Στην πραγματικότητα λίγες σταματάνε οριστικά. Οι πιο πολλές συνεχίζουν με λίγους επιλεκτικούς η σταματάνε για κάποιο καιρό και όποτε χρειαστούν πάλι χρήμα κάνουν μια γύρα. Είναι όπως λένε, μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις ....
Αυτό όμως - το να πει κάποια σταματάω και να συνεχίζει επιλεκτικά - δεν νομίζω ότι ειναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε Π να μας δίνει αναφορά. Αλλού ειναι τα όποια θέματα.
'Οπως τα λες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ. Ενας βασικός λόγος που σε μασαζερί ή call girls δεν κάνουν πίπα ακα, ή δεν προχωράνε σε σεξ είναι πως θέλουν να είναι επιλεκτικές. Τι σημαίνει επιλεκτικές? Επειδή το έχω συζητήσει με αρκετές cg και μασατζούδες, όταν μια κοπέλα είναι επιλεκτική σημαίνει:
-Δεν γουστάρει να κάνει ακα σε έναν πελάτη που έχει κονδυλώματα πάνω στην πούτσα
-Βρωμάει ή δίνει την αίσθηση της βρωμιάς (λιγδωμένα μαλλιά, μασχαλοπουτσοιδρώτας, εμφανή σημάδια στο δέρμα απο σμν.
-Κάνει τον μάγκα τον ασήκωτο. Εχω ακούσει φάσεις ο άλλος να είναι μες στη μαστούρα και να λέει "Ελα μωρή καριόλα να μου τον γλύψεις" και να γαμάει 1 ώρα ασταμάτητα.
Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές και κάνουν την κοπέλα που έχει πέραση (οι τελειωμένες τα ρουφάνε όλα απ όλους) να γίνεται επιλεκτική και να δουλεύει με πελατολόγιο, με αποτέλεσμα να μην δέχεται εύκολα νέο πελάτη ή να μην απαντά σε pm.
Προσωπικά, καλά κάνουν.