propiosalic
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Ελα φίλε, αν η κοντή Ελληνίδα ζητάει 300ε , η συγκεκριμένη παρακάτω πρέπει να ζητάει 1.000.000ε για 10 λεπτά
ετσι ακριβως!!!αν ειχα εγω τετοιο αμαξι θα πηδαγαν μεσα απο μονες τους οι γκομενες!!!Αυτη την αμαξαρα να χεις και να γαμας εκει μεσα και το πιπινι μετα απο ποτακια..
ετσι ακριβως!!!αν ειχα εγω τετοιο αμαξι θα πηδαγαν μεσα απο μονες τους οι γκομενες!!!
Ασε τυπε ΞΕΝΕΡΩΣΑ με τα μουνια τους γερμαναραδες. Πηγα να δω την νεα GLA και μου λενε οτι εχει κινητηρα Renault. Ρε τους απαταεωνες!!!Τους πουστηδες τους Γερμανους..μπραβο τους πάντως, ειναι μαγκες
εσυ τι πιστευεις τυπε?Ρε παίδες που είστε ειδικοί πόσο σύμπτωση είναι το ότι σταματησε η Βερόνικα 2 μέρες μετά την εμφάνιση της Jenny?
Ρε παίδες που είστε ειδικοί πόσο σύμπτωση είναι το ότι σταματησε η Βερόνικα 2 μέρες μετά την εμφάνιση της Jenny?
λες να εκανε πλαστικες η βερονικα να μεταμορφωθηκε σε τζενη προς την αναζητηση νεων πελατων με 300αρια ?
too good to be true ?
μπααα δεν ασχολούνται εδώ με αυτά τα αυτοκίνητα ουτε καν τα ξερουνΑυτη την αμαξαρα να χεις και να γαμας εκει μεσα και το πιπινι μετα απο ποτακια..
Καμια σχεση η βερονικα με τον νταβα που εχουν οι δυο αλβανιδες Λιζα Τζενη.
Η Βερονικα εκανε την δουλεια με ασχετο με τον χωρο τυπο που ηταν γκομενος και την στηριζαν καποιοα ατομα για να κλεινει ραντεβου.
Το μονο κοινο με Τζενη ειναι οτι το παιζαν και οι 2 φοιτητριουλες τραβαει κοσμο αυτο παραπέμπει σε μικρές.
Ρε παίδες που είστε ειδικοί πόσο σύμπτωση είναι το ότι σταματησε η Βερόνικα 2 μέρες μετά την εμφάνιση της Jenny?

Η πιο μεγάλη συμπτωση ειναι οτι μολις γραψαμε οτι το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο βγηκε ο Ρικαλ να μας πει οτι ειναι κλειστο και ο boldoras που εγραφε συνεχεια στο νημα εδω με το όνομα deviliadmenos έβαλε ξεκαρφωτη κριτικη νσ μας πει οτι σταματησε. Τωρα θα βγει ο Καρελιας να πει οτι εγω εκανα παρτουζα με Μαριαλενα σοφία αγγελικη αλλα η βερονικα δεν ηρθε γιατι σταματησε και ο Γιαν θα μας πει οτι εγω εκλεισα με την Τζενη γιατι δεν έβρισκα την Βερόνικα που σταματησε.