Χθεσινή από Καρόλου Ντηλ για τους δυσπιστους
![]()
Ωχ fentanyl μαλλον
![]()
![]()
Μια γρήγορη απάντηση από το ChatGPT:Έχω δει βίντεο που οι χρήστες παίρνουν αυτή την άβολη στάση και δε καταλαβαίνω γιατί.
Είναι όρθιοι και διπλωμένοι. Πιθανολογώ ότι μουδιάζει το στομάχι τους υπερβολικά που αν ξαπλώσουν θα ξεράσουν.
Ξέρει κανείς άλλος;
![]()
Τι σου φταίνε οι κατσικουλες ?Είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε για το μοιραίο. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Το να γαμαει κάποιος έτσι την Τζούλια είναι ψυχικά άρρωστος, σαν να πηδάει κατσίκια.
νταξει τυπε υπερβολες, καποιοι το εκαναν μονο μια φορα, αντε δυο το πολυΤο να γαμαει κάποιος έτσι την Τζούλια είναι ψυχικά άρρωστος, σαν να πηδάει κατσίκια.
Νασο εγω οταν περασα ειχε γινει ενα με το πάτωμα , ντράπηκα να την βγάλω φωτο ....Χθεσινή από Καρόλου Ντηλ για τους δυσπιστους
![]()
@ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είναι όντως αυτή..;;; Όχι ρε παιδιά... ΑπιστευτοΝασο εγω οταν περασα ειχε γινει ενα με το πάτωμα , ντράπηκα να την βγάλω φωτο ....
Mλκιες λενε ρε.@ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είναι όντως αυτή..;;; Όχι ρε παιδιά... Απιστευτο
Το ανοιξε.αλλα ρε μαγκες αυτη ειναι να εχεις καυλες και να σου πεσει οπως εχει καταντησεικριμα το τσατ ειναι κλειστο αν δεν βαλεις λεφτα
εφτιαξα ακκαου με νειμ ΜενιοςΦουρθιωτης και θα της εκανα επαγγελματικη προταση
Αυτη χανει![]()