εγω αυτο που θελω να πω για αυτην και θα το πω τωρα που πλεον μαλλον εργαζεται σε πολυ πολυ στενο κυκλο ειναι οτι ενα ραντεβου μαζι της θα μου μεινει αξεχαστο... ειχα κλεισει ραντεβου μεσημερι στις 1 στο πριβε... πηγαινοντας για τον ραντεβου συνανταω τον κουμπαρο μου τον ταριφα εξω απο το σπιτι μου, μενουμε πολυ κοντα, και αρχιζε να μου λεει για τα οικονομικα του προβληματα... οτι δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι, οτι εχει κανει διακανονισμο στην εφορια, οτι σκεφτεται να πουλησει το μισο ταξι και αλλα τετοια , του ειπα αν μπορει κατα τις μια και κατι να κανει βολτες κοντα στο
μεταξουργειο και θα τον παρω τηλ να ερθει σε ενα δωματιο στο πριβε που θα του πω.με ρωτησε τι και πως και του ειπα μην μιλας και κανε αυτο που σου λεω... οταν ηρθε η βερονικα και της εριξα τον πρωτο πηδουλο της ειπα την αληθεια... οτι εχω εναν κουμπαρο που εχει οικονομικα προβληματα, και αν δεν ειχε προβλημα να ερχοταν στο δωματιο και να του κανε δωρο ενα πηδημα... εννοειται να πληρωνα μονο το δικο μου... χωρις να το σκεφτει μου ειπε παρτον να ρθει αλλα να μην το γραψω στο σαιτ γιατι μετα ολοι θα φερνουν τους "κουμπαρους τους" να πηδηξουν τζαμπα.... εχουν περασει 2 χρονια και ο κουμπαρος μου ακομα μου λεει για το μουνακι της βερονικας που ειχε γλυψει και την τουρλα της στα 4.... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ...οσο και να μην αρεσει σε καποιους