Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Τα εχω ξαναγραψει.
Η μονη απατη στο τζοκερ, το λοττο και το κινο (και τελος παντως ολες τις "κληρωσεις") ειναι η γκανιοτα.
Ο κοσμος ειναι αμορφωτος και δεν γνωριζει απλα μαθηματικα.
Δεν μπορει να αντιληφθει τις πιθανοτητες νικης που του δινονται, το RTP, το πως η γκανιοτα αργα ή γρηγορα θα σε "πιασει" αν κανεις μια μεγαλη νικη και συνεχισεις να παιζεις, και το πως "η μανα παντα κερδιζει" (the house always wins στα εγγλεζικα).

Τα μονα παιχνιδια τζογου στα οποια μπορει ο παικτης να εχει edge δηλαδη προβαδισμα της γκανιοτας (παραπανω απο 50% πιθανοτητα να κερδισει) και μακροπροθεσμα να μην βγει χαμενος, ειναι το blackjack ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, και το στοιχημα.
Ολα τα υπολοιπα, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα υπολοιπα, ειναι φτιαγμενα για να σου ροκανιζουν μακροπροθεσμα ενα ποσοστο της "επενδυσης" σου.

Ο οπαπ (και ολα τα καζινο) εχει μια καλοκουρδισμενη μηχανη που τυπωνει χρημα. Δεν εχουν λογο να σε κλεψουν, γιατι οι κανονες ειναι υπερ τους. Φαντασου να μπαινεις στο γηπεδο και να παιζεις ποδοσφαιρο 11 εναντιον 6. Εχεις λογο να παρεις πετσινο πεναλτι; Αφου θα κερδισεις, εχεις διπλασιους παικτες. Γιατι να ρισκαρεις εναν αποκλεισμο για στησιμο ματς οταν οι κανονες ειναι τοσο ευνοικοι για σενα; Και αντε, εχασες ενα ματς. Ποσα ματς θα χασεις μεσα στη χρονια; Το πρωταθλημα ειναι αχαστο...

τι σας λεω τωρα νυχτιατικα. Μαθηματικα κυριοι, οποιος τα κατεχει, δεν ξερω αν θα γινει πλουσιος, αλλα σιγουρα δεν θα τον πιανουν κοτσο
πειτε κανα τυχερο αριθμο να παιξω ρε παδια και υποσχομαι οτι θα σας θυμηθω οταν γινω εκατομυριουχος
το τελευταιο μου γαμησι το εριξα στο ΜΑ21 οροφος, στην ομορφη σφιχτομουνα Γιουλη.
αρα παρε το 21 απο μενα :tooth: Τα αλλα τεσσερα και το τζοκερ ας στα δωσουν αλλοι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.072
Πόντοι
7.046
πειτε κανα τυχερο αριθμο να παιξω ρε παδια και υποσχομαι οτι θα σας θυμηθω οταν γινω εκατομυριουχος
ΟΠΕΚΕΠΕ, ο τυχερός αριθμός, Τζόκερ το "ΝΔ".
Απλά, κάνε αντιστοίχηση τα γράμματα με νούμερα, voila.

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.185
Πόντοι
1.056
Εσυ λες παπαριες, γιατι δεν κατανοεις τα απλα μαθηματικα του τζογου.
Το οτι παντρευονται οι πουστηδες ειναι παντελως ασχετο. Φορεις υπαρχουν που ελεγχουν οσα λες. Λεγονται ΕΕΕΠ, εφορια, τραπεζες, κρατος, και οποιος αλλος στο πουτσο εμπλεκεται οταν σε ενος μαλακα τον λογαριασμο τραπεζης μπαινουν ξαφνικα Χ εκατομμυρια. Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν απο αυτους, τοτε ναι, καλα κανεις και δεν εμπιστευεσαι και τον ΟΠΑΠ ως επεκταση του ιδιου συστηματος. Γιατι σε αυτους λογοδοτει.

