kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.708
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι σε σχέση η jo τελικά;Έχασα κάτι τις μέρες που έλειψαν μάλλον......
Εχω μπερδευτεί
Τελευταία τροποποίηση:
Ειναι σε σχέση η jo τελικά;Έχασα κάτι τις μέρες που έλειψαν μάλλον......
Δε λύνεται ομωςπαντα στο στομα σου τα τελειωματα ΠΑΝΤΑ!!!!

Να μην είσαι κουτσομποληςΕιναι σε σχέση η jo τελικά;
Εχω μπερδευτεί![]()
Νόμιζα οτι ανήκεις στο λαό οπως ο Ανδρεας ΠαπανδρεουΝα μην είσαι κουτσομπολης![]()
Κάτι έχω χάσει ......Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρουλα ..Παρασκευη σήμερα άντε να έρθει το απόγευμα του Σαββάτου να πάμε να κανουμε κάνα μπανακι και να φάμε και κάτι...Ανάλογα και τα ραντεβού σου ...![]()
Ο Παπανδρέου ανήκε στον λαό ! Εδώ ο λαός ανήκει στην Jo υπάρχει διαφορά ...Νόμιζα οτι ανήκεις στο λαό οπως ο Ανδρεας Παπανδρεου
Πολλά καλέ μου φίλε...Κάτι έχω χάσει ......

Σωστός;Ο Παπανδρέου ανήκε στον λαό ! Εδώ ο λαός ανήκει στην Jo υπάρχει διαφορά ...
Τους πήρε το κύμαΣωστός;
Και εκεινος που θα την πηγαινε βολτα με το κότερο και ο αλλος απ την Κάλυμνο τι εγιναν τελικα ;
Ξέρουμε κάτι;
...ετοιμάζομαι κουμπάρε!Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρουλα ..Παρασκευη σήμερα άντε να έρθει το απόγευμα του Σαββάτου να πάμε να κανουμε κάνα μπανακι και να φάμε και κάτι...Ανάλογα και τα ραντεβού σου ...![]()
ναιΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Μαεστρία στα πνευστά..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Καλαμάκια βλέπω είχε χθες. Cheat day!!!..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Τζο, Αααααα για αυτους ελεγε η Σαρρη, στα βραχια της Αλλονησου βρηκαν το Παντελονι σου.......Τους πήρε το κύμα
...ετοιμάζομαι κουμπάρε!
Κάπως έτσι χαχαχαχαχαχα!!!Τζο, Αααααα για αυτους ελεγε η Σαρρη, στα βραχια της Αλλονησου βρηκαν το Παντελονι σου.......
Ξεβρακωτους τους αφησες........
==Η Οπως αλλιως το λενε--Μωρη.... τους πηρες και τα παντελονια...............
Αυτή η γυναίκα όσο μεγαλώνει τόσο πιο κωλαρα κάνειΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Κοίτα τι ωραία που ρουφάει;;..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψαΚοίτα τι ωραία που ρουφάει;;
Βεντούζα
και είσαι η καλύτερη σε αυτήΜικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()
Και φαντάσου τι θα είχες γίνει αν σε άφηνε να μάθεις και σαξόφωνο!Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()