Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.842
Πάρε με τηλ ,δεν πολυ κοιτω τα πμ αγόριΜας άνοιξες τα μάτια με την Κωλάρα σου...τσέκαρε όποτε μπορείς το inbox σου τρελιάρα
Πάρε με τηλ ,δεν πολυ κοιτω τα πμ αγόριΜας άνοιξες τα μάτια με την Κωλάρα σου...τσέκαρε όποτε μπορείς το inbox σου τρελιάρα
Καλησπερα ματάκια μου ...Ευτυχώς που σε εχω κουμπάρα και σε εχω δει πολλές φορές και έτσι (με μαγιό) ,, ντυμένη και προκλητικά αλλά και κομψά γιατι μοιράζεις εγκεφαλικά .....Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Χαχαχαχα αστέρι μου εσύ!!Καλησπερα ματάκια μου ...Ευτυχώς που σε εχω κουμπάρα και σε εχω δει πολλές φορές και έτσι (με μαγιό) ,, ντυμένη και προκλητικά αλλά και κομψά γιατι μοιράζεις εγκεφαλικά .....![]()
θεα!!!!Καλημέρα!
Να παραθέσω και τ άλλα 2 αγόρια που εγραψαν προχθές!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=====================
Όλα τ αγορια που έχουν γράψει τις εμπειρίες τους, είναι αναρτημένα στο προφιλ μου(οπως και μπόλικο υλικο)
Να έχουμε μια όμορφη& ερωτική μερα
![]()
Περίμενα απλώς μια “καλησπέρα”, όχι καρδιακό επεισόδιο! !!!Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
απλα δεν υπαρχειςΑγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σήμερα & αύριο είμαι φουλ κλεισμένη με ραντεβού, Κυριακή δεν θα δουλέψω, άρα διαθεσιμότητα ξανα από Δευτέρα κάποιες ώρες (θα ενημερώσω εδώ)
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
*Να βάλω και μια πιπα να υπάρχει από το αρχείο μου
![]()
Τέτοια είμαι..άτακτηΠερίμενα απλώς μια “καλησπέρα”, όχι καρδιακό επεισόδιο! !!!
Ευχαριστώ μωρο!!απλα δεν υπαρχεις
Απλά απίστευτοΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Αχ εσυ..πόσο καλά με ξέρεις & τα γούστα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό βράδυ αγόρια μουΌποτε
Κάθε φορά που βλέπω αυτές τις ρώγες κάτι παθαίνω!!!Αχ εσυ..πόσο καλά με ξέρεις & τα γούστα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό βράδυ αγόρια μου!
![]()
Με τον καύσωνα βλέπω τουρλωνει για τα καλά!!Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
...κι όταν τις πιάνεις.. τις φιλάς.. αχ..Κάθε φορά που βλέπω αυτές τις ρώγες κάτι παθαίνω!!!
Ε μαγευτικηΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Καλέ σφεντόνα το έκανες. Μην το τραβάς άλλο δεν μπαίνει πιο μέσα....Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
...και πόσες φορές έχεις χωθεί καυτο μου αγόρι!Καλέ σφεντόνα το έκανες. Μην το τραβάς άλλο δεν μπαίνει πιο μέσα....
Υπέροχη γυμνασμένη πίσω όψη. Πόσο λαχταρώ να χωθώ εκεί....
....μετά το έβγαλα κι έγινα η ξεβρακωτη τίγρης
Εδώ Ελλάδα είμαι!!....μετά το έβγαλα κι έγινα η ξεβρακωτη τίγρης
Που σαι ρε γείτονα καυλιαρη!
Τι ευχαρίστηση μου έχει προσφέρει αυτό το υπέροχο κωλαράκι!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Πωωω ρε γαμωτο τι κωλαρα με τέλειο στρινγκακι....