Αναφορα σε επεισοδιο παιδες και οσοι θελετε σχολιαστε. Λοιπον, επειδη στον αγοραιο ερωτο το προφυλακτικο ητανε παντα προβλημα για μενα, με απωλεια στησης μετα τα προκαταρκτικα, αρχισα τα Βιαγκρα για αυτοπέποιθηση και σιγουρια. Απολυτη επιτυχια σε σειρα συνευρεσεων με πουτανακια διαφορετικου μεγεθους και ικανοτητας. Χθες με βρηκα να γαμαω μια πολυ ομορφη ρωσσοπουτανα (τι αλλο στην Ελλαδα πια;), ολα καλα μεχρι που της τον εχωσα και η γκομενα αρχισε να με ξενερωνει με οχι το ενα οχι το αλλο κλπ..Μετα απο μια καλη αρχικη στυση αυτο που προσωπικα με κανει τουρμπο και βαρβατο ειναι τα γλωσσοφιλα και ανταποκριση τα οποια αρχισαν να λείπουνε -μεχρι την πιπα τι να πεις πανω κατω ολες ιδες ειναι-. Πλακωσε και η αφορητη ζεστη, νταγκα ντουγκα, η γκομενα μαλλον βαριωτανε και τελικα μου επεσε ο πουτσος…Αμαν ρε πουστη μου λεω, το βιαγκρα ητανε εγγυηση μεχρι τωρα! τι στο διαλο; Τελικα δεν ειναι ασπιδα το γαμημενο! Σκεφτομουνα μεχρι τωρα οτι οντως ητανε το φαρμακο που με εκανε ντουρατο αλλα μαλλον ητανε ενα placebo effect. Ητανε και των 100mg. Να προσθεσω οτι ειμαι υγιεστατος, με την γκομενα μου ειμαι λειτουργεικοτατος αλλα τα παντα χωρις καποτα…και κραταω στυση χωρις βιαγκρα και πανω απο 45 λεπτα…Αν εχετε κατι να προσθεσετε η να σχολιασετε, παραθεσετε!