Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λοιπόν, η αγαμία μερικών εδώ μέσα ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ρε αγάμητα σπερματοζωάρια μα τόσο πολύ σας τσούζει που δεν σας κάθεται η Βερόνικα και έχετε βαλθεί να την καταθάψετε;! Όσο γουστάρει ρε θα το κοστολογίσει και το κορμί και τις υπηρεσίες της, τι είσαστε εσείς για να σας ρωτήσει;! Ούτε μία μουνότριχα από το ξυρισμένο της μουνάκι δεν είστε! Πάρτε τώρα 3 φωτό δικές μου να τραβήξετε μαλακία μέχρι τον Ιούνιο!

γτ ν το κανω αυτο?
πρωτον οι φωτο ειναι πριν κανα 2μηνο
απο τοτε εχω γραφτει κολυμβητηριο και τωρα πηρα και κιλα παλι και αλλαξα και τα μαλλια μου
δεν υπαρχει λογος να ανεβαζετε παλιες φωτο μ
η να συνεχιζετε να με κραζετε ελεως πια δεν ενοχλω κανεναν
μην ασχοληστε απλα τοσα νηματα υπαρχουν
τυπισσα για να αποδειξεις οτι δεν ειναι μουστακαλης που διαχειριζεται το προφιλ σου πρεπει εδω και τωρα να ανεβασεις φωτο που θα φαινεται πεντακαθαρα κωλοτρυπιδι γυρω απο το οποιο,στα κωλομαγουλα δηλαδη ,θα γραφει με μαρκαδορο ημερομηνια σημερινη ,ωρα,το ονομα σου και "bourdela.com".ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν βλεπω αλλη λυσηγτ ν το κανω αυτο?
απο τοτε εχω γραφτει κολυμβητηριο και τωρα πηρα και κιλα παλι και αλλαξα και τα μαλλια μου
:S :S :Sτυπισσα για να αποδειξεις οτι δεν ειναι μουστακαλης που διαχειριζεται το προφιλ σου πρεπει εδω και τωρα να ανεβασεις φωτο που θα φαινεται πεντακαθαρα κωλοτρυπιδι γυρω απο το οποιο,στα κωλομαγουλα δηλαδη ,θα γραφει με μαρκαδορο ημερομηνια σημερινη ,ωρα,το ονομα σου και "bourdela.com".ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν βλεπω αλλη λυση:S :S :S

......απο την αλλη ομως ρε φιλε
αν ο αλλος ειναι μοντελο ωραιος πλουσιος και δεν ξερω γω τι αλλο
δεν παει με πουτανες
προφανως η πλειοψηφια θα ειμαστε γεροι ασχημοι κτλπ
οποτε απο την στιγμη που πληρωνει καποιος δεν περιμενεις να σου σκασει μυτη ο brad pitt φετες
τυπε θελει κ η τανα το φλερτ της
τι ετσι βουρ :S :S
γτ ν το κανω αυτο?
Υπαρχουν 50ρηδες συνηθως εισοδηματιες..
Που μοιαζουν 35 ανετα αφου ποτε δεν δουλεψαν..
Κ 35ρηδες πχ οικοδομος που μοιαζει 60αρης απο την καταπόνηση. .
..
ε βεβαια μονο το φλερτ της ;;; και το κυνηγητο της μην σου πω.
Έχω πετυχει τυπο να κυνηγάει γκομενα σε Στριπ από πισω για να πάνε για χορο ουτε καν περιμενε να έρθει από το τραπέζι του![]()
αρκετοι εδω μεσα θα σου πουν πως καλα εκανε ο τυπος γιατι το αξιζε η γκομενα κλπ![]()
![]()
Παίχτη με συγχωρείς αλλά έχεις ξεφύγει.
Ας δεχτούμε ότι έκανε μαλακια που εβγαλε την πουτανα για φαγητό.
Αλλά οι υπολοιποι χαρακτηρισμοι και ο χλευασμος είναι απαραδεκτοι, για ένα μέλος που στο κάτω κάτω δεν το ξέρουμε και τα ραντεβού του έχουν προσφέρει μερικές ωραίες φωτο. Η τελευταία με Βερόνικα -Μαριαλεννα ήταν εξαιρετική.
ε βεβαια μονο το φλερτ της ;;; και το κυνηγητο της μην σου πω.
Έχω πετυχει τυπο να κυνηγάει γκομενα σε Στριπ από πισω για να πάνε για χορο ουτε καν περιμενε να έρθει από το τραπέζι του![]()
το έχω κάνει κ εγώ γιατί ήταν γ μόνη που μου άρεσε κ ήταν συνεχώς πιασμένη!!!εχω γραφτει κολυμβητηριο και τωρα πηρα και κιλα παλι και αλλαξα και τα μαλλια μου