Καλησπέρα σε όλους.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι ενώ έχω στύση σχετικά εύκολα , αυτή δεν διαρκεί όσο χρειάζεται με αποτέλεσμα το σεξ να είναι αγχωμένο και να τελειώνει γρήγορα.
Επιπλέον λόγοι γι αυτήν την κατάσταση αναφέρονται παρακάτω.
Έτσι κι αλλιώς είναι αγχωμένο με τη γυναίκα μου γιατί ο μικρός δεν είναι πια και τόσο μικρός(είναι 16 , γνωρίζει κι έχει κάνει) οπότε πρέπει να προσέχουμε και να βιαζόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια.Μας έχει γίνει τρόπος ζωής και βίωμα.
Άλλο δεδομένο είναι ότι με τη γυναίκα μου δε γίνεται όσο συχνά θα ήθελα(σύνολο 2-4 φορές το μήνα το κάνουμε) οπότε για να ανακουφιστώ καταφεύγω στο γνωστό ευγενές άθλημα παρακολουθώντας απο τον υπολογιστή τις κατάλληλες ερεθιστικές ταινίες.
Να σημειώσω εδώ ότι καπνίζω πολύ(2 πακέτα) και γνωρίζω ότι επηρεάζει.Επίσης γνωρίζω ότι αν κόψω το τσιγάρο θα επανέλθει η φυσιολογική λειτουργία σε κάποιο χρονικό διάστημα.Χρειάζομαι όμως κάτι πο άμεσο.
Ζητάω μια πιο γρήγορη λύση κι ένας λόγος είναι ότι πρόσφατα γνώρισα μια στερημένη παντρεμένη με την οποία έχουμε βρεθεί μια δυο φορές (όχι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες) και λίαν συντόμως βλέπω να επιδιδόμαστε στα του αγώνος και δε θα ήθελα να προδοθώ.
Να αναφέρω ότι είμαι 51 ετών κι εδώ και 18 χρόνια έγω κάνει επέμβαση αλλαγής βαλβίδας στην καρδιά και παίρνω αντιπηκτική αγωγή(sinrom).
Η ερώτησή μου είναι:
Υπάρχει κάποιο σκεύασμα που θα μπορούσα να πάρω όταν θα πάω με την παντρεμένη το οποίο να κάνει τη δουλειά(επαρκής στύση και φυσιολογική εκσπερμάτιση)και να είναι και απολύτως ασφαλές από ιατρικής απόψεως για μένα;