Δυστυχώς έτσι είναι,αν δεν σου βγάζει καυλα η άλλη δεν γίνεται τίποτα.Τα προκαταρκτικά παίζουν επίσης τεράστιο ρόλο,για μένα τουλάχιστον.Επαιρνα και εγώ 1/4 sildenafil Sandoz κάθε φορά σχεδόν που πηγαινα σε πουτανες.Τον τελευταίο μήνα το έκοψα γιατί κατάλαβα ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το placebo effect.Εχω ένα στανταρακι,Βουλγάρα 26 χρόνων.Ειναι κοντή,καλουτσικο πρόσωπο,αδύνατη με σχετικα μεγάλο αλλά πεσμένο βυζι και κάπως ζαρωμένη κοιλιά.Αν την δεις σαλόνι δλδ δύσκολα θα περάσεις δωμάτιο.Θα περάσεις μάλλον γιατί είναι πονηρή και φοράει κορμακι και κρύβει τις ατέλειες αλλά τεσπα.Κανουμε όμως τα πάντα,παίρνω απλό πρόγραμμα,έχει πει στην τσατσά να μην ενοχλήσει ο κόσμος να χαλάσει,καθόμαστε μέσα 30-40 λεπτά και πέφτει το γαμησι του αιώνα.
Επειδή φιλιομαστε από την ώρα που φτάνω στο μαγαζί,από το σαλόνι μέχρι την ώρα που φεύγω,βγαίνει έξω από το μαγαζί δλδ και βάζει το κεφάλι της μέσα στο αμάξι από το παράθυρο και με φιλάει,όταν την γαμαω ιεραποστολικό τα γλωσσοφιλα που δίνουμε την ώρα του σεξ δεν έχουν καμία σχέση με τα φιλιά που δίνουμε έξω,100 φορές πιο πολύ πάθος.Να αγκομαχαει και να νιώθω την ανάσα της.Στην αρχή θέλει κανένα τέταρτο αγκαλιές και φιλιά,συνήθως μετά τα προκαταρκτικά της πιάνω το μουνι και είναι φουλ υγρη.Μιλαμε η καύλα εκτοξεύεται,τι να την κάνω την συλδεναφιλη?
Αντίθετα,πήγα την προηγούμενη εβδομάδα με ένα Ρουμανακι,29 χρόνων,1,70,προσωπο γαμάτο,σώμα μοντέλο,κωλαρακι απίστευτο,γενικά η κοπέλα ήταν μουναρος.Πηρα 1/4 συλδεναφιλη για σιγουρια,δεν μπορώ να πω ότι η κοπέλα ήταν αρνητική ή απόμακρη,απλά καμία σχέση με την Βουλγάρα.Μου σηκώθηκε με τα βίας,κάποια δόση της είπα άστο,δεν θα γίνει δουλειά.Αν δεν επέμενε αυτή να συνεχισουμε,μάλλον θα είχα φύγει αχυστος.Ουτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει το σεξ με την μια κοπέλα,το σεξ με την άλλη,ας είναι η Ρουμάνα 100 φορές πιο όμορφη.Ολα στο μυαλό είναι.