soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 267
- Πόντοι
- 21
Μέχρι αποδείξεων εναντίον του... Παραμένει φυτικό....
Έχω δοκιμάσει το elogis . Εξαιρετικά αποτελέσματα, πολλές παρενέργειες. Σίγουρα έχει και Βιάγκρα μέσα. Ζαλάδες, θολούρα, όλα μπλε. Δεν το ξαναπήραΗ ταδαλαφίλη θεωρητικά διαρκεί έως και 36 ώρες. Προφανώς από ένα σημείο και μετά εξασθενεί, ανάλογα και τον οργανισμό. Ο ανδρολόγος μου σύστησε να την παίρνω 3-4 ώρες πριν την επαφή.
Όσο για το Elogis, σήμερα ρώτησα επίσης τον ανδρολόγο. Από τα συμπτώματα που του περιέγραψε κάποιος συμπτωματικά την ίδια μέρα (καούρα, μπούκωμα κ.λ.π.) το θεωρεί προφανές ότι το σκεύασμα αν και πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής περιέχει σιλδεναφίλη (βιάγκρα) σε άγνωστη δόση, καθώς δεν αναγράφεται στα συστατικά. Οπότε όποιος το παίρνει, το κάνει μετά λόγου γνώσεως.
Συμφωνώ κορυφαίο σε παρενέργειεςΈχω δοκιμάσει το elogis . Εξαιρετικά αποτελέσματα, πολλές παρενέργειες. Σίγουρα έχει και Βιάγκρα μέσα. Ζαλάδες, θολούρα, όλα μπλε. Δεν το ξαναπήρα
Θα έκλεινε το site....θέτω ένα ερώτημα που μακάρι ο καθένας να το απαντούσε με απόλυτη ειλικρίνεια.
Σκέφτεστε πως θα ήταν (πραγματικά) η ζωή ,το σεξ και η αυτοπεποίθηση όλων χωρίς όλα αυτα τα ενισχυτικά σκευάσματα?
Πχ ένα ωραίο πρωι απαγορεύονται δια ροπάλου αυστηρά και καταργούνται!!
Απόψεις ?
Με granny και ολόκληρο να το έπαιρνα δεν θα γινόταν κάτι. Αν δεν σε φτιάχνει η γκόμενα τσάμπα ταλαιπωρούμε το συκώτι μαςΤι προτείνετε για εξωτικό γαμήσι με granny ή παρτουζαρα με καριόλα ινσταγραμικη? Είμαι 40+ νορμάλ κιλά, σχετικά γυμνασμένος πουτσαράς αλλά τελευταία πεσμένος. Σκέφτομαι για το Sandoz που σπάει στα τέσσερα
Εξαρτάται τον οργανισμοΟι παρενέργειες του elogis πόσο περίπου κρατάνε ρε παιδιά;
Εγώ όταν το παιρνω άλλες φορές με ενοχλεί το κεφάλι άλλες ένα ελαφρυ μπουκωμα.Εξαρτάται τον οργανισμο
χωρίς σκουφί η αίσθηση είναι η μέρα με τη νύχτα.Κάτι διαφορετικό..
Σήμερα δοκίμασα χωρίς κάποιο ενισχυτικό με κοπέλα εκτός χώρου.
Κύριοι, η πρώτη φορά ήταν στο εικοσάλεπτο. Η στηση επανήλθε στο μισάωρο και το περίεργο είναι πώς υπήρξε και 2η κορύφωση μετά από λίγο.
Όλα αυτά βέβαια χωρίς σκουφί...
Άρα: Δεν ξαναπαίρνω τπτ
ο ανδρολόγος μπορεί να εκτιμήσει αν οργανικά είσαι σε καλή κατάσταση (αιμάτωση εργαλείου, τεστοστερόνη κ.λπ.), μπορεί να εκτιμήσει αν χρειάζεσαι ενισχυτικό αλλά για την απώλεια αίσθησης που προκαλεί ο σκούφος+λιπαντικό δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει θαύματα.δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα αν κ τελευταία μάλλον το χρειάζομαι .. με τον σκούφο η στύση δεν διαρκεί πολύ . είμαι και κάποιας ηλικίας .. όταν επισκεφτώ τον ουρολόγο ..θα το αναφέρω .. χωρίς την γνώμη του γιατρού δεν πρόκειται να πάρω τίποτα .. κάτι φίλοι μου παίρνουν το ciallis 10mg και δεν έχουν συμπτώματα και είναι ικανοποιημένοι .. είχα πάρει κάποτε το Happy End , μία μαλακία και μισή
H δικια μου αν φτασω 20 λεπτα την πρωτη φορα (χωρις σκουφι) αγαλμα θα μου κανει... 3 εως 5λεπτα στην καλυτερη.Κάτι διαφορετικό..
Σήμερα δοκίμασα χωρίς κάποιο ενισχυτικό με κοπέλα εκτός χώρου.
Κύριοι, η πρώτη φορά ήταν στο εικοσάλεπτο. Η στηση επανήλθε στο μισάωρο και το περίεργο είναι πώς υπήρξε και 2η κορύφωση μετά από λίγο.
Όλα αυτά βέβαια χωρίς σκουφί...
Άρα: Δεν ξαναπαίρνω τπτ
Δεν αξιζει να παιρνεις καποιο χαπι αν πας με επαγγελματια.. ειναι το σκουφι ειναι το λιπαντικο ειναι και ο χρονος.. γενικα δεν το ευχαριστιεσαι πολυ και μενεις με τις παρενεργειες.χωρίς σκουφί η αίσθηση είναι η μέρα με τη νύχτα.
Προσωπικά τα τελευταία 3 χρόνια πηγαίνω μόνο με εργαζόμενες, παίρνω ενισχυτικό, η κοπέλα μπορεί να μου τον κάνει πέτρα στα προκαταρκτικά και μόλις μπει σκουφί και της τον βάλω πολλές φορές ψάχνω να βρω τριβή και τελικά ζμπρώχνω στον αέρα.
Σκουφί+λιπαντικό=αερογαμία, συχνά.