anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.564
- Πόντοι
- 4.636
να μια καλή χέστρα που ψάχνω...ναι τυπε, στο πρακτικερ
![]()

να μια καλή χέστρα που ψάχνω...ναι τυπε, στο πρακτικερ
![]()
εχει και άλλες που τα κανουνε με πολύ λιγοτερα....Εξαρταται παντως πως το βλεπεις το θεμα... Μπορει να το δει σαν μια επαγγελματικη ευκαιρια ολο αυτο... Για σκεφτειτε...Ποια αλλη θα τα εκανε αυτα...???
Καμια!!! Οποτε εγω τα κανω...Γουσταρεις??? Οκ 300 γιουρα!!! Δεν θες??? Αντε γεια!!! Αν το σκεφτει ετσι μπορει να γινει το Νο1 hardcore call girl της Ελλαδος...
εχει και άλλες που τα κανουνε με πολύ λιγοτερα....
λιγο πολυ ειναι γνωστα. ολα τα μπαζα κανουν οτι μπορουν, ψαχνουν γεροντοαγαπουληδες, ανωμαλιες και οτι κατσει για να βγει το μεροκαματο.Αρκετες και ολας
λιγο πολυ ειναι γνωστα. ολα τα μπαζα κανουν οτι μπορουν, ψαχνουν γεροντοαγαπουληδες, ανωμαλιες και οτι κατσει για να βγει το μεροκαματο.
Φαγωθηκατε .οταν ηταν σε δραση παρακαλουσατε . Ο τι γουσταρει εκανε . Νερο απο σας εκλεβε;
Καλα το "παρακαλουσατε" ηταν αποτελεσμα τεχνητης ελλειψης και παραπλανητικης διαφημισης.
δεν διαφωνω . Αλλα μαγκια της .κοντουλα ηταν οχι κατι το ιδιαιτερο απλα δουλευε τουρμπο στο κρεβατι
μετά από όλα αυτά απορώ πως και δεν βγήκε να μας {στολίσει}...![]()
είχε κάλο...σπρώξιμο {προμοσιον]δεν διαφωνω . Αλλα μαγκια της .κοντουλα ηταν οχι κατι το ιδιαιτερο απλα δουλευε τουρμπο στο κρεβατι
με ευγενική χορηγία....Δεν βγήκε λες; ;)
To αδικο mute πως το εφαγες νομιζεις? Αληθεια τι εγινε? Δηθεν απειλες απο σενα δεν σηκωνουν οι mods απο τον SUPER MARIO σηκωνουν? Γιατι δεν ειδα να τον mutarounμετά από όλα αυτά απορώ πως και δεν βγήκε να μας {στολίσει}...![]()
τυπε οι νταβαδες ειναι επιτιμοι μοντς....To αδικο mute πως το εφαγες νομιζεις? Αληθεια τι εγινε? Δηθεν απειλες απο σενα δεν σηκωνουν οι mods απο τον SUPER MARIO σηκωνουν? Γιατι δεν ειδα να τον mutaroun![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ δεν έχω....SUPERTo αδικο mute πως το εφαγες νομιζεις? Αληθεια τι εγινε? Δηθεν απειλες απο σενα δεν σηκωνουν οι mods απο τον SUPER MARIO σηκωνουν? Γιατι δεν ειδα να τον mutaroun![]()
![]()
![]()
![]()
Δλδ οι επισημοι μοντς σηκωνουν απειλες απο τους επιτιμους μοντς?τυπε οι νταβαδες ειναι επιτιμοι μοντς....