Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
1+1 κανουν δυο :tooth:

ΒΑΣΤΑ ΑΘΗΝΕΖΟ, "κανε τα χατηρια" γιατι δεν εχω χωρο στον ξενωνα, εχω βαλει μια φαρμα μπιτκοιν και μια φαρμα φουντα :globeos-cigar:
αν χωρισω ποτε ΕΓΩ να ξερεις ΟΛΑ ψεμα,ΟΛΕΣ πουτανες κλπ:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
δεν εχει κλεισει ακομα κατι ΘΑ τα κλεισει
υγ σου παρεθεσα επισημο στοιχειο γκουγκλαρε
καλά έτσι και αλλιώς καρούλια ήταν τα vw-audi-scoda και λοιπές μαλακίες για να βρεις αμάξι σωστό πρέπει να ανατρέξεις στον ww2 :confused::confused::confused:

εγώ σε έχω προειδοποιήσει...τώρα που ψάχνεις είναι η ευκαιρία πάρε με βενζίνη ή ντίζελ για να μην έρθουν σε 5 χρόνια να σου ζητάνε 22Κ για καινούρια μπαταρία :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
καλά έτσι και αλλιώς καρούλια ήταν τα vw-audi-scoda και λοιπές μαλακίες για να βρεις αμάξι σωστό πρέπει να ανατρέξεις στον ww2 :confused::confused::confused:

εγώ σε έχω προειδοποιήσει...τώρα που ψάχνεις είναι η ευκαιρία πάρε με βενζίνη ή ντίζελ για να μην έρθουν σε 5 χρόνια να σου ζητάνε 22Κ για καινούρια μπαταρία :coffee:
θα παρω υβριδικο ειμαι παιδι της τεχνολογιας:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
πάρε τουλάχιστον το a class που έχει ωραίο αυτόματο κιβώτιο να μην ντρέπεσαι να κυκλοφοράς :coffee:
ΔΕΝ θα πω ποιο θα παρω ΑΝ παρω γιατι ΚΑΠΟΙΟΙ ειστε μουνοπανα και γρουσουζηδες:coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.160
Πόντοι
15.446

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.160
Πόντοι
15.446
Τι δεν κατάλαβες οι μπαταρίες είναι dc και τα μοτέρ ac, μεσολαβεί ινβέρτερ για την τάση,
άμα χαλάσει κάτι από αυτά μετά που θα κόψουν το κουστούμι θα λες συμβατικό Saxo και ξερό ψωμί,

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Γιατί έχω λεφτά Πάσχα Χριστούγεννα και 15Αυγουστο??? Δώρο Χριστουγέννων τύπε σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μια άλλη Ελλάδα πριν 15-20 χρόνια ναι.....τοτε έπαιζε Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και η κουτσή Μαρία! Τώρα έχουν κλείσει τα μισά ΠΡΟΠΟ!
αυτο δεν αναιρει οτι γινεται τρελος τζιρος τοτε. σε ολα τα παιχνιδια και οχι μονο στον οπαπ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
ΔΕΝ θα πω ποιο θα παρω ΑΝ παρω γιατι ΚΑΠΟΙΟΙ ειστε μουνοπανα και γρουσουζηδες:coffee:
Το Α class αξίζει, και η peugeot έχει βγάλει ωραία αυτοκίνητα και ο κινητήρας πολύ καλός επίσης, ρενό επίσης καλά, μίνι κούπερ μια χαρά αλλά όβερπραισντ, ιταλικά μας έχουν γαμήσει με τα σουβ τους, φορντ πολύ vfm μόνο μη νομίζεις ότι πήρες mustang :confused:

τα σχιστομάτικα όλα δε μου αρέσουν...εκτός αν κοιτάς να πάρεις καμιά S2000 Η αυτό το yaris το 4χ4 με τα 250hp :coffee::coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά έχουν εγγύηση οι μπαταρίες. Λες και οι θερμικοι κινητήρες δε βγάζουν ζημιές.