Το παιχνιδι δεν ειναι στημενο με τον τροπο που νομιζεις. Το παιχνιδι εχει κανονες (γκανιοτα) υπερ του μπουκ. Αν δεν κατανοεις τους κανονες και τις πιθανοτητες που σου δινουν, προβλημα σου
Ρε ποιες γκανιοτες και house fee , την αλφαβήτα έχουμε μάθημα σήμερα?
Την κλήρωση την κάνει ο εξωραϊστικός ιδιωτικός σύλλογος Κάτω Παναγίτσας ή ιδιώτης με άδεια δημοσίου συμφέροντος?
Δώσε την απάντηση στον εαυτό σου και πες μου σε ποιο
site μπορώ να μπω εγώ ο απλός παίκτης για να πάρω επιβεβαίωση ότι οι χθεσινοι νικητές είναι υπαρκτά πρόσωπα . Για πε...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Ρε ποιες γκανιοτες και house fee , την αλφαβήτα έχουμε μάθημα σήμερα?
οπως ειπα, αμορφωτοι παιχτες που δεν καταλαβαινουν γιατι παντα βγαινουν χαμενοι...
Την κλήρωση την κάνει ο εξωραϊστικός ιδιωτικός σύλλογος Κάτω Παναγίτσας ή ιδιώτης με άδεια δημοσίου συμφέροντος?
Δώσε την απάντηση στον εαυτό σου και πες μου σε ποιο
site μπορώ να μπω εγώ ο απλός παίκτης για να πάρω επιβεβαίωση ότι οι χθεσινοι νικητές είναι υπαρκτά πρόσωπα . Για πε...
Γιατι ποιος εισαι εσυ και σου χρωσταει καποιος επιβεβαιωση; εισαι καποιος φορεας; Εχεις καποια εξουσια στα λεφτα του κοσμου;
Σου ξαναλεω, αμα η εφορια, η τραπεζα, η εεεπ, ο οπαπ, το κρατος ολοκληρο, δεν βρισκει κατι το μεμπτο στις κληρωσεις, τι παραπανω μεσα εχεις εσυ για να αποδειξεις οτι καποιος κανει πουστια;

Αν πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι παραπανω υπευθυνοι ειναι στημενοι και βρωμικοι (δικαιωμα σου), τοτε ΝΑΙ, ειναι ολα στημενα. Γιαυτο μην ξαναπαιξεις τζοκερ και καθαρισες. Απλο δεν ειναι;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Στο πισω μερος του δελτιου του τζοκερ (και στα σαιτ του οπαπ) εχει ορους και προυποθεσεις. Για να παιξεις, ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ. Δεν υπαρχει αλλη συζητηση, δεν σου εβαλε κανεις το πιστολι στο κεφαλι να τζογαρεις. Με δικη σου ευθυνη (18+) παιζεις. :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.405
Πόντοι
6.256
εγώ πάντως έχω κερδίσει με 5+1 τρείς φορές μέχρι τώρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.108
Πόντοι
48.067
Τα εχω ξαναγραψει.
Η μονη απατη στο τζοκερ, το λοττο και το κινο (και τελος παντως ολες τις "κληρωσεις") ειναι η γκανιοτα.
Ο κοσμος ειναι αμορφωτος και δεν γνωριζει απλα μαθηματικα.
Δεν μπορει να αντιληφθει τις πιθανοτητες νικης που του δινονται, το RTP, το πως η γκανιοτα αργα ή γρηγορα θα σε "πιασει" αν κανεις μια μεγαλη νικη και συνεχισεις να παιζεις, και το πως "η μανα παντα κερδιζει" (the house always wins στα εγγλεζικα).

Τα μονα παιχνιδια τζογου στα οποια μπορει ο παικτης να εχει edge δηλαδη προβαδισμα της γκανιοτας (παραπανω απο 50% πιθανοτητα να κερδισει) και μακροπροθεσμα να μην βγει χαμενος, ειναι το blackjack ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, και το στοιχημα.
Ολα τα υπολοιπα, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα υπολοιπα, ειναι φτιαγμενα για να σου ροκανιζουν μακροπροθεσμα ενα ποσοστο της "επενδυσης" σου.

