TheGreekFreak
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 5.278
- Πόντοι
- 1.040
Εμενα γνωστος μ εχει πιασει 6+1 περιπου 2 εκατ3 φορές είχα πιάσει 3+1και κέρδισα από 50 τη κάθε φορά. Ένας γνωστός μου είχε πιασει 5 νούμερα και κέρδισε 90.000
Εμενα γνωστος μ εχει πιασει 6+1 περιπου 2 εκατ3 φορές είχα πιάσει 3+1και κέρδισα από 50 τη κάθε φορά. Ένας γνωστός μου είχε πιασει 5 νούμερα και κέρδισε 90.000
επιασε και απτην επομενη κληρωση;Εμενα γνωστος μ εχει πιασει 6+1 περιπου 2 εκατ
Μπα..αλλα μαλλον ελπιζει να ξαναπιασειεπιασε και απτην επομενη κληρωση;![]()
Καλα μην περνεις και ορκο. Μια φορα το πηρε η Λαρισα (και πολυ καλα εκανε) αν θυμασαι.να πάρει πρωτάθλημα ο Άρης στο ποδόσφαιρο
Μια φορά σε 45 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρουΚαλα μην περνεις και ορκο. Μια φορα το πηρε η Λαρισα (και πολυ καλα εκανε) αν θυμασαι.
Να ειδες? Ειναι αυτο που λεμε "μηπως σπασει ο διολος το ποδαρι του". Κι αυτη η σκεψη ειναι που σπρωχνει τους παικτες να εξακολουθουν να παιζουνΜια φορά σε 45 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου
Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω που δεν γνωρίζεις μαθηματικά και πιθανότητες, παρόλα αυτά αμφισβητείς κάτι που δεν γνωρίζεις, βάζοντας μπροστά τον παράγοντα της αναξιοπιστίας και της ακεραιότητας αυτών που διαχειρίζονται τα δεδομένα.Αυτοί που μιλάτε για πιθανότητες και μαθηματικά, λέτε για ψεκασμένους και αψέκαστους, ξέρετε και πέντε έξι νικητές απλά να σας πούμε ότι υπάρχει η πρακτική εφαρμογή των πιθανοτήτων και η θεωρία. Ναι στη θεωρία είναι πιο πιθανό να ζήσω 100+ χρόνια, να γαμήσω χίλια μουνια μέχρι τότε, να πάρει πρωτάθλημα ο Άρης στο ποδόσφαιρο παρά να πιάσω Τζόκερ. Αλλά, οι πιθανότητες εφαρμόζονται σε μαθηματικά σύνολα/υποσύνολα όπου υπάρχει ακεραιότητα και ισονομία. Όταν έχουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά,15Αυγουστο, μεγάλα Τζάκποτ επί 20+ χρόνια και όταν μπορούμε να "στήσουμε" μια κλήρωση με μπαλάκια (γίνεται με πολλούς τρόπους, μαγνήτες, διαφορετικό βάρος θερμοκρασία στις μπάλες), για ηλεκτρονική κλήρωση δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθούμε, ενώ υπάρχει και το βίντεο από Λόττο Σερβίας, τότε τι καθόμαστε και συζητάμε?
Καλα μην περνεις και ορκο. Μια φορα το πηρε η Λαρισα (και πολυ καλα εκανε) αν θυμασαι.
δυστυχως για τους αρειανους, η επενδυση εγινε στο μπασκετ και οχι στην μπαλα. Γιατι οσο κοστιζει μια παιχταρα (για τα ελληνικα δεδομενα) στην μπαλα, τοσο κοστιζει ολοκληρο μπασκετικο τμημα με ανταγωνιστικο ροστερ (ας πουμε 20 εκατομμυρια).Να ειδες? Ειναι αυτο που λεμε "μηπως σπασει ο διολος το ποδαρι του". Κι αυτη η σκεψη ειναι που σπρωχνει τους παικτες να εξακολουθουν να παιζουν
τι μας νοιαζει το λοττο της σερβιας δε ξερωΑυτοί που μιλάτε για πιθανότητες και μαθηματικά, λέτε για ψεκασμένους και αψέκαστους, ξέρετε και πέντε έξι νικητές απλά να σας πούμε ότι υπάρχει η πρακτική εφαρμογή των πιθανοτήτων και η θεωρία. Ναι στη θεωρία είναι πιο πιθανό να ζήσω 100+ χρόνια, να γαμήσω χίλια μουνια μέχρι τότε, να πάρει πρωτάθλημα ο Άρης στο ποδόσφαιρο παρά να πιάσω Τζόκερ. Αλλά, οι πιθανότητες εφαρμόζονται σε μαθηματικά σύνολα/υποσύνολα όπου υπάρχει ακεραιότητα και ισονομία. Όταν έχουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά,15Αυγουστο, μεγάλα Τζάκποτ επί 20+ χρόνια και όταν μπορούμε να "στήσουμε" μια κλήρωση με μπαλάκια (γίνεται με πολλούς τρόπους, μαγνήτες, διαφορετικό βάρος θερμοκρασία στις μπάλες), για ηλεκτρονική κλήρωση δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθούμε, ενώ υπάρχει και το βίντεο από Λόττο Σερβίας, τότε τι καθόμαστε και συζητάμε?
