Γεια στην παρέα.
Εγώ δοκίμασα πρώτη φορα για αύξηση της επιθυμίας κάψουλες maca root, τι να πω? τις πρώτες 2 μέρες αν και είχα να εκσπερματωσω 10 μέρες με έπιασε τέτοια υπερδιέγερση στους όρχεις ένα αίσθημα ευχαριστου πρηξηματος σαν κάτι να με γαργαλαει από κάτω και οποία γυναίκα έβλεπα γύρω μου και την έβλεπα ερωτικά είχα τέτοιο πρήξιμο που ένιωθα ότι θα κατουρήσω σπέρμα, αυτήν την αίσθηση είχα ξεχάσει πως ήταν μέχρι τα 25 μου χρονια έναντι στα 42 που είμαι τώρα, το αποτέλεσμα σε μένα στο 3 βράδυ με ξύπνησε η καύλα που με ανάγκασε στη χειρομαλλαξη 3 φορές σε απόσταση 2 ωρών.
Το αρνητικό σε αυτό που βρήκα είναι ότι η αίσθηση της εκσπερμάτωσης ήταν λίγο σφιχτη σαν κάπως με δυσκολία έβγαινε το σπέρμα, εν αντιθεσει με το elogis που και αυτό περιέχει maca ρέει πιο ομαλά το σπέρμα, και τώρα έχω βρει την τέλεια συνταγή για μένα όταν θέλω μια στο τόσο να έχω αυξημένοι οργασμοι 2 μέρες πριν την επαφή 2 κάψουλες την ημέρα maca σε συνδιασμό elogis όχι όλη την ποσότητα, ανοίγω μια κάψουλα maca αφαιρώ την σκόνη και ρίχνω το 1/3 της σκόνης elogis στην άλλη κάψουλα την ταπωνω την πίνω και κρατάω την υπόλοιπη για αργότερα και ουτε παρενέργειες, πονοκεφάλους,η ζέστη στο κεφαλι από το elogis ούτε τιποτα.
ΑΥΤΑ