έχετε, προσοχή στους Έλληνες που αν και μια χούφτα λένε ότι βρίσκονται στο Βιετνάμ και κλείνουν τουρ, πτήσεις εσωτερικές και ξενοδοχεία με τα χρήματα μπροστά. Συνήθως δεν έχουν επίσημο γραφείο, δουλεύουν μαύρα σε συνεργασία με τοπικά ταξιδιωτικά. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα χρήματα σας ακόμη κι αν σας πείσουν ότι είναι αξιόπιστοι κι έχουν φωτογραφίες με Έλληνες επισκέπτες πρόσφατες. Αναλαμβάνουν να σας βγάλουν και την visa ηλεκτρονικά αν θέλετε, αλλά καλύτερα να αποφύγετε να δώσετε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους μη πιστοποιημένους ταξιδιωτικούς συμβούλους.
Συνολικά μόνιμοι Έλληνες στο Βιετνάμ χωρίς να υπάρχουν επίσημα στοιχεία είναι γύρω στους 60 κ πολύ πιθανόν να αυξηθούν στο μέλλον με την ανάπτυξη που γνωρίζει η χώρα (5,4% ανάπτυξη με τον παγκόσμιο μέσο όρο στο 2,7).

Εγγρ.
21 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ αποφάσισα το πρώτο μου μακρινό ταξίδι να είναι στο Βιετνάμ. Θα είμαι 7/05 με 01/06.
Έχω πρόγραμμα με πολλές επισκέψεις σε διάφορα σημεία του Βιετνάμ. Θα ξεκινήσω χαλαρά dating προετοιμασία με Tinder Plus , μιας μου έδωσε δωρεάν την συνδρομή η Revolut που με έβαλε με την σειρά της 2 μήνες δωρεάν στο Premium πρόγραμμα της, απλά μπαίνοντας και χαζεύοντας τα προνόμια των συνδρομών της, prenium & platinum.
Αν και 24 ημερών διαμονη δεν περιμένω πολλά απο γκόμενες εκτός κι αν πετύχω καμία και κολλήσω μαζί της και κάτσω σε ένα μέρος αρκετές μέρες ακυρώνοντας το πρόγραμμα μου που μέχρι τώρα είναι απλά περασμένο σε εφαρμογή ( Stippl & Wonderlong), χωρίς να έχω κλείσει διαμονή πλην Χο Τσι Μιν.
Στο φεισμπουκ ταξιδιωτικές εμπειρίες, όσοι το έχετε, προσοχή στους Έλληνες που αν και μια χούφτα λένε ότι βρίσκονται στο Βιετνάμ και κλείνουν τουρ, πτήσεις εσωτερικές και ξενοδοχεία με τα χρήματα μπροστά. Συνήθως δεν έχουν επίσημο γραφείο, δουλεύουν μαύρα σε συνεργασία με τοπικά ταξιδιωτικά. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα χρήματα σας ακόμη κι αν σας πείσουν ότι είναι αξιόπιστοι κι έχουν φωτογραφίες με Έλληνες επισκέπτες πρόσφατες. Αναλαμβάνουν να σας βγάλουν και την visa ηλεκτρονικά αν θέλετε, αλλά καλύτερα να αποφύγετε να δώσετε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους μη πιστοποιημένους ταξιδιωτικούς συμβούλους.
Συνολικά μόνιμοι Έλληνες στο Βιετνάμ χωρίς να υπάρχουν επίσημα στοιχεία είναι γύρω στους 60 κ πολύ πιθανόν να αυξηθούν στο μέλλον με την ανάπτυξη που γνωρίζει η χώρα (5,4% ανάπτυξη με τον παγκόσμιο μέσο όρο στο 2,7).
Καλά να περάσεις συνάδελφε... αναμένουμε το ρεπορτάζ από Βιετνάμ...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Καλά να περάσεις συνάδελφε... αναμένουμε το ρεπορτάζ από Βιετνάμ...
Ευχαριστώ πολύ παίκτη μου.

Επί ευκαιρία, σας εφιστώ την προσοχή ιδιαίτερα σε όσους πάνε Ανόι και βασιστούν σε ντόπιες γκόμενες που έχουν προφίλ κυρίως στο τιντερ και τους προτρέψουν να συναντηθούν στο Old Quarter για να πάνε μετά σε μπαρ της δικής τους επιλογής.
Συνήθως την πατάνε ξένοι που τσιμπάνε εύκολα, Αυστραλοί, Γερμανοί, Αμερικανοί, Βρετανοί που επισκέπτονται πρώτη φορά την χώρα, αλλά και λίγες περιπτώσεις ακόμη και Βιετναμεζων.
Το σκηνικό είναι το εξής. Αφού συναντηθούν η κοπέλα τους κάνει κομπλιμέντα για την εμφάνιση τους και τους ζητάει να την ακολουθήσουν.
Καταλήγουν σε ένα μπαρ στο οποίο συνήθως αν υπάρχει κατάλογος αυτός είναι χωρίς τιμές. Δίνουν παραγγελία και οι κοπέλες παραγγέλνουν αυτές για λογαριασμό τους ποτά και το πιο συνηθισμένο τα πιο ακριβά. Πίνουν αυτοί αλλά κ αυτές.
Κάποια στιγμή ξαναπαραγγελνουν οι πελάτες κ η κοπέλα.
Όταν ζητούν τον λογαριασμό τους ζητάνε να πληρώσουν τρέλα ποσά για τα δεδομένα του Βιετνάμ. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις με χρεώσεις 200€ και άνω.
Οι τουρίστες τα έχουν χαμένα και η κοπέλα κάποια στιγμή τους λέει ότι πάει στην τουαλέτα.
Αυτοί πληρώνουν θέλοντας και μη βέβαια με την πιο ακραία περίπτωση να περιλαμβάνει και εκβιασμό από τύπους που εμφανίζονται στο μπαρ από το πουθενά.
Η κοπέλα έχει εν τω μεταξύ εξαφανιστεί και είναι είτε εξωτερική συνεργάτης με ποσοστό από το μπαρ ή δουλεύει αφού φύγουν οι τουρίστες -θυματα.
Τέτοιες απάτες, χαρακτηρίζονται διεθνώς ως : Booking Girl, έχουν αναφερθεί σε συζητήσεις στο φόρουμ του Reddit και στο νήμα (subreddit ) για το Βιετνάμ.
Δεν είναι κάποια φαινόμενα απάτης που εμφανίζονται μόνο στο Βιετνάμ. Γίνονται ή έχουν γίνει και σε κάποιες χώρες στην Ευρώπη, όπως πχ στην Βουδαπέστη.
Τα προφίλ Τιντερ αυτών των κοριτσιών συνήθως δεν είναι επαρκώς συμπληρωμένα, αναφέρουν ότι θέλουν γνωριμία για διασκέδαση για λίγο, οι φωτογραφίες μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα(κλεμμένες συνήθως ή δημιουργημένες με Τεχνητή νοημοσύνη) και δεν έχουν το μπλε σηματακι που είναι μια ένδειξη στις περισσότερες περιπτώσεις ότι πρόκειται για αληθινό προφίλ. Υπάρχουν και κάποια προφίλ με μπλε σήμα που μπορεί πάλι οι κοπέλες να οδηγήσουν κάποιον σε απάτη.
Στο τιντερ στο Βιετνάμ, σύμφωνα με έμπειρους χρήστες του λέγεται ότι το 80 % των γυναικείων προφίλ είναι freelancers, ένα 12% απάτη και το 2% που ψάχνουν κάποιον για σοβαρή σχέση.

Παραμένει πάντως μια χώρα με πολλές όμορφες γυναίκες που αναζητούν διακαώς έναν σύντροφο κυρίως για σοβαρή σχέση και είναι πολύ δοτικες, ευγενικές.
Όσοι Έλληνες άνδρες μένουν εκεί, γύρω στους 40-50 και έχουν σχέση με Βιετναμέζες ή τις έχουν παντρευτεί, είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτές. Οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι ή επιχειρηματίες.
Οι Βιετναμεζες προσπαθούν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά μέχρι τα 30. Μετά μένουν στο ράφι και ρίχνουν κ τις απαιτήσεις τους.
Οι περισσότερες κάτω των 30 που είναι αρκετά εμφανίσιμες ψάχνουν Ταϊβανεζους ή Κινέζους με χοντρό πορτοφόλι, κι αν δεν βρουν στρέφονται σε εκτός Ασίας άνδρες με οικονομική άνεση.
Δύσκολα φεύγουν από την χώρα τους, εκτός κι αν αυτός που θα βρουν τους αποδείξει ότι είναι αρκετά ευκατάστατος και καταφέρει και τις πείσει, κάτι που εκτός Ασίας δεν είναι και εύκολο να συμβεί.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Σύντροφοι, την καλησπέρα μου.
Έχω 2 εβδομάδες που γύρισα από το Βιετνάμ.
Για μένα το ταξίδι αυτό θα μείνει αξέχαστο μιας και ήταν το πρώτο σε Ήπειρο εκτός Ευρώπης και στην Ασία που πάντα ονειρευόμουν να επισκεφθώ για την διαφορετική κουλτούρα τους.

Από τις πρώτες μέρες ένιωσα ότι άφησα πίσω μου εικόνες από την Ελληνική πραγματικότητα με τις πολλές φάτσες που δεν χαμογελανε, που βρίζουν, που αισθάνονται ότι είναι κάποιοι επειδή έχουν λεφτά, εμφάνιση ή είναι διάσημοι. Ήταν σαν να προσγειωθηκα σε έναν άλλον πλανήτη. Χαμόγελα σχεδόν παντού, φιλική συμπεριφορά, εξυπηρέτηση στο 200% όπου κι αν πήγαινα, διάθεση να σε βοηθήσουν στα πάντα, πειθαρχία, αλληλεγγύη.

Οι υπηρεσίες στον τομέα της τουρισμού και ειδικά στην φιλοξενία και στις μετακινήσεις είναι εκτός από οικονομικές και υψηλής ποιότητας, αν επιλέξεις τα κατάλληλα καταλύματα και υπηρεσίες, όπως το Grab (εφαρμογή για μετακίνηση με αυτοκίνητο, μηχανάκι και παραγγελία φαγητού).

Για μετακίνηση με λεωφορεία ή τρένα από πόλη σε πόλη και tour οργανωμένα, προτιμηστε το klook(εφαρμογή ) ή το σάιτ 12go.asia.

Συμβουλευτείτε οπωσδήποτε για μια πιο γρήγορη απόκριση σε απορίες για την χώρα το chatgpt

Μπορώ να σας βάλω φωτογραφίες αν θέλετε από τα τοπία όποιοι ενδιαφέρονται.
Επισκέφθηκα συνολικά 9 πόλεις.
Για μένα τα τοπία ήταν όμορφα και μοναδικά, με το καθένα να έχει την δική του χάρη. Σε κάποιους κάποια από αυτά δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.
Θάλασσες τουλάχιστον σαν τις δικές μας δεν συνάντησα εκεί που πήγα ( Da nang)
Τις μισές μέρες έμεινα στις 2 μεγάλες πόλεις, Ανόι και Χο Τσι Μιν.

Όσον αφορά τώρα τον σεξοτουρισμο και το dating που μας απασχολούν.

Στο τιντερ αν έχετε καλές φωτογραφίες και προσφατες και έχετε συνδρομή στο τιντερ plus ή το gold θα έχετε πολλά ματσαρισματα αν και εφόσον έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε.
Οι Βιετναμεζες στο τιντερ είναι κοντές αλλά όμορφες τουλάχιστον οι περισσότερες και πάρα πολλές ελεύθερες μέχρι τα 30-35. Είναι πολλές οι χωρισμένες με μικρά ή μεγάλα παιδιά. Άλλες τα έχουν πάρει μαζί τους μετά τον χωρισμό κι άλλες ο πρώην σύζυγος γιατί αυτός μπορεί να τα μεγαλώσει.
Οι νέες κοπέλες ψάχνουν όπως και στην Δύση να περάσουν καλά. Άλλες σας προσφέρουν σεξ επί πληρωμής άλλες σας προτείνουν girlfriend φάση (απαραίτητη η βιντεοκληση μέσω WhatsApp ή Zalo- η δική τους εφαρμογή επικοινωνίας που την κατεβάζετε όταν πάτε εκεί και αγοράσετε τοπική κάρτα σιμ) για να διαπιστώσετε αν πρόκειται για γυναίκα και μοιάζει με αυτή στις φωτογραφίες που μπορεί να σας στείλει στο WhatsApp ή το Zalo πριν την βιντεοκληση.

Αν ζητήσετε Zalo αριθμό και δεν σας δώσει είναι ένα στοιχείο(όχι πάντα ) ότι δεν πρόκειται για γυναίκα αλλά για απατεώνα ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει πιστοποιημένο προφίλ Τιντερ.

Προσέξτε λίγο την αγορά κάρτας σιμ γιατί εγώ είχα προβλήματα με το ίντερνετ. Όταν θα βρεθείτε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου (Ανόι, Χο Τσι Μιν) προτιμηστε να πάτε σε κιόσκι που έχει την ταμπέλα της εταιρείας (Viettel , Mobiphone) κι όχι τις κοπέλες που είναι μεταπωλητές καρτών, που μπορεί να σας πουλήσουν προβληματική κάρτα. Σπάνιο μεν αλλά συμβαίνει.

Στην δική μου περίπτωση είχα πάρα πολλά ματσαρισματα από τα οποία ένα μου έκατσε κι αυτό το είχα με πληρωμένα κάποια έξοδα, όπως διαμονή σε 5* ξενοδοχειο ( Wyndham με 45€ !!! την βραδιά μέσω Booking) , ταξίδι στο Halong Bay από Ανόι με αυτοκίνητο και οδηγό (50€ 2 ώρες ταξίδι).
Η κοπέλα ήταν όμορφη, 1,55 ύψος με μικρό βυζάκι αλλά ρώγες μεγάλες μαύρες και πολλές καύλες. 38 χρόνων, χωρισμένη, με 2 μικρά παιδιά των οποίων την επιμέλεια είχε ο πρώην σύζυγος.
Η εμπειρία με την συγκεκριμένη θα μείνει αξέχαστη.
Πλήρωσε κιόλας μια κρουαζιέρα ημερήσια στο Halong Bay, φαγητά και δώρο μου έκανε μια μπλούζα.
Η συγκεκριμένη μάλιστα βγάζει αρκετά χρήματα από πώληση πούρων Αβάνας κ από ένα καφέ που έχει με τον αδερφό της.

Πληρωμένο σεξ από Τιντερ ή απο Χο Τσι Μιν στην Bui Vien με τα μπαράκια και στην Little Japan δεν δοκίμασα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπακι της διαπραγμάτευσης αλλά υπήρχε και περίπτωση να πέσω θύμα εκμετάλλευσης από νταβατζηδες.

Όπως ανέφεραν και οι σύντροφοι παραπάνω υπάρχουν και οι τυπαδες με τα μηχανάκια στο Χο Τσι Μιν ειδικά στο κέντρο που μετά τις 12 κουβαλάνε μαζί τους γκόμενα και στην πλασάρουν για σεξ (αν δεν ξέρουν Αγγλικά σας λένε το συνθηματικό Boom boom) ή σας οδηγούν στο σημείο που τις έχουν σε διαμερίσματα.
Δεν γνωρίζω τιμές.
Μπορείτε να δείτε πιο πάνω την δημοσίευση του Nikos1980 που έχει και WhatsApp και Διεύθυνση.

Γενικά οι Βιετναμεζες δεν είναι Ταϊλανδες. Οι περισσότερες έχουν ίδιο σωματότυπο, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος. Ως επί το πλείστον είναι συντηρητικές ειδικά στον Βορρά και στο Ανόι.

Πιο ανοιχτομυαλες γυναίκες είναι στον Νότο και στο Χο Τσι Μιν.
Εκεί στα μπαρ τα τουριστικά και μη μπορείτε να συναντήσετε πιο άνετες και απελευθερωμένες γυναίκες ντόπιες και ξένες.

Αν θέλετε πολη με παραλία με διασκέδαση και πολλές ξένες κοπέλες που οι περισσότερες είναι και ψηφιακοί νομάδες θα πάτε στο Da Nang, κεντρικό Βιετνάμ όπου ακόμη τουλάχιστον είναι φθηνά. Εκεί θα βρείτε Αμερικανες, Αυστραλες, Γιαπωνέζες, Κορεατισσες, Πολωνεζες, Ουκρανες, Ρωσίδες κλπ

Οτιδήποτε θέλετε να με ρωτήσετε για το ταξίδι στο Βιετνάμ αν σκέφτεστε να πάτε είμαι στη
διάθεση σας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον @nikos1890 αλλά και τον πολυταξιδεμένο @sex volcano για τον χρόνο που διέθεσαν να μου λύσουν πολλές απορίες για την Ασιατική κουλτούρα, τις μετακινήσεις, τις γυναίκες, τα φαγητά τους πριν ξεκινήσω αυτό το ξεχωριστό για μένα μακρινό ταξίδι.

Θα κάνω κι ένα update στην προηγούμενη μου δημοσίευση για τις απάτες και ειδικά αυτές που μπορεί να δείτε στον δρόμο σε τουριστικά κυρίως σημεία.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Αυτά που διέγραψα μην τα λάβετε υπόψη καθώς αποδείχθηκε από την δική μου εμπειρία ότι δεν ισχύουν τελικά, ευτυχώς.
Απάντησα στην δημοσίευση μου γιατί δεν μπορούσα πλέον μετά από τόσες μέρες να την επεξεργαστώ.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.137
Πόντοι
1.056
Γενικα ο κοσμος θα πρεπει να ξερει οτι εκει δεν εχουν την δυτικη νοοτροπια που δινουν αξια στα υλικα αγαθα στον πλουτο, στην φημη κτλπ.

Εκει το Ιντερνετ εχει τελειως διαφορετικη χρηση φιλτραροντε δεδομενα και ο κοσμος δεν ειναι <<χαζεμενος>> απο την ψηφιακη τοξικοτητα.

Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι αντρες ταξιδευουν προς τα κει για να γνωρισουν γυναικα και να κανουν σπιτικο. Οι γυναικες ειναι πιο ταπεινες και φροντιζουν τον αντρα τους. Δεν ειναι κακομαθημενες σαν τις δυτικες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Και καποια στοιχεία ακόμη που ίσως σας φανουν χρήσιμα στο κομμάτι του σεξοτουρισμου.

1. Η εφαρμογή 3F έχει αποτέλεσμα κυρίως στο Χο Τσι Μιν. Εκεί θα βρείτε singles τυπισσες που ψάχνουν είτε άνδρες είτε ζευγάρια είτε λεσβίες που ψάχνουν για τρίο με άνδρες, συνήθως ντόπιες, σπάνια ξένες. Στο Ανόι δεν έχει πολλά προφίλ.
Στην δωρεάν έκδοση είναι μέχρι 160 χλμ η ακτίνα αναζήτησης.

2. Η Japan Town που έχουν αναφέρει και οι προλαλησαντες βρίσκεται εδώ :

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Γενικα ο κοσμος θα πρεπει να ξερει οτι εκει δεν εχουν την δυτικη νοοτροπια που δινουν αξια στα υλικα αγαθα στον πλουτο, στην φημη κτλπ.

Εκει το Ιντερνετ εχει τελειως διαφορετικη χρηση φιλτραροντε δεδομενα και ο κοσμος δεν ειναι <<χαζεμενος>> απο την ψηφιακη τοξικοτητα.

Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι αντρες ταξιδευουν προς τα κει για να γνωρισουν γυναικα και να κανουν σπιτικο. Οι γυναικες ειναι πιο ταπεινες και φροντιζουν τον αντρα τους. Δεν ειναι κακομαθημενες σαν τις δυτικες.
Η συζήτηση που κάνουμε εδώ μέσα μου δίνει την ευκαιρία να θυμηθώ πολλά από αυτά που έζησα.

Σχετικά με αυτό που μου είπες θα σου πω το εξής γεγονός.
Συνάντησα 3 Έλληνες διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών. Ένας 30, άλλος 50 άλλος 75.
Ο τελευταίος είναι παντρεμένος με Βιετναμέζα και μένει 1 ώρα μακριά από Ανόι.
Μου είπε χαρακτηριστικά το εξής :
Έχοντας παντρευτεί στο παρελθόν με Αγγλίδα και Βρετανίδα, αυτές οι 2 δεν μου ειχαν δώσει ούτε το 5% από αυτό που μου δίνει η 40αρα Βιετναμεζα.
Στην Βιετναμεζα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πάρει την σύνταξη του μετά τον θάνατο του και το δέχθηκε. Μένουν σε ένα απλό σπίτι, τρώνε οικονομικά, ζουν απλά και πάνε ταξίδια εντός κι εκτός Βιετνάμ.

Τα παραπάνω όμως δεν ισχύουν για όλες τις Βιετναμεζες. Ναι μεν είναι δοτικες, εργατικές, φιλικές, χαμογελαστές αλλά για όποιον θέλει να βρει σύντροφο θέλει ψάξιμο και φιλτράρισμα.
Αυτή που γνώρισα εγώ μου είπε ότι τσίμπησαν κάποιες φίλες της από το χρήμα που τις προσέφεραν Ασιάτες όπως Κινέζοι, Γιαπωνέζοι, Κορεάτες, Ταϊβάνεζοι και μετά από καιρό διαπίστωσαν ότι η ζωή τους σε αυτές τις χώρες είναι μίζερη. Είναι αναλόγως και τον χαρακτήρα της καθεμιάς βέβαια.

Πέτυχα γυναίκες που θέλουν να έρθουν Ελλάδα αλλά κυρίως για δουλειά κ επιστροφή στο Βιετνάμ κι άλλες για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι μια διαδικασία με πρεσβείες και εργοδότη που παίρνει ακόμη και 6 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί και να έρθουν εδώ νόμιμα για δουλειά.
Στην Κρήτη ήρθαν φέτος 14 άτομα στα θερμοκήπια και περιμένουν άλλους 10. Υπάρχει κ σχετικό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο.

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96

Αν οι Βιετναμεζες επηρεαστούν από την Δυτική κουλτούρα σε μεγάλο βαθμό θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολες στην επιλογή συντρόφου. Γενικά μπορείς να τις δεις να χρησιμοποιούν ινσταγκραμ κ φεισμπουκ λιγότερο για την προσωπική προβολή τους αλλά περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους.
Ο χρόνος τους είναι πολύτιμος. Μπορεί να συναντήσεις γυναίκες πλην της αστικής τάξης που είναι μικρού μεγέθους, να κάνουν 2 κ 3 δουλειές για να έχουν 1000$ τον μήνα.
Ένα άλλο που δείχνει ότι θέλουν να δείχνουν ξεχωριστές είναι ότι δεν θέλουν να τις συγκρίνεις με τις Ταϊλάνδες. Το θεωρούν προσβολή γιατί οι Ταϊλανδες είναι πιο εύκολες πουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom