Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.057
- Πόντοι
- 7.046
Σήμερα κερδίζω, σε λίγους μήνες θα με βλέπετε στο Dragon's Den, θα είμαι ένας νέος Δράκος.
10000 θα σου στειλω ευκολαοταν κερδισεις στειλε 200 τοτε![]()
εισαι αδερφος10000 θα σου στειλω ευκολα
Υπάρχουν πολλές τρύπες.Υπάρχουν τρύπες σε κάποια παιχνίδια και τα εκμεταλλεύονται. Βέβαια κλείνουν αλλά κάποιοι έχουν βγάλει κέρδη.
2 περιπτώσεις που ξέρω αλλά πρέπει να τις ψάξω με λεπτομέρειες.
1ον έχει γυριστεί και ταινία. Είχαν φτιάξει εταιρία που αγόραζε πολλούς λαχνούς "μικρής" αξίας αλλά κέρδιζε το κάτι παραπάνω. Σαν να λέμε εδώ ότι το 1+1 δίνει 5€. Θα δώσεις 5000€ και θα αγοράσεις 5000 στήλες για να βγάλεις 7000€ κέρδος και στην τσέπη 2000.
2ον με ένα τύπο κομπιουτερά. Είχε βρει μια τρύπα και μέσω υπολογιστών κάτι έκανε. Όχι χάκινγκ. Τελικά κέρδιζε αρκετά μέχρι που ανακάλυψαν την τρύπα και τη διόρθωσαν.
Κάτω τα χέρια σας ρε είναι δικά μου.Φτωχος για 2 ακομα λεπτα...
δεν το ακουσατε απο μενα αλλα το 17 ειναι στανταρακι![]()
αστο τυπε... Ο αλγοριθμος που εφτιαξα δουλευει ρολοι. Το επομενο τζακποτ οταν περασει τα 10 μυρια ειναι δικο μου
ξεπληρωνεις χρεη. βοηθας αυτους που ηταν μαζι σου και σε βοηθησαν οταν εσυ ησουν σε δυσκολη θεση και στη φτωχεια. οι αλλοι το μπουλο. χτιζεις νεο σπιτι στο μερος που θες, η ανακαινιζεις το ηδη υπαρχων. (αναλογος τι θες). αγορα οχηματων, εκτος απο μετακινηση, για γουστα και καυλα, πχ 4χ4, η γρηγορα κτλ. ταξιδια και εξερευνηση στο πλανητη, αμετριτες πουτανες, χτιζεις και κανα δυο πολυκατοικιες για καλο και για κακο, και κανεις ζωαρα.Ήθελα να ΄ξερα τι θα τα κάνει αυτός που θα κερδίσει τόσα μύρια.
Δεν προλαβαίνεις καν να τα χαρείς.![]()
ή σε σφαζει η γυναικα σου και τα τρωει με το γκομενοξεπληρωνεις χρεη. βοηθας αυτους που ηταν μαζι σου και σε βοηθησαν οταν εσυ ησουν σε δυσκολη θεση και στη φτωχεια. οι αλλοι το μπουλο. χτιζεις νεο σπιτι στο μερος που θες, η ανακαινιζεις το ηδη υπαρχων. (αναλογος τι θες). αγορα οχηματων, εκτος απο μετακινηση, για γουστα και καυλα, πχ 4χ4, η γρηγορα κτλ. ταξιδια και εξερευνηση στο πλανητη, αμετριτες πουτανες, χτιζεις και κανα δυο πολυκατοικιες για καλο και για κακο, και κανεις ζωαρα.
πιο πιθανο να σου ριξει κατι στη σουπα.ή σε σφαζει η γυναικα σου και τα τρωει με το γκομενο![]()
Ήθελα να ΄ξερα τι θα τα κάνει αυτός που θα κερδίσει τόσα μύρια.
Δεν προλαβαίνεις καν να τα χαρείς.![]()
Τα επενδύεις και ζουν και οι απόγονοί σου εις τον αιώνα τον άπαντα (αν δεν είναι ηλίθιοι).ξεπληρωνεις χρεη. βοηθας αυτους που ηταν μαζι σου και σε βοηθησαν οταν εσυ ησουν σε δυσκολη θεση και στη φτωχεια. οι αλλοι το μπουλο. χτιζεις νεο σπιτι στο μερος που θες, η ανακαινιζεις το ηδη υπαρχων. (αναλογος τι θες). αγορα οχηματων, εκτος απο μετακινηση, για γουστα και καυλα, πχ 4χ4, η γρηγορα κτλ. ταξιδια και εξερευνηση στο πλανητη, αμετριτες πουτανες, χτιζεις και κανα δυο πολυκατοικιες για καλο και για κακο, και κανεις ζωαρα.