nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.013
- Πόντοι
- 24.586
Μέχρι προπερσι που ψιλοκαναμε παρέα (((μόνη))) ...Έχει παντρευτεί η καραψωλίδου ή είναι εργένισσα;
Μέχρι προπερσι που ψιλοκαναμε παρέα (((μόνη))) ...Έχει παντρευτεί η καραψωλίδου ή είναι εργένισσα;
πως ειναι τα ποδια της ετσι;To μόνο που λέει είναι "βάλτε τοκενς" η ζητιάνα...
Μυστη όταν πάει Βάθης σφύριξε μου το ,αφού τούς ξέρει όλους εκεί η Τζούλια και να την στείλω στο υπουργείο Γεωργίας απέναντι να πάρω κάτι γεωργικές επιδοτήσεις που μού χρωστάνεΤζούλια τώρα ΟΣΕ
Όχι για να αγοράσει εισιτήριο![]()
Έσφιγγες Τζούλια κομμουνιστή;Μυστη όταν πάει Βάθης σφύριξε μου το ,αφού τούς ξέρει όλους εκεί η Τζούλια και να την στείλω στο υπουργείο Γεωργίας απέναντι να πάρω κάτι γεωργικές επιδοτήσεις που μού χρωστάνε![]()
Τέτοια μωρά εμείς οι κομμουνιστές όπως ηταν πριν 18 χρόνια τα είχαμε για να πηγαίνουμε μαζί τους παζάριΈσφιγγες Τζούλια κομμουνιστή;![]()
Είναι ακόμα μικρές οι περισσότερες γιατί είναι φρέσκο το όλο τρεντ. Σε μερικά χρόνια θα είμαστε κάθε γωνιά και ναυάγιοαυτο το θρεντ θα πρεπει να γινει μαθημα σε καθε βιζιτου/ινσταγκραμερ του "ξερεις ποια ειμαι εγω?"
γιατι καμια απο οσες μπορει να το πουν αυτο, εχοντας το καλαμι απο κατω δεν εφτασε να της προσφερεται γη και υδωρ οπως στην τζουλια, και ομως να που κατεληξε...
καποτε ξεροσταλιαζαμε και θα σταζαμε 4 και 5ψηφια απλα για να μας φτυσει
τωρα αυτη να μας τα ταξει εγω προσωπικα δε θα εφτανα σε αποσταση αναπνοης για να την φτυσω...
μηδενα προ του τελους μακαριζε!!!
πεταει μπηχτη οτι και καλα ειναι η Τζούλια αλλα αν του το πεις θα σου πει δεν είπα κάτι τέτοιο.ναι..τι ειναι αυτη η φωτο?
Η Τζουλια εχει πλατινε μαλλι.
υγ:
fenty fold λεγεται η σταση- σε χρηστες φεντανυλ και αλλων οπιοειδων. αγνωστο γιατι - ίσως γτ κανει συσπαση στους μυες του κορμου.
γαμησετα. πλην των μεγαλων ονοματων που δυσκολα θα ξεπεσουν τοσο, ολες οι wannabe ονλυφαντζουτες και πουτανες του ινσταγκραμ και της κακιας ωρας (και του κακου χαρακτηρα βεβαια, γιατι κανενα καλο κοριτσι του επαγγελματος δε θα κατεληγε ετσι) ειναι εν δυναμει στη ρουλετα αυτη...Είναι ακόμα μικρές οι περισσότερες γιατί είναι φρέσκο το όλο τρεντ. Σε μερικά χρόνια θα είμαστε κάθε γωνιά και ναυάγιο
Τέτοια μωρά εμείς οι κομμουνιστές όπως ηταν πριν 18 χρόνια τα είχαμε για να πηγαίνουμε μαζί τους παζάρι![]()
Η Αλεξανδράτου ακομα και στην εποχη των Instagrammers-influencers να ζουσε δεν θα έκανε τιποτα το φοβερό γιατι θα ηταν απλα ηταν μια χαζη-ηλιθια μουναρα, αντιθέτως η Τουνη δεν ειναι μουναρα αλλα εχει μυαλό και για αυτο μπόρεσε και έβγαλε τοσα φράγκα και βγάζει ακόμα.Είναι πάντως τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζούλια είναι μεταξύ ζωντανού και νεκρού και η Τουνη (που στα prime της Τζούλιας θα ήταν να της καθαρίζει τις σκάλες) είναι μηχανή παραγωγής χρήματος. Θα μου πεις άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Η Τουνη ήτανε που πήγε σε ταβερνες στους Παξούς και λόγω υπερβολικού καύσωνα αυτές ήτανε κλειστές μεσημεριατικα και τις εκραζε μια μια. Τόσο έξυπνο μυαλό έχει.Η Αλεξανδράτου ακομα και στην εποχη των Instagrammers-influencers να ζουσε δεν θα έκανε τιποτα το φοβερό γιατι θα ηταν απλα ηταν μια χαζη-ηλιθια μουναρα, αντιθέτως η Τουνη δεν ειναι μουναρα αλλα εχει μυαλό και για αυτο μπόρεσε και έβγαλε τοσα φράγκα και βγάζει ακόμα.
ενδιαφερεσαι τυπε?Έχει παντρευτεί η καραψωλίδου ή είναι εργένισσα;
πω ρε πουστη γκρεμλιν καταντησε
Η γνώση είναι δύναμη τύπε.ενδιαφερεσαι τυπε?![]()