Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256
μου χρωσταει 100 ευρω για φρουτακια, οταν ανταμειμθει να τα αφαιρεσεις και να στειλεις πεισειφ:coffee:
έχει αγριέψει το μπου παίζουν και κατασχέσεις εις χείρας τρίτων

επιταγές δέχεσαι μαν? :sunglasses:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
δεν μου βρίσκεται μόνο επιταγές έχω 90 ημερών σα να λέμε εγγύηση
δεν τα παω καλα με τις τραπεζες...
Χρωσταω λενε και κατι σου πα μου πες αα διακοσια καπα πανω κατω αουα δανεικα τοκοι, δεν πολυκαταλαβαινω τι θελουν και με ζαλιζουν :coffee:
Δεν δειχνουν ιδιαιτερα χαρουμενοι παντως :confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256
δεν τα παω καλα με τις τραπεζες...
Χρωσταω λενε και κατι σου πα μου πες αα διακοσια καπα πανω κατω αουα δανεικα τοκοι, δεν πολυκαταλαβαινω τι θελουν και με ζαλιζουν :coffee:
Δεν δειχνουν ιδιαιτερα χαρουμενοι παντως :confused:
Καλά σιγά το πράμα ρε μαν

θα την πάρεις την επιταγούλα θα την οπισθογραφήσεις και θα την δώσεις στην γκόμενα σου να πάει να την εισπράξει

απλά πες της αν δεν έχει λεφτά μέσα να την γυρίσει πίσω να μην την σφραγίσει γιατί θα έχεις πρόβλημα με τα 200Κ που λες :coffee::coffee:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.004
Πόντοι
2.356
Τι διαφορά έχει από το να γεννηθείς σε μια οικογένεια που οι γονείς σου σου έχουν αφήσει 89 ακίνητα και δεν θα δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου?
Όχι μόνο έχει διαφορά - δεν έχει καμία σχέση.

Με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκαν τα 89 ακίνητα που περιγράφεις. Δεν ήρθαν από τον ουρανό όπως το τζόκερ.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Καλά σιγά το πράμα ρε μαν

θα την πάρεις την επιταγούλα θα την οπισθογραφήσεις και θα την δώσεις στην γκόμενα σου να πάει να την εισπράξει

απλά πες της αν δεν έχει λεφτά μέσα να την γυρίσει πίσω να μην την σφραγίσει γιατί θα έχεις πρόβλημα με τα 200Κ που λες :coffee::coffee:
150Κ :coffee: Αυτοι τα κανανε 200 γιαυτο θα παρουν τα αρχιδια μου :assshake:

εεεε. δεν θελω τιποτα, θα περιμενω μεχρι να μπει ο σεπτεμβρης να πληρωθω :coffee:

Με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκαν τα 89 ακίνητα που περιγράφεις. Δεν ήρθαν από τον ουρανό όπως το τζόκερ.
και το τζοκερ καπως δημιουργηθηκε. λιγα εκατομμυρια μαλακες βαλανε απο 5 ευρω ο καθενας και συμφωνησαν να τα παρει ενας στην τυχη :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256

Και τι διαφορά έχει για αυτόν που τα κληρονόμησε και δεν τα κέρδισε?

Κάποιος μπορεί να κληρονόμησε 89 ακίνητα επειδή ο παππούς του ήταν μαυραγορίτης :confused::confused:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.811
Πόντοι
216
Να περιμένεις 29 εκατομμύρια από τζόκερ, να σου έρχονται 14 γιατί είναι δύο οι τυχεροί, και να πρέπει να τρέξεις υπολογισμούς από την αρχή αν σε παίρνει να παραιτηθείς αύριο ή όχι, και πόσα πρέπει να μπατζεταρεις ετήσια.
Ταλαιπώρια..:confused:

Στην πρώτη θα πάρεις 20κάτι και στη δεύτερη 10κάτι. Νομίζω πως θα το άντεχα. ΟΚ είναι μεγάλο το γαμώτο αλλά και πάλι τα 10 δεν τα τρως αν δεν κάνεις μεγάλες μαλακίες.

Κλάιν. Στην ηλικία που είμαστε κάποιοι δεν σε νοιάζει πλέον. Κλείνεις τα μισά σε μερικές τράπεζες του εξωτερικού με ασφάλεια και τρως τα υπόλοιπα. Και με 2-3-4 δεν θα κάνεις ζωάρα;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256
150Κ :coffee: Αυτοι τα κανανε 200 γιαυτο θα παρουν τα αρχιδια μου :assshake:

εεεε. δεν θελω τιποτα, θα περιμενω μεχρι να μπει ο σεπτεμβρης να πληρωθω :coffee:
σε λίγο καιρό δε θα πληρώνεσαι θα φροντίσει ο κυριάκος να γίνει το ακατάσχετο 300ε εθνική σύνταξη

τότε θα τις χρειαστείς τις επιταγές μου εδώ θα είμαι :coffee::coffee:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.825
Πόντοι
47.293
Στην πρώτη θα πάρεις 20κάτι και στη δεύτερη 10κάτι. Νομίζω πως θα το άντεχα. ΟΚ είναι μεγάλο το γαμώτο αλλά και πάλι τα 10 δεν τα τρως αν δεν κάνεις μεγάλες μαλακίες.