Ο οπαπ (και ολα τα καζινο) εχει μια καλοκουρδισμενη μηχανη που τυπωνει χρημα. Δεν εχουν λογο να σε κλεψουν, γιατι οι κανονες ειναι υπερ τους. Φαντασου να μπαινεις στο γηπεδο και να παιζεις ποδοσφαιρο 11 εναντιον 6. Εχεις λογο να παρεις πετσινο πεναλτι; Αφου θα κερδισεις, εχεις διπλασιους παικτες. Γιατι να ρισκαρεις εναν αποκλεισμο για στησιμο ματς οταν οι κανονες ειναι τοσο ευνοικοι για σενα; Και αντε, εχασες ενα ματς. Ποσα ματς θα χασεις μεσα στη χρονια; Το πρωταθλημα ειναι αχαστο...

τι σας λεω τωρα νυχτιατικα. Μαθηματικα κυριοι, οποιος τα κατεχει, δεν ξερω αν θα γινει πλουσιος, αλλα σιγουρα δεν θα τον πιανουν κοτσο

το τελευταιο μου γαμησι το εριξα στο ΜΑ21 οροφος, στην ομορφη σφιχτομουνα Γιουλη.
αρα παρε το 21 απο μενα :tooth: Τα αλλα τεσσερα και το τζοκερ ας στα δωσουν αλλοι

ωραια θα παιξω το 21 απο το Μ.Α21 και το 32 που ειναι και οι μοναδες της ΝΔ στις δημοσκοπησεις..
καμμια αλλη εμπνευση ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
ωραια θα παιξω το 21 απο το Μ.Α21 και το 32 που ειναι και οι μοναδες της ΝΔ στις δημοσκοπησεις..
καμμια αλλη εμπνευση ?
μην τα γραψεις δημοσια ολα, θα τα παιξουν τα μουνοπανα και θα τα μοιραστειτε...
1754510628266.png

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.023
Πόντοι
2.356
Oποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.
Εγώ πάντως τύπε, όταν ακούω ότι ένας τυχαίος μουνής σάρωσε εκατομμύρια στο μπουρδελο-τζόκερ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. :tickedoff:

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.185
Πόντοι
1.056
οπως ειπα, αμορφωτοι παιχτες που δεν καταλαβαινουν γιατι παντα βγαινουν χαμενοι...

Γιατι ποιος εισαι εσυ και σου χρωσταει καποιος επιβεβαιωση; εισαι καποιος φορεας; Εχεις καποια εξουσια στα λεφτα του κοσμου;
Σου ξαναλεω, αμα η εφορια, η τραπεζα, η εεεπ, ο οπαπ, το κρατος ολοκληρο, δεν βρισκει κατι το μεμπτο στις κληρωσεις, τι παραπανω μεσα εχεις εσυ για να αποδειξεις οτι καποιος κανει πουστια;

Αν πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι παραπανω υπευθυνοι ειναι στημενοι και βρωμικοι (δικαιωμα σου), τοτε ΝΑΙ, ειναι ολα στημενα. Γιαυτο μην ξαναπαιξεις τζοκερ και καθαρισες. Απλο δεν ειναι;
Προφανώς και δεν παίζω, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια.
Ποιος είμαι εγώ? ρε άνθρωπε καταλαβαίνεις ότι η άδεια είναι δοσμένη απ'το Δημόσιο? Τι είναι το Δημόσιο, μήπως είναι εσύ και εγώ? έχω το λοιπόν κάθε δικαίωμα να ελέγξω ή τουλάχιστον νά πληροφορηθω και απαιτώ να εμπλέκεται σοβαρός δημόσιος φορέας διότι έχω (εγώ και το 99% του κόσμου) αμφιβολίες περί του αδιάβλητου της υπόθεσης.
Έπαιζα στον κλΟΠΑΠ στοίχημα arbitrage. Έβαλα ταβάνι να τους παίρνω ένα 50ρικακι κάθε μέρα, όχι παραπάνω για να μην προκαλώ.
Τί έγινε στον ενάμιση μήνα? Αυτό που ξέρεις πολύ καλά, έφαγα μπλόκ.
Έκανα κάτι παράνομο?εκμεταλλευομουν κενά του συστήματος.
Με κάλυψε καμία δημόσια αρχή? αρχιδια...
Θες το λοιπόν νά μας πεις ότι βάζουν το χεράκι τους σε ένα παίκτη που θα τους πάρει 15Κ το χρόνο και θα κάτσουν άπραγοι σε κληρώσεις που ρίχνονται εκατομμύρια..
Άσε μας ρε κουκλίτσα μου...
Καλό βράδυ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.122
Πόντοι
16.235
Εγώ πάντως τύπε, όταν ακούω ότι ένας τυχαίος μουνής σάρωσε εκατομμύρια στο μπουρδελο-τζόκερ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. :tickedoff:
Μαγκιά του...είναι 20 εκατομμύρια οι πιθανοί συνδυασμοί....όμως πάρα πολλοί χωρίς να το ξέρουν παίζουν τα ίδια ακριβώς νούμερα με αλλους.
Είναι αυτό που έλεγε μια παλιά διαφήμιση για το Τζόκερ:"Κι αν σου κάτσει";

