Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Η Αλεξανδράτου ακομα και στην εποχη των Instagrammers-influencers να ζουσε δεν θα έκανε τιποτα το φοβερό γιατι θα ηταν απλα ηταν μια χαζη-ηλιθια μουναρα, αντιθέτως η Τουνη δεν ειναι μουναρα αλλα εχει μυαλό και για αυτο μπόρεσε και έβγαλε τοσα φράγκα και βγάζει ακόμα.
η τουνη ηταν απλα τυχερη που προλαβε το ινστα στην αρχη του και ετσι μαζεψε κοσμο και κοσμακη ως "τρεντ" και επειτα καταλαβε τι μπιζνα ειναι και το επαιξε πολυ καλα... αυτη και μερικες ακομη αλλες μετρημενες. οτι γινεται και στο ονλυφανς. δε φτανει το χρημα για ολους και ολες... οσο "πετυχημενοι" και αν το παιζουν.... μερικοι ειναι απλα για ξεκαρφωμα ενω πισω πουλανε τα κορμια τους/κοκες/χρυσο κλπ κλπ κλπ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Είναι πάντως τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζούλια είναι μεταξύ ζωντανού και νεκρού και η Τουνη (που στα prime της Τζούλιας θα ήταν να της καθαρίζει τις σκάλες) είναι μηχανή παραγωγής χρήματος. Θα μου πεις άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Αφού η Τζούλια έχει μυαλό αμοιβάδας, τί περιμένεις; Ηλιθιότητα και ντρόγκα, κάνουν τον εγκέφαλο πιο λάσπη και απ' τα ευκοίλια.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Της ήρθαν όλα στραβά.Που να ξεπεράσει τον Αγαπη μόνο?Και οι δύο μαύροι μόνο για πούτσο την είχανε,κανείς δεν την αγάπησε πραγματικά.

Το πιοτο και το μπουκαλι, μ' εφεραν σ αυτο το χαλι...

1758570050213.jpeg

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Είναι πάντως τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζούλια είναι μεταξύ ζωντανού και νεκρού και η Τουνη (που στα prime της Τζούλιας θα ήταν να της καθαρίζει τις σκάλες) είναι μηχανή παραγωγής χρήματος. Θα μου πεις άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Τυπε οταν η Τζουλια εβγαλε το DVD, η ημερα εκεινη πανελλαδικως ητανε σαν ημιαργια εθνικης εορτης, με την αγορα να κλεινει νωρις και οι υπαλληλοι να φευγουν απο τα γραφεια νωριτερα για να προλαβουν να το παρουν

Απλως δεν ειχε επαναληψιμοτητα αυτο που εκανε. Αν η Τζουλια προλαβαινε τη σημερινη εποχη, κατι ΤουνοΜαριγκονες θα τις ειχε μια χαψια

Η Τζουλια ηταν υπερθεομουναρος διαγαλαξιακων διαστασεων, η Τουνη με το ζορι πιανει το μεσο ορο της φοιτητριας Φιλοσοφικης ΑΠΘ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Η ζηλια του γυναικειου φυλου στα καλυτερα της: Σε γυναικειο σαμπ-ρεδδιτ (απαγορευονται οι αντρες) που σχολιαζουν-βαθμολογουν διασημες, τη βαθμολογουν με 7-8 οταν ηταν στα καλυτερα της. Εθνικη προσβολη. Αιτια πολεμου. Παρακαλω να ενημερωθει ο αρχηγος ΓΕΕΘΑ

https://www.reddit.com/r/VindictaRateCelebs/comments/10gmadk

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
δε καθε περιπτωση πραγματικα αποκρουστικες-σκληρες εικονες...

δε θα επρεπε να κυκλοφορουν στο διαδικτυο... εχει που εχει εκτεθει ανεπανορθωτα ας μην βιαζουμε τα ματια μας και τα ματια τυχαιων επισκεπτων μαζι με την ψυχη τους...

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
288
Πόντοι
21
προσπαθω να την παιξω βλεποντας τσοντες της τζουλιας και μου ερχεται στο μυαλο η εικόνα της σαν πρεζακι και μου πεφτει

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
81
Δεν την έχω συναντήσει ποτέ αλλά έχω να πω ότι βλέποντας πως κατάντησε μου έρχονται δάκρυα στα μάτια ρε παιδιά.... Πόσο κρίμα από το απόλυτο θηλυκό να έχει καταντήσει πλέον χειρότερη και από τα χειρότερα του Μεταξουργείου....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.363
Πόντοι
9.931
Αν η Τζουλια προλαβαινε τη σημερινη εποχη, κατι ΤουνοΜαριγκονες θα τις ειχε μια χαψια
Η Τζουλια ακομα και σημερα δεν θα εκανε τίποτα το φοβερό γιατι απλα δεν ειχε μυαλό. Εδω της έφαγε τοσο λεφτα ενας πουστης ενάμιση μετρο μαζι με τα τακούνια τι μου λες τωρα.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Η Τζουλια ακομα και σημερα δεν θα εκανε τίποτα το φοβερό γιατι απλα δεν ειχε μυαλό. Εδω της έφαγε τοσο λεφτα ενας πουστης ενάμιση μετρο μαζι με τα τακούνια τι μου λες τωρα.
Ο Μένιος γλέντησε ολόκληρο πολιτικο συστημα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
300 / 1 Ωρα - Και εχω δει να Παιζει σε 2 Γραφεια... Τελευταια στο Your Angels Αν θυμαμαι καλα ? Αλλα ΟΚ Δεν εχει και πολυ σημασια νομιζω !
Δεν εχει σημασια γιατι λες αλανταλων.Για την αδερφη της εκανα παραθεση

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.449
Πόντοι
206
Δεν εχει σημασια γιατι λες αλανταλων.Για την αδερφη της εκανα παραθεση
ΤΙ !!!!!! ΚΑΙ Η Αδερφη στο Κλαρι !!?????? ΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεε ΡΕ Το'χει το Σοι δλδ !!! - Sorry Δε το καταλαβα !!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.174
Πόντοι
28.246
ΤΙ !!!!!! ΚΑΙ Η Αδερφη στο Κλαρι !!?????? ΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεε ΡΕ Το'χει το Σοι δλδ !!! - Sorry Δε το καταλαβα !!!
Αν η Άρτεμις κάνει βίζιτες, δεν θα το μάθεις ποτέ ούτε κανένας μας, ή τουλάχιστον δεν θα επιβεβαιωθεί ποτέ και ούτε πρόκειται να την πλησιάσεις ούτε στα τριάντα μέτρα. Δεν είναι γιούχαχα όπως η Τζούλια.

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
140
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρετε κανένας που μπορούμε να τη βρούμε για ραντεβού; Κανα γραφείο κανα τηλέφωνο. Το ψήνω πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom