Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μνημόσυνο ξεροσφύρι;
Βγάλτε κάνα καφεδάκι... κάνα παξιμαδάκι... κάνα κονιακάκι...
δεν σας άφησαν στο να κοιμηθείτε ως το αργά μεσημέρι στο άσυλο; Doc, για να απ αρνηθείς τους 2 μεγαλύτερους σου έρωτες, τα πράγματα είναι σοβαρά.![]()
Μνημόσυνο ξεροσφύρι;
Βγάλτε κάνα καφεδάκι... κάνα παξιμαδάκι... κάνα κονιακάκι...

καμία σχέση τύπεΠαντως αν ειναι αυτη η Βερόνικα που θυμαμαι ηταν στο φωκαιας25 για κανα μηνα το πολυ και μετα εξαφανιστηκε.
καταλαβες ποια λεω?οχι την αλλη γνωστη Βερόνικα μια μαυρομαλλα ψιλολυγνη με ωραιο κορμικαμία σχέση τύπε
αυτή δε λες?καταλαβες ποια λεω?οχι την αλλη γνωστη Βερόνικα μια μαυρομαλλα ψιλολυγνη με ωραιο κορμι
οχι ρε αυτη την ξερω και δεν εχει σταματησει μια αλλη βερονικα μαυρομαλλα γαμω τα σωματα και βυζαραα ολοστρογγυλη και ηταν και μικρηαυτή δε λες?
η συγκεκριμένη του νήματος πάντως δε δουλεψε ποτέ σε μπουρδέλο/studio
Και την έχει δει και την έχει κρεβατώσει λέμε. Όπως βλέπεις στην κριτική του πήγε να προσκυνήσει και δεύτερη φορά.Εγώ δεν την έχω πάρει αλλά τυχαίνει να έχω κάνει συζήτηση μαζί της.Ναι την συμπαθώ.Εσυ σε ποια τάξη ανήκεις;
Μην μου πεις σε αυτούς που λένε την αλήθεια διότι το ύψος της δεν είναι σε θέση να το γνωρίζεις εφόσον δεν την έχεις δει εσυ ο ίδιος από κοντά.
θυμαμαι κι άλλους. Ο γιατρός αλλάζει έρωτες σαν τα πουκάμισαNαι σιγά μην είναι μόνο δυο οι έρωτες του γιατρού.![]()
Κύριο γνώρισμα του Αλτσχαιμερ . Οταν οι σελιδες με νεκρολογιες για τον ζουμπα φτασουν τις 1000 θυμηστε μου να φερω κουλουρακιαθυμαμαι κι άλλους. Ο γιατρός αλλάζει έρωτες σαν τα πουκάμισα
Αλλά αυτούς ανέφερε![]()
Ναι. Με τις λακουβες στους δρομουςΤύπε να ξέρεις φαίνεται ότι είσαι ενοχλημένος με κάτι πάντως..
Τυποι αυτη εχει σταματησει για τα καλα η δουλευει σε κλειστο κυκλο ?
Εχω 3 βιντεο της , αλλα εχω μαθει κυκλοφορει kai ενα που την κατουρανε .. ισχυει?![]()
Εσύ ρε φίλε έχεις να γράψεις από τότε που σταμάτησε η κοπέλα, ήσουν μόνιμος κάτοικος αυτού του τόπου, έχεις αναφερθεί στα βίντεο που λες και τότε, και τώρα ρωτσς τάχα εμάς?
Θέλεις να πεις κάτι άλλο και δεν το λες καθαρά?![]()

Καλησπέρα ,
Μπορεί να στείλει κανείς τα βίντεο της κοπέλας ? Εκτός από αυτό με το golden shower