Α ναι αλήθεια? Εγώ νόμιζα είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που μοιράζει λεφτά ρε! Ξαναδιάβασε μια το ποστάρισμα μου, να καταλάβεις τι έγραψα. Όσον αφορά την Ομερτά, όταν εσύ κι εγώ βγάζουμε μύρια σε μια μπίζνα εννοείται πως δε θα διαφημίσουμε τον τρόπο!!!Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω που δεν γνωρίζεις μαθηματικά και πιθανότητες, παρόλα αυτά αμφισβητείς κάτι που δεν γνωρίζεις, βάζοντας μπροστά τον παράγοντα της αναξιοπιστίας και της ακεραιότητας αυτών που διαχειρίζονται τα δεδομένα.
Τι είδους omerta φαντάζεσαι πως υπάρχει μεταξύ των μελών της επιτροπής κληρώσεων και των διευθυντικών στελεχών στην ΟΠΑΠ ώστε να μην βγάζει κανένας από αυτούς στην φόρα δημοσίως το κόλπο γκρόσο που στήνουν όποτε θέλουν για να τα κονομάνε?
Ένας από αυτούς δεν θα είχε βρεθεί τοοοοσα χρόνια να καταγγείλει δημόσια και μάλιστα με αποδείξεις το μαγείρεμα στις κληρώσεις όλων των παιχνιδιών (τζοκερ, λοττο, κλπ)?
Και ποιος σου είπε ότι χρειάζεται να μαγειρέψουν κληρώσεις ώστε να βγάλουν χρήμα?
Αν γνώριζες πιθανότητες θα καταλάβαινες ότι είναι έτσι φτιαγμένα τα συγκεκριμένα παιχνίδια (και γενικά ΟΛΑ τα τυχερά παιχνίδια) που παρέχουν πάντα κέρδος στον οπαπ…
μαρκοπουλο και παλαιο φαληρο γραφτηκε πιο πανω.Ρε ξέρετε που κατέληξε το τζόκερ με τα 28 εκατομμύρια;
Γιατί έχω λεφτά Πάσχα Χριστούγεννα και 15Αυγουστο??? Δώρο Χριστουγέννων τύπε σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μια άλλη Ελλάδα πριν 15-20 χρόνια ναι.....τοτε έπαιζε Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και η κουτσή Μαρία! Τώρα έχουν κλείσει τα μισά ΠΡΟΠΟ!τι μας νοιαζει το λοττο της σερβιας δε ξερω
τζακποτ λογικο ειναι αφου ΔΕΝ παιζουν τοσο αυτα τα παιχνιδια παρα μονο οταν εχουν φραγκα. ποτε εχεις φραγκα για παιξιμο? πασχα χριστουγεννα και 15αυγουστο....
τα παιγμενα ειναι φανερα. και τα δοσμενα επισης. τα ποσα που παιζονται με τα δωρα χριστουγεννων καλυπτουν τα κερδη της μισης χρονιας... και αυτο μονο στον οπαπ.
σκεψου τωρα στις στοιχηματικες ποσο μεγαλυτερος ειναι ο τζιρος!!!!!!!!!!!!!
αφου ο κοσμος παιζει ηλεκτρονικα πλεον. Ασε που το γυρισαν απο προπατζιδικα σε opap play με φρουτακια.Τώρα έχουν κλείσει τα μισά ΠΡΟΠΟ!
στο τελος θα μεινουν μονο τα κερδοφορα εχουν κλεισει πανελλαδικα πανω απο 2500 πρακτορεια και θα γινουν και πολλες αλλαγες για να επιβιωσουναφου ο κοσμος παιζει ηλεκτρονικα πλεον. Ασε που το γυρισαν απο προπατζιδικα σε opap play με φρουτακια.
Και μπορει να εκλεισαν αρκετα (γιατι μεταξυ μας ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, καθε δυο στενα υπηρχε ενα), αλλα πολλα απο αυτα που απεμειναν, ειναι τιγκα κοσμο και τυπωνουν χρημα. Οταν ο αλλος σε μη κεντρικο σημειο πληρωνει 5-6 υπαλληλους για δυο κουτσες βαρδιες, καταλαβαινεις τι τζιρο εχει.
παιζει πολυ ξεπλυμα στο στοιχημα λογω ανωνυμιας καταθεσης δελτιων και επωνυμια αναληψης κερδων (χανεις γκανιοτα+φορους, δικαιολογεις τα κερδη), εν καιρω (θα παρει χρονια) θα γινουν ολα ηλεκτρονικα και ελεγχομενα, αλλα προς το παρον υπαρχει ψωμι ακομα.στο τελος θα μεινουν μονο τα κερδοφορα εχουν κλεισει πανελλαδικα πανω απο 2500 πρακτορεια και θα γινουν και πολλες αλλαγες για να επιβιωσουν
εισαι αετοςΑ ναι αλήθεια? Εγώ νόμιζα είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που μοιράζει λεφτά ρε! Ξαναδιάβασε μια το ποστάρισμα μου, να καταλάβεις τι έγραψα. Όσον αφορά την Ομερτά, όταν εσύ κι εγώ βγάζουμε μύρια σε μια μπίζνα εννοείται πως δε θα διαφημίσουμε τον τρόπο!!!
Και για τα περί αξιοπιστίας και ακεραιότητας, θα υποθέσω το 21 που έχεις στο νικ σου αφορά την ΑΕΚ? Ο πρόεδρος σου, μεγαλομέτοχος στον ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια, έριξε την ομάδα στη Γ' Εθνική για να αγοράσει με δεκάρες και να του φτιάξουν γήπεδο με κρατικά λεφτά!