Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πιστευεις οτι τα δινουν? χαχαχαχααχ250 για καποια Βερονικα ρε? Ας μην ειχε πεσει το επιπεδο με τα city tours που ερχοντουσαν προ 5ετιας και σιγα μην ασχολιοταν κανεις μαζι της. Επισης εδω και τοσα χρονια εχουν περασει ιστορικες γκομεναρες στην κατηγορια των cg ουτε καν city tours με πολυ λιγοτερα λεφτα. Ποια ειναι τωρα αυτη με 1,65 που ζηταει 250. Οταν δινεις 250 απαιτεις να ειναι υπερμοντελο. Πραγματικα απορω πως υπαρχει κοσμος που τα δινει τοσα πολλα για εκεινη.
Πιστευεις οτι τα δινουν? χαχαχαχααχ

Καλα κ εγω λεω ειμαι ο παππας.....αλλα δεν με πιστευουνεδω τυπε υπαρχει ατομο που ισχυριζεται οτι εδωσε 800ε/6ωρες![]()
![]()
![]()
φιλε μου την εχεις δει από κοντα? μπορεις να πεις εστω και μια ισαξια ωραια αυτή τη στιγμη ?250 για καποια Βερονικα ρε? Ας μην ειχε πεσει το επιπεδο με τα city tours που ερχοντουσαν προ 5ετιας και σιγα μην ασχολιοταν κανεις μαζι της. Επισης εδω και τοσα χρονια εχουν περασει ιστορικες γκομεναρες στην κατηγορια των cg ουτε καν city tours με πολυ λιγοτερα λεφτα. Ποια ειναι τωρα αυτη με 1,65 που ζηταει 250. Οταν δινεις 250 απαιτεις να ειναι υπερμοντελο. Πραγματικα απορω πως υπαρχει κοσμος που τα δινει τοσα πολλα για εκεινη.
αλλη δουλεια δεν εχετε τοσο σας πειραξε
οσοι με κραζετε δεν με εχετε δει καν!αυτο ειναι το αξιοπεριεργο![]()