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Έπαιζα στον κλΟΠΑΠ στοίχημα arbitrage. Έβαλα ταβάνι να τους παίρνω ένα 50ρικακι κάθε μέρα, όχι παραπάνω για να μην προκαλώ.

Τί έγινε στον ενάμιση μήνα? Αυτό που ξέρεις πολύ καλά, έφαγα μπλόκ.
Έκανα κάτι παράνομο?εκμεταλλευομουν κενά του συστήματος.
Με κάλυψε καμία δημόσια αρχή? αρχιδια...
Δεν σε εβαλαν φυλακη. Οι οροι και προυποθεσεις ειναι ξεκαθαροι, σε περιπτωση υποψιας arbitrage, τρως μπλοκ. Τους δεχτηκες δεν τους δεχτηκες τους ορους;
Εγω πεντε χρονια δεν εχω φαει μπλοκ πουθενα :tooth: Γιατι δεν τους εδωσα το παραμικρο δικαιωμα υποψιας. Δεν θελει κοπο θελει τροπο. Και ειναι πολλες οι στοιχηματικες διαθεσιμες για νομιμοτατο αρμεγμα, απλα επρεπε να απλωθεις. Και να εκμεταλλευτεις το σημαντικοτερο νομιμο κενο ασφαλειας που εχει ο τζογος στην Ελλαδα :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.122
Πόντοι
16.235
...και οταν μοιραστούν τα πολλά φράγκα μην νομίζεις ότι θα είναι καμμία δεκαπενταρια οι νικητές ..το πολυ δύο η τρεις θα ειναι με πιο πολλές πιθανότητες να είναι ΕΝΑΣ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.122
Πόντοι
16.235
Σταυρούλα Χριστοφιλεα ομορφαίνει επικίνδυνα τελευταία...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Προφανώς και δεν παίζω, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια.
Ποιος είμαι εγώ? ρε άνθρωπε καταλαβαίνεις ότι η άδεια είναι δοσμένη απ'το Δημόσιο? Τι είναι το Δημόσιο, μήπως είναι εσύ και εγώ? έχω το λοιπόν κάθε δικαίωμα να ελέγξω ή τουλάχιστον νά πληροφορηθω και απαιτώ να εμπλέκεται σοβαρός δημόσιος φορέας διότι έχω (εγώ και το 99% του κόσμου) αμφιβολίες περί του αδιάβλητου της υπόθεσης.
"Μια ανεξάρτητη διοικητική αρχή είναι ένας δημόσιος οργανισμός που έχει αυτονομία από την εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτές οι αρχές ιδρύονται με νόμο και έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και εξουσίες, συχνά σε τομείς που απαιτούν ουδετερότητα και εξειδίκευση, όπως η προστασία του ανταγωνισμού, η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ή η εποπτεία των χρηματοπιστωτικών αγορών. "

Αυτη ειναι η δουλεια της ΕΕΕΠ. Αν δεν εμπιστευεσαι την ΕΕΕΠ, τοτε να μην εμπιστευεσαι και τον ΟΠΑΠ. Οπως ειπα, ειναι απλο.

Αν θες να μου βρεις καποιον νόμο ο οποιος σου δινει το δικαιωμα (εσενα προσωπικα, σαν απλο πολιτη) να ψαχουλεψεις τους νικητες του ΟΠΑΠ, ή οποιαδηποτε αντιστοιχη υπηρεσια, τοτε το συζηταμε. Αν οχι, οπως ειπα, Οροι και προυποθεσεις, τους δεχεσαι και παιζεις, τους απορριπτεις και δεν παιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom