ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.173
- Πόντοι
- 3.506
Είχε μπεί στο κλίμα το μωράκι και σούζα το αλογάκι.λευκό T-shirt που μετά βίας έκρυβε το σώμα της και το βυσσινί στρινγκάκι της.
Είχε μπεί στο κλίμα το μωράκι και σούζα το αλογάκι.λευκό T-shirt που μετά βίας έκρυβε το σώμα της και το βυσσινί στρινγκάκι της.
Από 23/6 έως 12/7 που θα είσαι;Tour Ιουλίου
Πάτρα, από την Κυριακή 13/07 23:00 έως και την Τρίτη 15/07 ξημερώματα Τετάρτης 3:00
Λάρισα από την Τέταρτη 16/07 24:00 έως και την Παρασκευή 18/07 ξημερώματα Σαββάτου 3:00
Λαμία από το Σάββατο 19/07 20:00 έως και την Κυριακή 20/07 ξημερώματα Δευτέρας 3:00.
21/07 έως και 30/7 ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ
τον Αύγουστο Αθήνα?Tour Ιουλίου
Πάτρα, από την Κυριακή 13/07 23:00 έως και την Τρίτη 15/07 ξημερώματα Τετάρτης 3:00
Λάρισα από την Τέταρτη 16/07 24:00 έως και την Παρασκευή 18/07 ξημερώματα Σαββάτου 3:00
Λαμία από το Σάββατο 19/07 20:00 έως και την Κυριακή 20/07 ξημερώματα Δευτέρας 3:00.
21/07 έως και 30/7 ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ
Αθήνα προφανώς!Από 23/6 έως 12/7 που θα είσαι;
Από 23/6 έως 12/7 που θα είσαι;
Αθήνα προφανώς!
Δεν γνωρίζω καθόλου για τις μέρες / μήνες που μου λέτε!τον Αύγουστο Αθήνα?
Τι θες να πεις με τις τελείες καλέ μου;
Προσπαθεί να "ανεβάσει" φωτογραφία.Τι θες να πεις με τις τελείες καλέ μου;
Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Αν η κοπέλα του βίντεο που είναι μαζί μου ήθελε να δημοσιευτεί ή ταυτότητα της θα είχε ήδη προαναφερθεί.Μωρό μου με ποια είσαι στο βιντεάκι?
Εσύ εισαι η δεξιά;Αν η κοπέλα του βίντεο που είναι μαζί μου ήθελε να δημοσιευτεί ή ταυτότητα της θα είχε ήδη προαναφερθεί.
Θα μπορούσε κάλιστα να είναι μέχρι και πελάτησα με τον σύντροφο της που μου χάρισε την ευκαιρία να μοιραστώ αυτό το κλιπ.
Έπιασαν οι ζέστες και δίψασες κούκλα μου; Τέλειο το βίντεο!!!Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Έπιασαν οι ζέστες και δίψασες κούκλα μου; Τέλειο το βίντεο!!!
Πάντα διψάω εγώΕσύ εισαι η δεξιά;
Χοτ!Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε να σου δώσω όσο θες για να ξεδιψάσεις.Πάντα διψάω εγώ
Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε να σου δώσω όσο θες για να ξεδιψάσεις.