Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.850
Ευχαριστώ πολύ!Καλά να περνάς
ερωτας....
Ευχαριστώ πολύ!Καλά να περνάς
ερωτας....
Καλησπέρα μαγευτική καύλαΕύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο αγόρια μου,να το περάσετε όπως ακριβώς γουστάρετε!
![]()
Ο θεός μαζί μας …Αγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σήμερα & αύριο είμαι φουλ κλεισμένη με ραντεβού, Κυριακή δεν θα δουλέψω, άρα διαθεσιμότητα ξανα από Δευτέρα κάποιες ώρες (θα ενημερώσω εδώ)
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
*Να βάλω και μια πιπα να υπάρχει από το αρχείο μου
![]()
Πάντα τέτοια αγάπηΚαλημερα κουπαρακι μου γλυκό...Καλή εβδομάδα να έχουμε και να ειναι ωραία και απολαυστική όλη η εβδομάδα μας όπως χτες...![]()
Είδες πως καταπίνω τους λουτσους όταν πεινάω..?Ο θεός μαζί μας …
Τζοάννα, ελπίζω να γίνω πονηρός και χαρμανιασμένος καρχαρίας, σα γοργόνα είσαιΣήμερα μπανάκι & ξεκούραση
Αν αυτό είναι όταν πεινάς, φαντάζομαι τι κάνεις όταν διψάς…Πάντα τέτοια αγάπη
Είδες πως καταπίνω τους λουτσους όταν πεινάω..?![]()
Να γίνεις αγορι!Τζοάννα, ελπίζω να γίνω πονηρός και χαρμανιασμένος καρχαρίας, σα γοργόνα είσαι![]()
...άσε,2 λουτσοι μαζί και δεν μου φτάνουν όταν διψώ..Αν αυτό είναι όταν πεινάς, φαντάζομαι τι κάνεις όταν διψάς…
Με έχεις κάνει θηρίο ρε κούκλα (δεν λέω περισσότερα ξέρεις). Αλλά είμαι και ραδιούργος Εβραίος!Να γίνεις αγορι!![]()
Αγόρια μου γλυκά,εδώ κι αρκετό καιρό κάνω λίγα & επιλεκτικά ραντεβού-το γνωριζετε ηδη-αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματιζω, δε γίνεται λόγω στυλ ζωής μου να κανονίζω στο παρά 5..γι αυτό μη μου" γκρινιάζετε"ότι δε με βρίσκετε διαθέσιμη εύκολα,να μου τηλ έστω από την προηγούμενη και θα τη βρίσκουμε την άκρη
Καλό βράδυ με όνειρα πονηρά..
Λατρεμένο αγόρι μου..Οπτασία...., μη με ξυπνάτε
Αχ εσυ..πόσο καλά με ξέρεις & τα γούστα μουDuchess.
Μας το τραγούδησαν οι Στράνγκλερς χτες το βράδυ στο Ηρώδειο.
Εκείνοι τραγουδάνε για μια Δούκισσα, εγώ είχα στο νου μου μια Βασίλισσα.
Very British και αφιερωμένο.
Ειναι για φαγωμα!Αγόρια μου γλυκά,εδώ κι αρκετό καιρό κάνω λίγα & επιλεκτικά ραντεβού-το γνωριζετε ηδη-αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματιζω, δε γίνεται λόγω στυλ ζωής μου να κανονίζω στο παρά 5..γι αυτό μη μου" γκρινιάζετε"ότι δε με βρίσκετε διαθέσιμη εύκολα,να μου τηλ έστω από την προηγούμενη και θα τη βρίσκουμε την άκρη
Καλό βράδυ με όνειρα πονηρά..
![]()
ΠοίημαΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
ΑριστούργημαΚαλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()