Manoliskalousis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2024
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Πολύ λίγο πονοκέφαλο ίσως να κάνει
Πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα ειναι
Πόση ώρα κρατάει; να το πάρω πριν το ραντεβού;
Πολύ λίγο πονοκέφαλο ίσως να κάνει
Πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα ειναι
το σιαλις- ταδαλαφίλη εχει να κανει και κατα ποσο γουσταρεις τη γκομενα.Μια φορα ειχα παρει με μια που δε με καυλωνε και πολυ,τη γαμησα μεν αλλα ηταν ξενερωτη..ρε γμτ λεω τα εριξα στο χαπι.Κιομως εκεινη τη μερα χωρις να παρω δευτερο,πηγα σε ενα στανταρακι και μου εγινε πετρα δεν επεφτε με τιποταεπίσης δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς, αλλά από γενόσημα μόνο το Sildenafil της Sandoz αξίζει, ακόμα και η ίδια εταιρεία το tadalafil δεν κάνει μία, τουλάχιστον σε μένα, ούτε και οποιδήποτε άλλο γενόσημο..
Και έχω πάρει ειδικά ταδαλφίλη και από εξωτερικό γενόσημα, τίποτα...
Σε σας έχει συμβεί τιο ίδιο;
όχι εγώ μιλάω σε φάση που οι κάβλες για την γκόμενα ή το πόσο γουστάρω μία γκόμενα είναι το ίδιο.το σιαλις- ταδαλαφίλη εχει να κανει και κατα ποσο γουσταρεις τη γκομενα.Μια φορα ειχα παρει με μια που δε με καυλωνε και πολυ,τη γαμησα μεν αλλα ηταν ξενερωτη..ρε γμτ λεω τα εριξα στο χαπι.Κιομως εκεινη τη μερα χωρις να παρω δευτερο,πηγα σε ενα στανταρακι και μου εγινε πετρα δεν επεφτε με τιποτα
το βιαγκρα ειναι πιο αποτελεσματικο και γρηγορο αλλα εγω δε χυνω με τιποτα οσο και αν με καβλωνει μια.Βεβαια εχει να κανει και με το ποσο θα παρεις,ενας δευτερος λογος που το εχω κοψει,ειναι οτι την επομενη μερα αν πας να γαμησεις την ιδια γκομενα χωρις βιαγκρα,δεν ειναι καλη η στυση.Οποτε εκει ξανα περνεις και παει λεγοντας...τουλαχιστον αυτο εχω δει σε μενα,δε ξερω για αλλουςόχι εγώ μιλάω σε φάση που οι κάβλες για την γκόμενα ή το πόσο γουστάρω μία γκόμενα είναι το ίδιο.
Το έχω παρατηρήσει και με ίδια γκόμενα..
Δεν σου φτιάχνει και την λίμπιντο να την τεσταρη πάνω τηςχαχαχαχα δε θα ταν ασχημα..και η κουνιαδα ειναι πολυ ωραια γυναικα..αλλα δυστυχως μονο το θυροειδη προσπαθει να μ φτιαξει χαχα
Πήρα ελογκις 2..3 φορές, ήταν πέτρα αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, σας έχει συμβεί και σε εσάς;Σιαλις η ελογκις καλύτερα?
Θέλει 2 -3 ώρες για να δράσει στα σίγουρα ! Ανάλογα πάνταΠόση ώρα κρατάει; να το πάρω πριν το ραντεβού;
καλου κακου δε πινω αν προκειται να παρω αλλα δε νομιζωΠήρα ελογκις 2..3 φορές, ήταν πέτρα αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, σας έχει συμβεί και σε εσάς;
Μήπως φταίει το αλκοόλ η καμία σχέση;
Θέλει 2 -3 ώρες για να δράσει στα σίγουρα ! Ανάλογα πάντα
Κ όχι κοντά στο αλκοολ
Μάλλον εξαρτάται από τον οργανισμόναι...λιγο ομως οχι πολυ.Αν και εμενα μονο το βιαγκρα μου εφερνε,το σιαλις οχι
Φυτικο ειναι το ελογκις..αφου τοσο καιρο το εχουν φορα παρτιδα στα φαρμακεια.Tο σιαλις ειναι χημικο παρασκευασμα ενω το elogis και καλα ¨φυτικο¨... διαλεγεις και παιρνεις
ΩωωωωΤι να κανω ALX μου? Ασπερμια λοιπον μαλλον απο την 2 χρονια χρηση τεστοστερονης.(Εγω το ηξερα. Κανενας που μου την εγραψε δεν με προειδοποιησε) Ο ουρολογος μου ειπε περιμενε κανα 3 μηνο (χωρις να παρεις ξανα τεστο) να ξανακανουμε την εξεταση - μαλλον κατι θα βρεθει. Του λεω για hcg για να παρουν μπρος οι ορχεις... μου λεει ουτε ακουστα το εχω το φαρμακο. Του λεω clomifene. Μου λεει αυτο ισα που το εχω ακουσει. Ο ανθρωπος μου παραδεχτηκε οτι δεν του εχει ερθει ποτε κανεις με χαμηλη τεστοστερονη. Τι να λεμε τωρα... που μπλεξαμε... Ειπαμε: Κατσε τρεις μηνες χωρις τεστο να δουμε αν παραχθει κανα σπερματοζωαριο... να το πιασουμε να το καταψυξουμε... ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΕΠΕΣΑ, απλα αυτος το παραδεχεται οτι για αυτα τα θεματα δεν τα γνωριζει-εχει ασχοληθει καθολου....