Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 8.345
αλλαξε nicknameIσως λαδωσε για να παρει.Το θεμα ειναι οτι εμενα μου εκανε την ζωη μου κολαση.Ουτε στον εχθρο μου αυτο που ζω ενα χρονο τωρα.

αλλαξε nicknameIσως λαδωσε για να παρει.Το θεμα ειναι οτι εμενα μου εκανε την ζωη μου κολαση.Ουτε στον εχθρο μου αυτο που ζω ενα χρονο τωρα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι φυτικο-φυσικο..τιγκα στα φαρμακα ειναι..μην τσιμπατε..Για το Netra έχετε ακούσει κάτι?
Ξερει κανεις καποιο τροπο να επανελθω απο τις παρενεργεις της ουσιας finasterides που μου δημιουργησε προβλη α σε στυση λιμπιντο και ποσοτητα σπερματος..1 χρονο τωρα αντιμετωπιζω τις παρενεργειες...Προσφατα για να βοηθησω την κατασταση εκοψα καπνισμα και ξεκινησα τρεξιμο 20 λεπτα καθημερινα.
Ξερει κανεις καποιο τροπο να επανελθω απο τις παρενεργεις της ουσιας finasterides που μου δημιουργησε προβλη α σε στυση λιμπιντο και ποσοτητα σπερματος..1 χρονο τωρα αντιμετωπιζω τις παρενεργειες...Προσφατα για να βοηθησω την κατασταση εκοψα καπνισμα και ξεκινησα τρεξιμο 20 λεπτα καθημερινα.
Φυσικα.Οι εξετασεις βγηκαν στα πλαισια των φυσιολογικων τιμων.Πρεπει νσ κανω κσποια στιγμη και εξεταση για την ροη του αιματος στο πεος..Θα παω σε μια κλινικη στην κηφησιας που λεγεται ανδρολογια..Αν εχετε να πρωτεινετε κατι καλυτερο απο θεμα γιατρου στειλτε πμ η γραφτετο εδω.εχεις απευθυνθει σε ανδρολογο???εχεις κανει εξετασεις??? τεστοστερονης προλακτινης ορμονολογικες
καθε μερα τρεχω 20 λεπτα και 10 λεπτα περπατημα.Εκοψα και με τεραστια προσπαθεια το τσιγαρο.προσπαθησε να τρεχεις 3-4 φορες την εβδομαδα απο 40λεπτα και πανω,αν δεν αντεχεις στην αρχη κανε γρηγορο βαδην για 20'και τρεξε τα υπολοιπα.
Τις ενδιαμεσες μερες κανε μονο βαδην για αποθεραπεια.
Δεν ειμαι γιατρος,αλλα η αεροβια ασκηση βοηθησε πολυ κοσμο με διαφορα θεματα![]()
βρηκες λυση?εχω το ιδιο περιπου θεμα.αν ξερει και καποιος αλλος αλλα χωρις φαρμακα.Μάγκες τη βοήθειά σας!
Είμαι 30 και εδώ και 3 μήνες είμαι με μια κοπέλα που είναι 40 , πολύ όμορφη και με πολύ καλό χαρακτήρα, γενικά με γουστάρει και την γουστάρω πολύ, όλα καλά μέχρι εδώ.
Την πρώτη φορά που πήγαμε να το κάνουμε ήμουν πολύ αγχωμένος(είναι αρκετά έμπειρη) και της το είπα για να το βγάλω από μέσα μου. Έδειξε μεγάλη κατανόηση. Δεν κατάφερα να μου σηκωθεί την πρώτη φορά.
Από τη 2η φορά και μετά όλα πήγαν κανονικά. Και στη συνέχεια όλο αυτό τον καιρό, όσες φορές το κάναμε, όλα πήγαν οκ.
Τις τελευταίες φορές όμως, ενώ στην πίπα είναι μια χαρά όρθιο, στη διείσδυση μου πέφτει. Δηλαδή ακόμα και το πρωί που ξυπνάω και είναι σίδερο όταν πάω να μπω ή και αφού μπω μετά από λίγο πέφτει.
Όλο αυτό με έχει ξενερώσει φουλ και παρά την κατανόηση που δείχνει η κοπέλα και με στηρίζει, ε λογικό είναι να ξενερώνει κι αυτή.
Είμαι σίγουρος ότι το θέμα είναι 100% εγκεφαλικό-ψυχολογικό.
Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία και έχει να προτείνει κάτι ή κάποιον ειδικό που τον βοήθησε και είδε πραγματικά αποτελέσματα ας πει ή αν δεν θέλει δημόσια,ας μου στείλει πμ.
Θα το εκτιμήσω πραγματικά.Ευχαριστώ!
Ανώμαλος εισαι φιλε....Εδω και 3 χρονια πηδαω την ιδια γκομενα και επειδη την γουσταρω πολυ δεν αποζητησα να πηδηξω καποιο απο τα τοσα πιπινακια που προσφερονται.
Αλλα μολις επιχειρησα να παω με αλλες διαπιστωσα οτι εχω προβλημα. Στην αρχη μου σηκωνεται ικανοποιητικα μετα μολις αρχισω την προσπαθεια για διεισδυση μου χαλαρωνει και δεν μπορω.
Το ζητημα ειναι οτι με την μονιμη οχι απλως δεν μου πεφτει, αλλα γινεται τουρμπο, η γκομενα εχει να το κανει για το πως μπορω και τα καταφερνω ετσι.
Δεν μου φαινεται να ειναι οργανικο προβλημα, διαφορετικα δεν θα μου σηκωνοτανε ουτε με την μονιμη. Τι ειναι ψυχολογικο? Αυτο δεν τον ειχα προτου γνωρισω την μονιμη παρεα. Με οποια και αν πηγαινα νορμαλ γκομενα ή και βιζιτου ο μητσος ηταν τουρμπο. Τι μπορει να συμβαινει? Επαθα εθισμο με αυτην?
Ανώμαλος εισαι φιλε....
Συνηθως το αντιθετο γινεται....
Με μια αρπαχτη σηκώνεται φουλ και στη καθημερινοτητα μαραζωνει....
Μια χαρα εισαι,μη τρελλαινεσαι...Υπαρχει περιπτωση να εχω παθει εξαρτηση?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Νομίζω ότι κατάλαβα τι είναι αυτό που με "χαλάει" και επιδρά στην ψυχολογία μου, αλλά μου φαίνεται εντελώς λάθος και ακραίο και θέλω να δω αν όντως είμαι λάθος και υπερβολικός.
Νομίζω ότι έχω θέμα με το ότι η συγκεκριμένη τύπισσα είναι αρκετά "ελεύθερη" και "εύκολη" στο σεξ (δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες,απλά για να καταλάβετε) και γενικά μου έχει περιγράψει καταστάσεις με πρώην της που μου φαίνονται extreme και kinky κλπ κλπ και που εμένα δε μου πολυαρέσουν.
Και σκέφτομαι "με τον άλλον έκανες αυτό και τούτο και τ΄άλλο" ή " ο άλλος σου συμπεριφερόταν σαν πουτάνα και γούσταρες και σε μένα τώρα λες ότι ωρίμασες ότι το βλέπεις πιο σοβαρά κλπ κλπ" κι όλες αυτές οι σκέψεις με χαλάνε , δεν ξέρω γιατί όμως αφού κανονικά δε θα έπρεπε.
Σκέφτομαι μέχρι και να τη χωρίσω γι αυτό το λόγο , τι θα της πω όμως σε χωρίζω γιατί με χαλάνε αυτά που σκέφτομαι ότι έκανες και δε μπορώ να λειτουργήσω, μήπως είμαι εγώ που έχω σοβαρό θέμα τελικά ; :S