nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 456
Για τοση αποστειρωση μιλαμε;Δεν έχω ΚΛΙΒΑΝΟ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ....
Για τοση αποστειρωση μιλαμε;Δεν έχω ΚΛΙΒΑΝΟ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ....
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον....έχεις μπερδέψει αρχιδια με νεφρά....Ακόμα μου το κρατάς μανιάτικο βρε εσύ που δε σε φιστικωσα με στραπον τότε στο γραφείο; κάποιες το κρατάμε καθαρό ανεξαρτήτως χρημάτων απευθύνομουν και συνεχίζω να απευθύνομαι σε ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ οι υπόλοιποι μην ενοχλείτε .
Τέλειο το μαλλάκι σουΚαλημέρα μωράκια μου,
Κάναμε εξετάσεις φτιάξαμε και μαλλάκι.
Τώρα η σειρά σας να σας φτιάξω.
μουναραΚαλημέρα μωράκια μου,
ΦωτιάΚαλημέρα μωράκια μου,
Τελειο !!! Η Ηρα που ειναι Ομως ? Καλα ειναι ?...Έχουμε και τις Κακές Πεθερές ...
Βρε έχεις ξαναγαμησει ποτέ στη Disneyland;
Καλησπέρα Κατερίνα για 19 χρόνους πελάτες δέχεσαι σαν εμένα που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρια ; ειμαι λιγο πρωτάρης αλλα εχω πολυ ορεξηΣας περιμένω...
Μονο κλονος δεν ειμαι απλα ρωτάω για να ξερωΚαλεσε την κοπελα Αν θες !? Τηλ Υπαρχει στην υπογραφη της !...
ή κανα Τρολ-κλωνος εισαι κι εσυ ?? Ευχομαι πως Οχι Νεε μου ! ! !
Τύπε 19 είσαι. Δεν είσαι ανήλικο. Πήγαινε να γαμήσεις αν σου αρέσει το κορίτσι. Δεν θα σου πει όχι.Καλησπέρα Κατερίνα για 19 χρόνους πελάτες δέχεσαι σαν εμένα που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρια ; ειμαι λιγο πρωτάρης αλλα εχω πολυ ορεξη
Ρωτάω γτ μερικές δεν δέχονται στην ηλικία μΤύπε 19 είσαι. Δεν είσαι ανήλικο. Πήγαινε να γαμήσεις αν σου αρέσει το κορίτσι. Δεν θα σου πει όχι.
Ρωτάω γτ μερικές δεν δέχονται στην ηλικία μου