The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.677
- Πόντοι
- 33.405
Με 8 μηνυματα ποτε προλαβε και στα ζαλισε ρε τυπε?
Θα παρακολουθούσε κι αυτός το "σάη" για πολύ καιρό, προτού εγγραφεί.
Με 8 μηνυματα ποτε προλαβε και στα ζαλισε ρε τυπε?
Δεν γαμαω αρσενικούς ρε παίχτη, τζάμπα ξυνεσαι.
Θα παρακολουθούσε κι αυτός το "σάη" για πολύ καιρό, προτού εγγραφεί.![]()
Ημερομηνία εγγραφής: 21/02/16Θα παρακολουθούσε κι αυτός το "σάη" για πολύ καιρό, προτού εγγραφεί.![]()
Ποσό καραγκιόζηδες έχετε γίνει ... δυστυχώς την πληρώνουν κ οκ τύποι που θα μπορούσε να τους πει οκ για ραντεβού . Την έχω δει πάνω απο 5 φορές και πολυ εύκολα . Το κοριτσάκι ξέρει να φοράει κ παντελόνια πολυ καλύτερα απο κάποιους εδώ μέσα . Η νομίζετε οτι η βερονικα κ η κάθε βερονικα δε θα προσπαθήσει να μάθει αν ήμαστε οκ κ θα ρθει στα τυφλά ??? Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλα είδη ζώων μέχρι κ κανίβαλοι . Σας πήρε όλους η μπαλλα κ τώρα Τσικνοπέμπτη φάτε κανα κοψίδι γιατι βερονικα δε βλέπω να τρώτε . το τερματίσατε απο καιρό κ τώρα που σας τα χώνει με αποδείξεις πονάει ? Εσείς το φέρατε εδώ μεγαλογαμιαδες !
Τύπε λές να κρατάει και δείγμα DNA-γενετικό υλικό μετά την κάθε συνεύρεση,για μελλοντική χρήση και φακέλλωμα? :S :S :S
Βρε βουρλο παλι φωτογραφισες οτι σε βολευει οχι τις συνομιλιες που ειχαμελοιπον τα εχω ετοιμα τα μηνυματα τα ινβοχ
μετα να μην λες εγω σε ρωτησα
να δουνε ποιος παρακαλαγε και ποιος λεει παπαντζες
που απτο προφιλ σου giorgakis στους διπλα εκραζες την αντελινα στο νημα της κ μετα ελεγες στο ιδιο νημα οτι θελεις να με αδειασεις και προτεινες να παει κανας αλλος στο ραντεβου ..! μαΛιστα πριν ποσταρες οτι μακαρι να ειχες τον χαφιε μπροστα σου που μ τα σφυριξεμπορω να κανω παραθεση το σχολιο σου .Φυσικα στο ακυρωσα μιας και ολα αυτα δεν ειναι ενδειξεις σοβαρου ανθρωπου και τωρα με κραζεις μετα απο 2 μηνες επειδη ακυρωσα εκεινο το ραντεβου :S θρασος ε
![]()
τωρα με λες αλβανη ,ανορθογραφη ,τελειωμενη,ασχημη και οτι υποτιμητικο κατεβασει ο εγκεφαλος σου που Δεν ισχυει
επειδη δεν σου εκλεισα ραντεβου και καταλαβα ποιος εισαι
στα μηνυματα ομως με παρακαλας λες εγινες μελος εδω μονο κ μονο για να με γνωρισεις ,προσθετεις ενα καρο ψευτικες δικαιολογιες για να με πεισεις να ερθω και προτεινεις να μου δωσεις ακομα και μπροστα τα 250 !![]()
περαστικα σου
Σας αρέσει να γαμάτε τη συζήτηση με αστειάκια αλλα όταν δε σας παίρνει κοτούλες .. ναι με 250 κ αξίζει κ παραπάνω . Όταν η Valeria έπαιρνε 100 - 120 πηδάγατε 1 φορά κ στραβομουνιαζε κ έφευγε απο το δωμάτιο σας άρεσε ? Βαράτε κι άλλο τη βερονικα όσο θέλετε αλλα εγώ βλέπω οτι αυτή αντέχει . Μπαίνω μόνο για να γελάω για τα απίστευτα που γράφονται . Κ αυτό γιατι την έχω συζητήσει κ βάζει κάτω πολλούς Πανεπιστημιακούς απο εδώ μέσα . Βαριέμαι τώρα . Και δεν απαντάω σε κανένα .
Σας αρέσει να γαμάτε τη συζήτηση με αστειάκια αλλα όταν δε σας παίρνει κοτούλες .. ναι με 250 κ αξίζει κ παραπάνω . Όταν η Valeria έπαιρνε 100 - 120 πηδάγατε 1 φορά κ στραβομουνιαζε κ έφευγε απο το δωμάτιο σας άρεσε ? Βαράτε κι άλλο τη βερονικα όσο θέλετε αλλα εγώ βλέπω οτι αυτή αντέχει . Μπαίνω μόνο για να γελάω για τα απίστευτα που γράφονται . Κ αυτό γιατι την έχω συζητήσει κ βάζει κάτω πολλούς Πανεπιστημιακούς απο εδώ μέσα . Βαριέμαι τώρα . Και δεν απαντάω σε κανένα .
Φίλε μου θα μου κάνεις μία χάρη.
Όταν απαντάς σε μένα θα απαντάς σε μένα και όχι τσουβάλι με τους άλλους.
Εγώ δεν αστειέυτηκα.
Και δεν έκανα σχόλειο για την τιμή.
Απλά ήθελα να δω τι ξοδεύει ο κόσμος.
Από εκεί και πέρα επειδή μου την είπες "έμμεσα" και ανάφερες και Valeria
- που δεν έχω πάρει το ομολογώ - και μου δημιούργησες απορία για το ποια είναι αυτή που "στραβομουτσουνιάζει" μπήκα και είδα κριτικές.
Δεν θα το πιστέψεις αλλά αυτή που εδώ της την λες έχει κριτική από άτομο με ίδιο Nick με το δικό σου απλά διθυραμβική.
Προφανως δεν είναι η Ίδια Βαλέρια που θάβεις εδώ και η κριτική είναι από άλλον.
Έχεις δίκιο φίλε αλλα η απάντηση σε εσένα ήταν μόνο ναι για τα 250 . Η Βαλέρια στο 1 ραντεβού ήταν super για αυτό κ η κριτική . Στα επόμενα άλλος άνθρωπος χαμένη στο κοσμο της ...ναι ειμαι κλώνος !!! πέρασα super με βερονικα , ναγια , Liza VIP αν θες κ Βαλέρια κ έχω περάσει πολυ καλα με πολλές ακόμα . Κλώνος !!! Γουστάρω ναι ειμαι ! Χά Χά !!!
ναι ρε ο Scorpio τις παιρνει με 10 ευρω
τα 250 ειναι μονο για εμας τους μαλακες