dimitris611
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Καλη χρονια Βερονικα
φτιαχνω το μαγιο μουκαλη χρονια
αγαπη μονο![]()
ετσι τυπε, παντρεψου μπας και γαμησουμε κι εμειςΤο παλιο έτος εφυγε ήδη και το 2017 εχει φορέσει τα καλά του... φάγαμε στη μάπα μνημόνια.. τάνες φολες.. κομπλεξικούς αγάμητους κ Συριζαίους πρώην πασοκους.. τα χρόνια περάσαν ε΄χω φτάσει 35 στα 36 και δε ξέρω που πάω.. τεσπα εχω να κανω εδώ δημόσια πρόταση στη Βερόνικα που άμα δεχτεί όλο του bou.com θα ναι καλεσμένο στον γάμο μας...
Βερονινα baby...
Y.Γ.
εχω πιει πολύ τύποι δε ξέρω τι κάνω αυτη τι στιγμή
Το παλιο έτος εφυγε ήδη και το 2017 εχει φορέσει τα καλά του... φάγαμε στη μάπα μνημόνια.. τάνες φολες.. κομπλεξικούς αγάμητους κ Συριζαίους πρώην πασοκους.. τα χρόνια περάσαν ε΄χω φτάσει 35 στα 36 και δε ξέρω που πάω.. τεσπα εχω να κανω εδώ δημόσια πρόταση στη Βερόνικα που άμα δεχτεί όλο του bou.com θα ναι καλεσμένο στον γάμο μας...
Βερονινα baby...
Y.Γ.
Φίλε, τα έχω δώσει όλα γι αυτήν την σχέση! Σπάσε! Ήρθες δεύτερος.Το παλιο έτος εφυγε ήδη και το 2017 εχει φορέσει τα καλά του... φάγαμε στη μάπα μνημόνια.. τάνες φολες.. κομπλεξικούς αγάμητους κ Συριζαίους πρώην πασοκους.. τα χρόνια περάσαν ε΄χω φτάσει 35 στα 36 και δε ξέρω που πάω.. τεσπα εχω να κανω εδώ δημόσια πρόταση στη Βερόνικα που άμα δεχτεί όλο του bou.com θα ναι καλεσμένο στον γάμο μας...
Βερονινα baby...
Y.Γ.
Φίλε, τα έχω δώσει όλα γι αυτήν την σχέση! Σπάσε! Ήρθες δεύτερος.
ΥΓ: Δεν έχω πιει και ξέρω τι κάνω αυτήν την στιγμή.
Μίλα καλά ρε μάγκα ναουμ! Σπάσε λέμε! Και όποτε θέλεις βγάζουμε και τα μαχαίρια!Ωπα..
Που πάς ρε Καραμήτρο..
Πρ'ωτον: γιατι παιτάχτηκες;
Δευτερον: Ξέρεις ποιος ειμαι γω;
Τρίτον: To κουβαδάκι σου και σ αλλη παραλια
Τέταρτον: Παρε πουλο
Πέμπτον: Ειμαι πιο ομορφος απο σενα
Εκτος: Θα φας΄ ξύλο
Μίλα καλά ρε μάγκα ναουμ! Σπάσε λέμε! Και όποτε θέλεις βγάζουμε και τα μαχαίρια!
Ρε δεν σε παίρνω χαμπάρι λέμε! Που θες και νύφη την Βερόνικα!Καλα καλα...
Αλίμονο, εσένα δεν θα πάρουμε; Ποιος θα φτιάξει το γαμοπίλαφο;![]()
... Καλό... Πρωτοχρονιατικά...
Εμένα θα πάρει...να σκασετε...
Ο κουμπάρος που θα κάνω θα είναι κουμπάρα! Δεν κάνω... μαλακίες εγώ! ;)Δεν πιστεύω να θέλετε να γίνετε κουμπάροι???