Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
418
Πόντοι
21
Ειναι δεν είναι Απάτη (Που για εμένα είναι).
Παίζουμε όσα μπορουμε.
Μήπως και κάτσουμε στην μοιρασιά.

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.278
Πόντοι
1.040
Θα απαντήσει κανένας γιατί οι νικητές στοιχήματος με 2, 5, 10 χιλιάδες και βάλε τους μαθαίνουμε αλλά στο λόττο, τζοκερ, κινο δεν ξέρουμε κανέναν ουτε σε αυτα τα ποσά; τι θα γίνει; θα απαντήσετε;
Καλησπερα φιλε..εγω ξερω ανθρωπο που κερδισε τζοκερ.κ μεγαλο ποσο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Θα απαντήσει κανένας γιατί οι νικητές στοιχήματος με 2, 5, 10 χιλιάδες και βάλε τους μαθαίνουμε αλλά στο λόττο, τζοκερ, κινο δεν ξέρουμε κανέναν ουτε σε αυτα τα ποσά; τι θα γίνει; θα απαντήσετε;
εγω προτιμω να μας απαντησει κανενας λατσης, κανενας μαρινακης, κανενας μπιλ γκεητς...

δε θελω τιποτα μωρε, κανα ψιχουλο που θα τους πεσει απο το τραπεζι....

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.942
Πόντοι
216
Έχω κερδίσει ογδόντα χιλιάρικα σε δραχμές κάποια Χριστούγεννα..

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
19
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είναι απάτη ή όχι, μπορεί και να είναι.
Απαριθμητικά όμως, όλες οι στηλες του joker είναι κάπου 25,5 m,
αν σε κάθε κλήρωση παίζονται λιγότερες από 1,5 m και κάποιες από αυτές μπορεί να είναι και ίδιες, δεν είναι περίεργο που αργούν να βγουν επιτυχίες 5+1.
Η κληρωτίδα δεν θυμάται τι έφερε την προηγούμενη φορά, κάθε νέα κλήρωση ξεκινάει πάλι από την αρχή.

Τώρα γιατί δεν παρουσιάζονται νικητές 5+1 ενώ υποτίθεται ότι υπάρχουν ?
Μάλλον κάθε περίπτωση θα διαφέρει, το σίγουρο είναι ότι αν έπεφτε σε εμένα το 5+1
θα έφευγα τρέχοντας για κάπου εκτός Ελλάδας που δεν με ξέρει κανένας και δεν θα στεκόμουνα να πάρω ούτε την ομπρέλα μου....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.864
Πόντοι
9.931
Αν σου κάτσει ενα καλο τζακ-ποτ φεύγεις κατευθείαν απο εκει που μένεις και αγοράζεις ενα οικόπεδο σε ενα όμορφο μερος στην Ελλάδα, χτίζεις μια μεζονέτα και ξεκόβεις με παλιούς φιλους και γνωστούς, ακόμα και συγγενείς, εκτος απο τους πολυ κοντινούς. Αν δεν το κανεις μολις μολις μυριστούν χρημα θα ερθουν τρέχοντας για δανεικά (και αγύριστα) και θα σου κανουν τι ζωη δυσκολη.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Y13

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.278
Πόντοι
1.040
Απλα πρεπει να ξερετε ο οπαπ μεσα στο χρονο εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γυρναει στον κοσμο καποια λεφτα..οποτε οσο δεν κερδιζει καποιος καποια στιγμη θα τα δωσει.τωρα ποιος θα τα παρει στα παπαρια τους.βγαζουν πολλα λεφτα.κ ακομα πιο πολλα εξτρα βγαζουν απο αυτους που κερδιζουν μικροποσα κ δεν πανε να τα παρουν ποτε .

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.019
Πόντοι
2.356
Τη μισώ τρελά αυτή τη μαλακία.

Ένας καριόλης από το πουθενά να σαρώσει 20+ μύρια, να πούμε.

Αι στο διάολο, γαμώ τον ΟΠΑΠ σας μέσα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Τη μισώ τρελά αυτή τη μαλακία.

Ένας καριόλης από το πουθενά να σαρώσει 20+ μύρια, να πούμε.

Αι στο διάολο, γαμώ τον ΟΠΑΠ σας μέσα.
1754506899889.png

~5.700.000 στηλες.
Και προφανως ΠΟΛΛΑ δελτια ειναι ιδια, ειδικα η Τυχαια επιλογη που ο ΟΠΑΠ παιζει να δινει σε πολλους χιλιαδες ηλιθιους που βαριουνται να γραψουν με το χερακι τις ιδιες στηλες.

1 στις ~24.400.000 πιθανοτητες για 5+1

Στατιστικα λοιπον, η πιθανοτητα να κερδισει καποιος και να μην εχουμε τζακποτ ειναι ~20%

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.179
Πόντοι
1.056
Κατατίθεται από τον ΟΠΑΠ λίστα στην ΕΕΕΠ με τους τυχερούς της εκάστοτε κλήρωσης, τουλάχιστον από ένα ποσό και άνω, με τον ΑΦΜ και τα λοιπά στοιχεία τους? ΌΧΙ.
Ελέγχει η ΕΕΕΠ αν επαναλαμβανόμενος ΑΦΜ εμφανίζεται συχνά πυκνά ως τυχερός? ΌΧΙ.
Έχουμε καμία ανακοίνωση από την ΕΕΕΠ ότι ελέγχθηκε η κλήρωση και δεν βρέθηκε κάτι μεπτο? ΌΧΙ.

Ετοτες, έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ τις κληρώσεις μουσαντενιες, ειδικά στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε που ο Μπούκερ ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιος συνδυασμός αριθμών δεν έχει παιχτεί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Απλα πρεπει να ξερετε ο οπαπ μεσα στο χρονο εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γυρναει στον κοσμο καποια λεφτα..οποτε οσο δεν κερδιζει καποιος καποια στιγμη θα τα δωσει.τωρα ποιος θα τα παρει στα παπαρια τους.βγαζουν πολλα λεφτα.κ ακομα πιο πολλα εξτρα βγαζουν απο αυτους που κερδιζουν μικροποσα κ δεν πανε να τα παρουν ποτε .
η λοταρια αν δεν κερδηθει δεν εχει καμια υποχρεωση. Γιαυτο ανεβαινει το ποσο του τζακποτ. Και θα ανεβαινει μεχρι να κερδηθει. Αν φτασει 500 εκατομμυρια επειδη παιζουν λιγοι, δεν υποχρεωνει κανεις τον ΟΠΑΠ να γυρισει λεφτα. Σε ποιον να τα γυρισει; στα ανωνυμα δελτια που εχασαν; Θα συνεχισει να κληρωνει μεχρι να βγει νικητης.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Κατατίθεται από τον ΟΠΑΠ λίστα στην ΕΕΕΠ με τους τυχερούς της εκάστοτε κλήρωσης, τουλάχιστον από ένα ποσό και άνω, με τον ΑΦΜ και τα λοιπά στοιχεία τους? ΌΧΙ.
Ελέγχει η ΕΕΕΠ αν επαναλαμβανόμενος ΑΦΜ εμφανίζεται συχνά πυκνά ως τυχερός? ΌΧΙ.
Έχουμε καμία ανακοίνωση από την ΕΕΕΠ ότι ελέγχθηκε η κλήρωση και δεν βρέθηκε κάτι μεπτο? ΌΧΙ.

Ετοτες, έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ τις κληρώσεις μουσαντενιες, ειδικά στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε που ο Μπούκερ ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιος συνδυασμός αριθμών δεν έχει παιχτεί.
Ε νταξει, μην παιξεις τοτε :tooth: Θα βαλουν τα σκυλια τους να κλαινε...

Η ΕΕΕΠ ελεγχει την κληρωση πριν αυτη γινει (εχεις ανακοινωση). Το αν τους εμπιστευεσαι ειναι αλλο θεμα, επιτροπη παντως, υπαρχει, στην δειχνουν στην αρχη καθε κληρωσης :coffee: Τα στοιχεια σου δεν επιτρεπεται να τα δημοσιευσουν. Και προφανως και εσυ αν κερδιζες, δεν θα ηθελες να υπαρχει ανακοινωση με το ονομα σου.

• Like

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.019
Πόντοι
2.356
1 στις ~24.400.000 πιθανοτητες για 5+1

Στατιστικα λοιπον, η πιθανοτητα να κερδισει καποιος και να μην εχουμε τζακποτ ειναι ~20%
Αν σκάσει "1, 2, 3, 4, 5 & τζόκερ 6", θα υπάρξουν εκατοντάδες νικητές και θα τραβάνε όλοι τις κωλότριχές τους. :confused:

Είμαι σίγουρος ότι παίζουν αυτόν τον συνδυασμό πολλοί μαλάκες, διότι θεωρούν ότι είναι πιο σπάνιο. :coffee:

• Χαχα

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.179
Πόντοι
1.056
Ε νταξει, μην παιξεις τοτε :tooth: Θα βαλουν τα σκυλια τους να κλαινε...

Η ΕΕΕΠ ελεγχει την κληρωση πριν αυτη γινει (εχεις ανακοινωση). Το αν τους εμπιστευεσαι ειναι αλλο θεμα, επιτροπη παντως, υπαρχει, στην δειχνουν στην αρχη καθε κληρωσης :coffee: Τα στοιχεια σου δεν επιτρεπεται να τα δημοσιευσουν. Και προφανως και εσυ αν κερδιζες, δεν θα ηθελες να υπαρχει ανακοινωση με το ονομα σου.
Ρε μάστορα σοβαρά τώρα? το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχουν εμένα πελάτη και θα βάλουν τά κλάματα ή ότι πιάνουν κοροϊδο κάποιες χιλιάδες κόσμου?.
Τι θα πει δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουν ονόματα? εκαναμε τον κόσμο τα πάνω κάτω για να παντρεύονται οι
μπουστηδες, θέλει πολύ κόπο να εμπλακεί με νόμο ένας δημόσιος φορέας, ένας δημόσιος λειτουργός που να πιστοποιεί ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ, ότι ελέγχθηκε η τάδε κλήρωση, επήγε το χρήμα σε υπαρκτό ΑΦΜ, πληρώθηκαν οι αναλογούντες φόροι κτλ κτλ?
Ρε άνθρωπε,ο ΟΠΑΠ επερασε από τά χέρια του ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ, επαναλαμβάνω, του ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ, καταλαβαίνεις το λοιπόν τι παπάρες μου λες?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Αν σκάσει "1, 2, 3, 4, 5 & τζόκερ 6", θα υπάρξουν εκατοντάδες νικητές και θα τραβάνε όλοι τις κωλότριχές τους. :confused:

Είμαι σίγουρος ότι παίζουν αυτόν τον συνδυασμό πολλοί μαλάκες, διότι θεωρούν ότι είναι πιο σπάνιο. :coffee:
αυτο ειχε παιξει ο τρελαντωνης στο "Καφε της χαρας" :2funny:

Θυμαμαι και στην ταινια που ο Τζιμ καρρευ γινεται θεος για μια βδομαδα, και παταει ΝΑΙ σε ολα τα email που του ερχονται, και κερδιζουν το Λοττο ολοι και παιρνουν 20 δολλαρια ο καθενας ή κατι τετοιο :tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Ρε μάστορα σοβαρά τώρα? το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχουν εμένα πελάτη και θα βάλουν τά κλάματα ή ότι πιάνουν κοροϊδο κάποιες χιλιάδες κόσμου?.
Τι θα πει δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουν ονόματα? εκαναμε τον κόσμο τα πάνω κάτω για να παντρεύονται οι
μπουστηδες, θέλει πολύ κόπο να εμπλακεί με νόμο ένας δημόσιος φορέας, ένας δημόσιος λειτουργός που να πιστοποιεί ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ, ότι ελέγχθηκε η τάδε κλήρωση, επήγε το χρήμα σε υπαρκτό ΑΦΜ, πληρώθηκαν οι αναλογούντες φόροι κτλ κτλ?
Ρε άνθρωπε,ο ΟΠΑΠ επερασε από τά χέρια του ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ, επαναλαμβάνω, του ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ, καταλαβαίνεις το λοιπόν τι παπάρες μου λες?
Εσυ λες παπαριες, γιατι δεν κατανοεις τα απλα μαθηματικα του τζογου.
Το οτι παντρευονται οι πουστηδες ειναι παντελως ασχετο. Φορεις υπαρχουν που ελεγχουν οσα λες. Λεγονται ΕΕΕΠ, εφορια, τραπεζες, κρατος, και οποιος αλλος στο πουτσο εμπλεκεται οταν σε ενος μαλακα τον λογαριασμο τραπεζης μπαινουν ξαφνικα Χ εκατομμυρια. Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν απο αυτους, τοτε ναι, καλα κανεις και δεν εμπιστευεσαι και τον ΟΠΑΠ ως επεκταση του ιδιου συστηματος. Γιατι σε αυτους λογοδοτει.

Το παιχνιδι δεν ειναι στημενο με τον τροπο που νομιζεις. Το παιχνιδι εχει κανονες (γκανιοτα) υπερ του μπουκ. Αν δεν κατανοεις τους κανονες και τις πιθανοτητες που σου δινουν, προβλημα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom