Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 13.962
- Πόντοι
- 3.936
Ρε παπάρες.
Τη Βερόνικα τη πηδάει κάνεις ή μόνο φασαρία κάνετε;
Πληροφοριες λενε πως οσοι ειναι στην μυκονο της ριχνουν απο εναν...Ρε παπάρες.
οπως οι τραπεζιτες κουμανταρουν κυβερνησεις......Δλδ οι επισημοι μοντς σηκωνουν απειλες απο τους επιτιμους μοντς?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εννοείς...[αυτόΠληροφοριες λενε πως οσοι ειναι στην μυκονο της ριχνουν απο εναν...
] η [αυτό
]Δεν μου ειπαν τοσες λεπτομερειες. Το τικετ ειναι 400 περιπου. Οποτε μαλλον θα περιλαμβανει ολο το μενου ποτο φαγητο.τι εννοείς...[αυτό] η [αυτό
]
Δεν μου ειπαν τοσες λεπτομερειες. Το τικετ ειναι 400 περιπου. Οποτε μαλλον θα περιλαμβανει ολο το μενου ποτο φαγητο.

έρχεται καινούργιο μνημόνιο;...οπως οι τραπεζιτες κουμανταρουν κυβερνησεις......
![]()
![]()
έτσι ναι λογικό είναι το 400αρι![]()
έχει τρελά αγόρια εκεί...Μονο ετσι γιατί η Μυκονος έπεσε φέτος...
έχει τρελά αγόρια εκεί...
κρίση...Πλακωσαν όλες οι πουτανες ... ελληνιδες ρωσιδες ρουμανες... και τι γίνεται όταν σε ενα μέρος αντιστοιχουν 3-4 πουτανες για ενα πελάτη ?
κρίση...
χόρια που είναι γεμάτο πισωγλεντηδες![]()

Γιατι ρε φίλε όσοι πήγαν στο NAMOS κ έδωσαν 1000 το άτομο για να δουν Ρέμο ραμαζοτι τι είναι;; Δικαίωμα τους βέβαια αλλά το θεωρώ κοροϊδία.400 ε?
μαγκια της, αφου βρίσκει μαλακες.
Δεν είμαι σιγουρος για αυτό. Δεν πάει ανοίξαμε κ σας περιμένουμε..! Τα λιγότερα πέρνει αυτή θεωρώ!Καλά Μύκονο παίζουν άλλες τιμές. Εκεί την πλασάρουν σε άραβες και λιβανεζους.
400 όλα μέσα κώλο τα πάντα.
Και εκεί δεν έχει αγγελία να διαχειριστεί τα μισά παίρνει αυτή.
Λες να της άλλαξαν τα ποσοστά...Δεν είμαι σιγουρος για αυτό. Δεν πάει ανοίξαμε κ σας περιμένουμε..! Τα λιγότερα πέρνει αυτή θεωρώ!