nosit
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Δεν μπορείς κι εσύ μακριά από εδώ.![]()
![]()
Αφού ήδη έχει αποχωρήσει τρείς φορές, πάλι εδώ είναι
Δεν μπορείς κι εσύ μακριά από εδώ.![]()
![]()
Στο διορθωσα λιγακιΤύπε αν είναι μπλακ λιστ αυτός που υπολογίζουμε εγώ τον είχα προειδοποιησει ότι τις πουτάνες δεν τις πάνε για φαγητό τις χωνουν σε ένα δωμάτιο και τις αλλάζουν τα φώτα. Μας είχε βάλει και φωτο με θέα την Ακρόπολη ο ρομαντικός.
Παρεξηγηθηκε κιόλας που τον είπα γερομπαμπαλη.
Μπορεί να μην του σηκωνοταν για αυτό να τον σουταρε πόση ώρα να γλυφει την γερικη πουτσα μια πουταναπολυτελείαςτης σειρας.![]()
Φίλε εξαρτάται....
Αυτό που λες δεν είναι απόλυτο.
Τις πουτάνες τις βγάζεις και έξω αρκεί να μπορούν :
Α Να σταθούν χωρις ευτράπελα και
Β Να μην σου κοστίσουν ένα συνηθισμένο μηνιάτικο
Όταν η Κλέλια χρέωνε 100 - 200 το βράδυ (αν γούσταρε την παρέα σου) μια χαρά και για φαγητό και για ποτό την έβγαζες.
Αν όμως σου παει 1000 - 2000 προφανως και τα δειπνα με κεριά κάτω από το φως του φεγγαριού είναι υπερβολή.
Εκτος βέβαια αν αυτό που ψάχνεις δεν είναι το sex αλλά κάτι άλλο
Σαν τα απειλιτικα pm που σου εστειλα αλλα ποτε δεν ποσταρες?ναι σιγα που δεν μπορω
αλλα υπαρχουν κατι < καλα παιδια > που μου στελνουν κατι <πολυ ωραια > εμαιλ <πολυ φιλικα> και αναγκαζομαι μετα να τσεκαρω τι γραφετε εδω μπας κ τα ποσταρουν και εδω
γτ καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι αλλο η προσωπικη ζωη και αλλο ολο αυτο εδω
επισης ειναι λαθος να λεει ο καθε ακυρος μαλακιες για πελατη μου που δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση αφου τον ανθρωπο τον συμπαθω πολυ γιαυτο και επρεπε να παρεις την απαντηση σου

Διορθωση...!ναι σιγα που δεν μπορω
αλλα υπαρχουν κατι < καλα παιδια > που μου στελνουν κατι <πολυ ωραια > εμαιλ <πολυ φιλικα> και αναγκαζομαι μετα να τσεκαρω τι γραφετε εδω μπας κ τα ποσταρουν και εδω
επισης ειναι λαθος να λεει ο καθε ακυρος μαλακιες για πελατη μου που δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση αφου τον ανθρωπο τον συμπαθω για το πορτοφολι του πολυ γιαυτο και επρεπε να παρεις την απαντηση σου
ενω εχει παρα πολυ καλη εμφανιση και επιπεδο συνδιασμος που σπανιζει εδω μεσα ναι σιγα που δεν μπορω
επισης ειναι λαθος να λεει ο καθε ακυρος μαλακιες για πελατη μου που δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση αφου τον ανθρωπο τον συμπαθω πολυ γιαυτο και επρεπε να παρεις την απαντηση σου

επρεπε τα προφιλ μερικων να ειχαν φατσες θα γελαγε και η κουτση μαρια

τοσα ξερεις τοσα λες
αν εχεις την κακια μεσα σου μια ζωη αυτο θα βγαζεις
για μενα ας λετε οτι θελετε
οχι να λετε μαλακιες ομως για για ενα ατομο που ειναι οκ και να τον κραζετε γερομπαμπαλη και οτι σας κατεβει στο κεφαλι :uglystup: ενω εχει παρα πολυ καλη εμφανιση και επιπεδο συνδιασμος που σπανιζει εδω μεσα
επρεπε τα προφιλ μερικων να ειχαν φατσες θα γελαγε και η κουτση μαρια
Τύπε αν είναι μπλακ λιστ αυτός που υπολογίζουμε εγώ τον είχα προειδοποιησει ότι τις πουτάνες δεν τις πάνε για φαγητό τις χωνουν σε ένα δωμάτιο και τις αλλάζουν τα φώτα. Μας είχε βάλει και φωτο με θέα την Ακρόπολη ο ρομαντικός.
Παρεξηγηθηκε κιόλας που τον είπα γερομπαμπαλη.
Μπορεί να μην του σηκωνοταν για αυτό να τον σουταρε πόση ώρα να γλυφει την γερικη πουτσα μια πουτανα πολυτελείας.![]()
το χουν πει κ αλλες κοπελες αυτο
η να γραφουν λεει κ οι κοπελες κριτικες
απο την αλλη ομως ρε φιλε
αν ο αλλος ειναι μοντελο ωραιος πλουσιος και δεν ξερω γω τι αλλο
δεν παει με πουτανες
προφανως η πλειοψηφια θα ειμαστε γεροι ασχημοι κτλπ
οποτε απο την στιγμη που πληρωνει καποιος δεν περιμενεις να σου σκασει μυτη ο brad pitt φετες
Παίχτη με συγχωρείς αλλά έχεις ξεφύγει.
Ας δεχτούμε ότι έκανε μαλακια που εβγαλε την πουτανα για φαγητό.
Αλλά οι υπολοιποι χαρακτηρισμοι και ο χλευασμος είναι απαραδεκτοι, για ένα μέλος που στο κάτω κάτω δεν το ξέρουμε και τα ραντεβού του έχουν προσφέρει μερικές ωραίες φωτο. Η τελευταία με Βερόνικα -Μαριαλεννα ήταν εξαιρετική.

δεν παει με πουτανες
οποτε απο την στιγμη που πληρωνει καποιος δεν περιμενεις να σου σκασει μυτη ο brad pitt φετες
δεν παει με πουτανες