Κλάιν. Στην ηλικία που είμαστε κάποιοι δεν σε νοιάζει πλέον. Κλείνεις τα μισά σε μερικές τράπεζες του εξωτερικού με ασφάλεια και τρως τα υπόλοιπα. Και με 2-3-4 δεν θα κάνεις ζωάρα;
Θα τα έτρωγαν όλα Μεταξουργείο
Δλδ 28 εκατομμύρια δια 10 ευρώ όσον 2,8 εκατομυρια πουτανες :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.004
Πόντοι
2.356
Και τι διαφορά έχει για αυτόν που τα κληρονόμησε και δεν τα κέρδισε?

Κάποιος μπορεί να κληρονόμησε 89 ακίνητα επειδή ο παππούς του ήταν μαυραγορίτης :confused::confused:
Μπορεί.

Όπως μπορεί να πατούσε επί πτωμάτων ο θείος του στην Αμερική, ο οποίος άνοιξε πλυντήριο αυτοκινήτων και πλήρωνε το 1/10 του minimum wage σε Πορτορικάνους & Μεξικάνους φτωδιάβολους.

Στ' @@ μου.

Χθες τσίμπησε ένα τυχαίο ατομάκι εδώ στην Αττική, 14 εκατομμύρια με 6 ευρώ δελτίο.

Το ίδιο είναι για σένα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.811
Πόντοι
216

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256
Μπορεί.

Όπως μπορεί να πατούσε επί πτωμάτων ο θείος του στην Αμερική, ο οποίος άνοιξε πλυντήριο αυτοκινήτων και πλήρωνε το 1/10 του minimum wage σε Πορτορικάνους & Μεξικάνους φτωδιάβολους.

Στ' @@ μου.

Χθες τσίμπησε ένα τυχαίο ατομάκι εδώ στην Αττική, 14 εκατομμύρια με 6 ευρώ δελτίο.

Το ίδιο είναι για σένα;
Ναι.

Δεν τον ζηλεύω...εγώ δεν έπαιξα και μακάρι να κέρδισε και 140 μύρια τι με νοιάζει?

Αυτός που τα κέρδισε μπορεί να είναι μεροκαματιάρης που παλεύει όλη του τη ζωή για μια ευκαιρία...μπορεί να έχει άρρωστο παιδί...μπορεί να είναι πολύτεκνος.

Από τον εγγονό του μαυραγορίτη καλύτερα να τα κερδίσει ο παραπάνω...αφού και οι 2 δεν τα δούλεψαν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.004
Πόντοι
2.356
Ναι.

Δεν τον ζηλεύω...εγώ δεν έπαιξα και μακάρι να κέρδισε και 140 μύρια τι με νοιάζει?

Αυτός που τα κέρδισε μπορεί να είναι μεροκαματιάρης που παλεύει όλη του τη ζωή για μια ευκαιρία...μπορεί να έχει άρρωστο παιδί...μπορεί να είναι πολύτεκνος.

Από τον εγγονό του μαυραγορίτη καλύτερα να τα κερδίσει ο παραπάνω...αφού και οι 2 δεν τα δούλεψαν.
Όπως μπορεί και να είναι ένα μουνόπανο και μισό αυτός που τα πήρε.

Βγαίνει άκρη με αυτή τη συζήτηση;

Για να το κλείσουμε, ξαναλέω ας υπάρχει κι ένας που δε γουστάρει αυτή τη μαλακία.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.339
Πόντοι
6.256
Όπως μπορεί και να είναι ένα μουνόπανο και μισό αυτός που τα πήρε.

Βγαίνει άκρη με αυτή τη συζήτηση;

Για να το κλείσουμε, ξαναλέω ας υπάρχει κι ένας που δε γουστάρει αυτή τη μαλακία.
ούτε την γουστάρω ούτε δεν την γουστάρω με αφήνει αδιάφορο.

Ο τζόγος γενικά θεωρώ ότι είναι λουζεριά..δεν παίζω ούτε στοίχημα αλλά όποιος θέλει ας παίξει και αν κερδίσει μια χαρά...δε θα του λείψουν του ΟΠΑΠ.

Τι να μη μου αρέσει τι με νοιάζει από μένα τα τρώνε για να του τα δώσουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom