Ως παλαιο και νομιζω φιλοτιμο μελος, θα εκτιμουσα αν καποιος μού 'στελνε (link απο) τα επιμαχα βιντεα...
Ειναι κριμα να μη μπορουμε να γελασουμε με τις διαστροφες του κοσμακη, μόνο και μόνο επειδη αργησαμε λιγες ωρες να μπουμε στο thread.
![]()

Ως παλαιο και νομιζω φιλοτιμο μελος, θα εκτιμουσα αν καποιος μού 'στελνε (link απο) τα επιμαχα βιντεα...
Ειναι κριμα να μη μπορουμε να γελασουμε με τις διαστροφες του κοσμακη, μόνο και μόνο επειδη αργησαμε λιγες ωρες να μπουμε στο thread.
![]()
μπαζο δεν τη λες. γυφτακι και miss κατουρλου τη λες! 2funny 2funnyΡε ξεκολλατε με το μπάζο επιτέλους...
Έλα τωρα αφού δεν τα εχεις. Ηρέμησε μπορει να μπει η μαμά σου στο δωμάτιο και να σε δει να γράφεις στο μπου μαλακιες και να σου τραβήξει το αυτάκι .
-----------ειδικα στο βιντεο που γλυφει μια σαγιοναρα ειναι σα να βγηκε απο καταυλισμο ρομα![]()
![]()
ποιοι είναι αυτοί?
Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά..! Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποιοι από όσους την υμνούσαν πρωί βράδυ εδώ μέσα! Και εμένα κατά καιρούς όσες συναντώ για 2 η 3η φορά που έχουν πει να της βοηθήσω με της κριτικές και να έχω έκπτωση στην τιμή κ ένας λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι κ αυτός. Δεν θα γράψω ψέμματα ούτε κάτι περισσότερο από ότι πιστεύω για κανένα λόγο! Αυτά χαλάνε την πιάτσα! Εάν θέλω να βοηθήσω κάποια θα την συστήσω στον κύκλο μου γιατί πέρασα καλά κ όχι για να μου κόψουν Χ ευρώ η να πάρω ποσοστά από όσους τους στέλνω ;)
Ναί, δεν τα έχω, το παραδέχομαι. Είδες, τι κρίμα;...
Με τον καημό και το μαράζι θα μείνεις που δεν σε γάμησα και θα το έχεις απωθημένο...
Παλιοζωή...
Στην πραγματικότητα λίγες σταματάνε οριστικά. Οι πιο πολλές συνεχίζουν με λίγους επιλεκτικούς η σταματάνε για κάποιο καιρό και όποτε χρειαστούν πάλι χρήμα κάνουν μια γύρα. Είναι όπως λένε, μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις ....
Αυτό όμως - το να πει κάποια σταματάω και να συνεχίζει επιλεκτικά - δεν νομίζω ότι ειναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε Π να μας δίνει αναφορά. Αλλού ειναι τα όποια θέματα.
ελα ντε...και μαλιστα το μπαναρισμα αντεπεδωσε και το υβριστικο του μνμ (λεγοντας του οτι "ο μλκ εισαι εσυ")!Αν κρίνω ότι 25 σελίδες τώρα...
Το μόνο ban που έπεσε ήταν σε έναν τύπο που μπήκε και το μόνο που είπε
Ότι κάποιοι εδω μέσα είναι Τρισμέγιστοι Μ επειδή πηδάνε με τα μάτια ερμητικά κλειστά, πολύ φοβάμαι ότι η διαιτησία δεν είναι στα καλύτερα της για να μην πω κάτι χειρότερο για την ΕΠΟ.
πως ερχονται παντως τα πραγματα...καποτε "ανακοινωνε" με επαρση και σνομπισμο οτι δεν δεχεται να της πιανουν το κεφαλι...και μετα απο καιρο "εμφανιζεται" σε βιντεο να κανει γαργαρες και ντους με νεκταρ ουρων!!!
ελα ντε...και μαλιστα το μπαναρισμα αντεπεδωσε και το υβριστικο του μνμ (λεγοντας του οτι "ο μλκ εισαι εσυ")!
μαλλον το μοντερι που θα ενοχληθηκε θα ειναι στη λιστα των αγαπουλιδων-πυρφορων ή φριφακερς της κορασιδας;;;
Όλα έχουνε κάποια λογική και Ας αρχίσουμε από την τιμή μόνη της στα 70 ευρώ μετά από λίγο καιρό 120 ευρώ και μόλις έκανε brand name 250 ευρώ και ένα παιδάκι του Δημοτικού μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει το ότι πολλά άτομα είπανε ψέματα είναι δεδομένο ....
Έλα τωρα αφού δεν τα εχεις. Ηρέμησε μπορει να μπει η μαμά σου στο δωμάτιο και να σε δει να γράφεις στο μπου μαλακιες και να σου τραβήξει το αυτάκι .
Με τον καημό και το μαράζι θα μείνεις που δεν σε γάμησα και θα το έχεις απωθημένο...
Παλιοζωή...
Μα το κακο δεν ειναι οτι μια κοπελα ειχε υπερεκτιμησει τον εαυτο της, αυτο ολες το κανουν. Ουτε οτι ζητουσε 250, αφου εβρισκε και τα επαιρνε. Το προβλημα ειναι με εκεινους που ηξεραν και δε μιλαγαν, εγραφαν κριτικες λες και ειχαν παρει καμια σουπερμοντελ και το χειροτερο, επεφταν σα τους γυπες σε οποιον τολμουσε να εκφρασει αντιθετη αποψη με χαρακτηρισμους οπως μπατιριδες, τσιπιδες, προτροπες να πανε στο μεταξουργειο κλπ.
Το όφελος του καθενός ατομικό σε χρήμα και σε υπηρεσίες....Μα το κακο δεν ειναι οτι μια κοπελα ειχε υπερεκτιμησει τον εαυτο της, αυτο ολες το κανουν. Ουτε οτι ζητουσε 250, αφου εβρισκε και τα επαιρνε. Το προβλημα ειναι με εκεινους που ηξεραν και δε μιλαγαν, εγραφαν κριτικες λες και ειχαν παρει καμια σουπερμοντελ και το χειροτερο, επεφταν σα τους γυπες σε οποιον τολμουσε να εκφρασει αντιθετη αποψη με χαρακτηρισμους οπως μπατιριδες, τσιπιδες, προτροπες να πανε στο μεταξουργειο κλπ.
Παλιοζωή...