Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.957
- Πόντοι
- 28.246
Το βλέπεις, το πιάνεις, το φιλάς από κοντά. Ε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας; Είστε παραπονιάρης κύριε.λιγο βυζακι δεν θα με χαλαγε![]()

Το βλέπεις, το πιάνεις, το φιλάς από κοντά. Ε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας; Είστε παραπονιάρης κύριε.λιγο βυζακι δεν θα με χαλαγε![]()

Veronika t kaneis?eimai apo usa tha ithela na se gnoriso prin feugo
se dollars h plirwmi or euros?Gia 12 oro endiaferomai
Veronika t kaneis?eimai apo usa tha ithela na se gnoriso prin feugo
εξαρταται τι θα ψηφισεις.
αν ψηφισεις χιλαρυ το 12ωρο ειναι 2,400$
αν ψηφισεις trump τοτε ειναι τζαμπα και εχεις και δωρο μια πορνοσταρ απο τον μελλοντικο προεδρο

οποιος εχει συναντησει τη βερονικα η θα τη συναντησει στο μελλον στο τελος μονο κοροιδο δεν θα αισθανθει!!!ειτε δωσει 80 ειτε 120 ειτε 250 ειτε 500....ο καθενας δινει μεχρι εκει μπορει να φτασει..
γιατι φιλε μου αν ο σαουντ θελει να δωσει 100.000 την ωρα θα του το απαγορεψουμε???Οπότε αν την πάρει κανένας Σαούντ , να δώσει π.χ.
250.000.000$ την ώρα.

γιατι φιλε μου αν ο σαουντ θελει να δωσει 100.000 την ωρα θα του το απαγορεψουμε???
αυτο ειπα εγω!!!ο καθενας δινει μεχρι εκει που φτανει η τσεπη του!!!![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχχα....εεεεε εσυ θα τα δινες για την πιτσα και ο αλλος για της.....πιτσας του το χαβα!!!!you know!!!!φιλε με την πεινα που εχω
εδινα και τα 100.000 χιλιαρικα του σαουντ για την πιτσα τωρα !!! χααχαχαχ

Δεν θα του το απαγορέψουμε ....γιατι φιλε μου αν ο σαουντ θελει να δωσει 100.000 την ωρα θα του το απαγορεψουμε???
αυτο ειπα εγω!!!ο καθενας δινει μεχρι εκει που φτανει η τσεπη του!!!![]()
![]()
![]()
πρωτον το ποσο ηταν τυχαιο εννοειται μπορει να δωσει παραπανω...Δεν θα του το απαγορέψουμε ....
ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
Και δεν θα του πούμε και ... Μπράβο .........
Και ο Σαούντ , μπορει να δώσει και πολλά παραπάνω από 100.000$ για μια ώρα.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ;
Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ;
αμερικλανος τυπε???Veronika t kaneis?eimai apo usa tha ithela na se gnoriso prin feugo