Το ζήτημα με τα υβριδικά είναι ότι μάλλον από του χρόνου πάνε για τέλη κυκλοφορίας και αυτά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
εχω πληροφορια εκ των εσω
Μαρια Σακκαρη σε 4 ωρες παιζει τεννις
εχει περιοδο
βαζεις ενα αμαξι να χασει και παιρνεις 2.5 αμαξια

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
107
Πόντοι
0
Τα επενδύεις και ζουν και οι απόγονοί σου εις τον αιώνα τον άπαντα (αν δεν είναι ηλίθιοι).
Ασφαλείς επενδύσεις diversified πορτοφόλιο ομόλογα και EFTs κυρίως (και λίγα ακίνητα και χρυσό) και σε 15 χρόνια θα έχουν διπλασιαστεί.
Και ζεις από μερίσματα κλπ. που θαναι γύρω στα 500Κ το χρόνο.

Οτιδήποτε άλλη ιδέα είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
O κόσμος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των πλουσίων να πλουτίζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.
Είσαι πλούσιος τώρα. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
που μου κοβει εμενα για ντιβερςφιεντ , ι εφ τι ες, και τετοια. ουτε απογονους εχω. μια ,ωραια πολυκατοικια θα εκανα να τη χαζευω και να υπαρχει, ενα μικρο σπιτι πανω στο λοφο, και τα υπολοιπα γουστα. και οχι τρελες μαλακιες και τρελα ξοδεματα του τυπου, βιλα αξιας 5 μυριων, αγορα γιοτ και τετοια. η παρτυ με1000 καλεσμενους που δε τους ξερω καν. μερικα οχηματα διαφορων ειδων, απο ελαφρα μεχρι βαρεα γιατι γουσταρω τιμονι, ταξιδια σε ολο το πλανητη, πουτανες φουλ να αναπληρωσω τα χρονια στερισης και αγαμιας, και γενικα χαλαρη και ανεμελη ζωη εχοντας φυγει απο μεσα το τεραστιο βαρος της φτωχειας και αυτης της μαλακιας που πρεπει να φτυνεις αιμα και να ανεχεσε μαλακες για να επιβιωσεις

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.550
Πόντοι
736
που μου κοβει εμενα για ντιβερςφιεντ , ι εφ τι ες, και τετοια. ουτε απογονους εχω. μια ,ωραια πολυκατοικια θα εκανα να τη χαζευω και να υπαρχει, ενα μικρο σπιτι πανω στο λοφο, και τα υπολοιπα γουστα. και οχι τρελες μαλακιες και τρελα ξοδεματα του τυπου, βιλα αξιας 5 μυριων, αγορα γιοτ και τετοια. η παρτυ με1000 καλεσμενους που δε τους ξερω καν. μερικα οχηματα διαφορων ειδων, απο ελαφρα μεχρι βαρεα γιατι γουσταρω τιμονι, ταξιδια σε ολο το πλανητη, πουτανες φουλ να αναπληρωσω τα χρονια στερισης και αγαμιας, και γενικα χαλαρη και ανεμελη ζωη εχοντας φυγει απο μεσα το τεραστιο βαρος της φτωχειας και αυτης της μαλακιας που πρεπει να φτυνεις αιμα και να ανεχεσε μαλακες για να επιβιωσεις
www.ladbible.com/news/uk-news/michael-carroll-lottery-won-old-job-071166-20250514

και σε μια δεκαετια θα τα τρωγες ολα.
κλαψτα αν δεν εχεις απογονους δεν εχεις τιποτα να σε κραταει απο το να κανεις μαλακιες μια ζωη.
θα ξεκιναγες με μικρες μαλακιες και απο τη βαρεμαρα θα τις χοντραινες συνεχεια.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Μόνο μεταχειρισμένα a class για manual κιβώτιο.
Τα καινούργια είναι με αυτόματο.
Το ξέρω

Από όσα βγαίνουν σήμερα με manual μόνο τα Γαλλικά έχουν κάποιο ενδιαφέρον δυστυχώς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom